opc_loader

Meekleurende lenzen

Resultaat:1
Resultaat:1

Lenzenvloeistof zachte lenzen

Er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende soorten lenzenvloeistoffen voor zachte lenzen te koop. Alleen zit er nogal wat verschil in de kwaliteit van de aangeboden lenzenvloeistof. Op Contactlenzen.net bestel je lenzenvloeistof voor zachte lenzen van de beste kwaliteit van gerenormeerde merken. Het gebruik van een goede lenzenvloeistof is zeer belangrijk voor de gezondheid van je ogen.

De meeste lenzenvloeistof die wij aan bieden voor zachte lenzen zijn volgens het all in one principe en zijn dus geschikt om je zachte lenzen in te bewaren, mee te reinigen en om je lenzen mee in te zetten. Ook bieden wij aparte reinigers en peroxide systemen aan voor zachte lenzen.

Contactlenzen.net heeft een zeer ruim aanbod in lenzenvloeistof voor zachte lenzen voor zeer voordelige prijzen. Wij leveren de meeste lenzenvloeistof in grootverpakkingen en zijn te bestellen als halfjaar pakket of als duo pakket.

De door onze klanten meest gewaardeerde lenzenvloeistof voor zachte lenzen zijn o.a. de Biotrue lenzenvloeistof van Bausch en Lomb en de Opti-Free Express van Alcon.