opc_loader

Menu

Biomedics toric

De Biomedics toric lenzen verpakt in een doosje van 3 stuks. Torische lenzen van Coopervision.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

25,98

Heb jij last van astigmatisme? Kies dan voor de Biomedics toric lenzen (3 stuks per verpakking) van Coopervision. De fabrikant Coopervision is een toonaangevende speler als het gaat om zachte lenzen en de Biomedics toric is dan ook een fijne torische lens uit het zeer ruime assortiment van Coopervision.

De Biomedics toric zijn zachte torische maandlenzen en zitten erg fijn, dit komt namelijk door de dunne, gepatenteerde rand van deze zachte lens en het gladde lensoppervlak van deze lens waardoor wrijving wordt geminimaliseerd. Deze maandlenzen bevatten ook voldoende water en blijven daardoor goed gehydrateerd, waardoor deze torische lenzen ook geschikt zijn voor personen die snel last hebben van droge ogen. Ook hebben deze lenzen een zeer stabiele passing, waardoor deze lenzen niet snel verdraaien en je dus continue scherp zicht behoudt. Een torische lens die namelijk niet stabiel op het oog zit en dus snel verdraait zal de lensdrager geen continue scherp zicht bieden omdat de lens niet in de juiste richting blijft corrigeren.

Een andere hele mooie eigenschap van de Biomedics toric lens is dat deze net zoals de Biomedic 55 evolution een UV-blocker heeft. Deze UV-blocker houdt zoveel mogelijk het schadelijk UV-licht tegen waar we dagelijks aan worden blootgesteld. UV-licht kan op termijn schade aan de ogen veroorzaken, ook staarvorming (vertroebeling van de ooglens) is vaak een gevolg van langdurige inwerking van UV-licht. Deze torische lenzen zijn geen vervanging van een goede zonnebril, mede ook omdat deze lenzen niet het hele oog bedekken. Maar deze torische lenzen met UV-filter zijn altijd stukken beter en gezonder voor de ogen dan torische lenzen zonder UV-filter, zeker omdat we vaak niet de hele dag een zonnebril dragen en toch de hele dag zo veel mogelijk beschermd willen zijn tegen schadelijk UV-licht.

Voor het gemak bij het inzetten van deze lenzen, hebben ze de Biomedics toric lenzen van Coopervision een zogenoemde handling tint gegeven, dit is een lichte tint die in de lens zit zodat je deze beter in de lenshouder ziet zitten en daardoor kun je de lens dus gericht uit de lenshouder pakken zonder dat deze beschadigd wordt.


Biomedics toric lenzen kopen


Deze torische lenzen zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 lenzen in de sterktes van: +6.00 t/m -6.50

Wil jij de Biomedics toric lenzen bestellen, maar heb jij deze lenzen nog niet eerder gedragen? Dan adviseren wij je eerst goed te laten inlichten door een opticien, lensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen of deze torische lenzen van Coopervision ook voor jouw ogen geschikt zijn.

Specificatie

Materiaal Ocufilcon D
Watergehalte 0,55
DK/T 18
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Biomedics toric heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biomedics toric
Review plaatsen

Meest recente reviews