opc_loader

Maandlenzen

Resultaat:1
Resultaat:1

Maandlenzen


Maandlenzen zijn ten opzichte van daglenzen en weeklenzen momenteel de meest gekochte en gedragen zachte lenzen wereldwijd. Waar voorheen nog werd gekozen voor halfjaarlenzen of jaarlenzen of harde lenzen kiest men tegenwoordig veel meer voor daglenzen of maandlenzen. Maandlenzen zijn ten opzichte van halfjaar of jaarlenzen ook een stuk hygiënischer in gebruik en bieden ook nog eens meer draagcomfort aan de gebruiker.

Ten opzichte van daglenzen zijn maandlenzen een heel stuk goedkoper, je bestelt op Contactlenzen.net bijvoorbeeld al de goedkoopste maandlenzen in de aanbieding voor slechts 15,95 voor een doosje met zes stuks maandlenzen. Kies je voor daglenzen dan kun je voor hetzelfde bedrag slechts 1 maand voorruit. Dus het is wel duidelijk waarom de meeste mensen maandlenzen bestellen.

Ben je opzoek naar sferische, torische of multifocale lenzen of ben je speciaal opzoek naar contactlenzen voor droge ogen? Maandlenzen zijn dan een prima optie, want bijna elke oogfout is prima te corrigeren door het dragen van maandlenzen. Heb je of krijg je last met het lezen of scherp zien op korte afstand? Dan heeft Contactlenzen.net ook een zeer ruim aanbod multifocale maandlenzen in de aanbieding, zodat leesproblemen vanaf nu dan ook verleden tijd zijn. Wil je misschien een totaal andere uiterlijk creëren? Kies in dat geval dan voor kleurlenzen die je een maand kan dragen. Kleurlenzen zijn met of zonder sterkte te bestellen en deze lenzen toveren je ogen om naar de meest fantastische kleuren.

Maandlenzen bestellen

Contactlenzen.net verkoopt in haar webshop verschillende soorten maandlenzen van bekende lensfabrikanten zoals onder andere: Johnson en Johnson lenzen, Coopervision lenzen, maar ook Alcon lenzen en natuurlijk Bausch en Lomb lenzen. Al deze lenzen merken produceren de beste maandlenzen en dit zijn vaak hoog zuurstofdoorlatende maandlenzen (silicone hydrogellenzen) dus prima voor de gezondheid van je ogen.

Wil je maandlenzen bestellen? Dan raden wij van Contactlenzen.net aan om voor de beste maandlenzen te kiezen in plaats van bijvoorbeeld Etos lenzen of Kruidvat lenzen of lenzen van de Hema. En voor de prijs hoef je het tenslotte niet te laten dankzij de vele scherpe prijzen en contactlens aanbiedingen die wij momenteel in de webshop hebben.

Combineer je je bestelling met een voordeelverpakking lenzenvloeistof of flesje oogdruppels dan pak je sowieso maximaal voordeel, zeker als je de prijzen vergelijkt met je plaatselijke opticien. Wist je trouwens dat je op Contactlenzen.net verschillende lenzen, dus ook de maandlenzen van het zelfde lenzenmateriaal te bestellen zijn als de Hans Anders lenzen, Specsavers lenzen en Pearle lenzen echter deze zijn te bestellen onder andere merken. Weet je echter niet exact welke maandlenzen je moet bestellen of welke lenzen voor jouw ogen geschikt zijn? Raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist bij jou in de buurt.