opc_loader

Menu

Biomedics 55 evolution

Biomedics 55 evolution (6 stuks). Asferische lenzen van Coopervision.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

33,50
Beschrijving

De Biomedics 55 evolution lenzen zijn no nonsens lenzen met een prima prijs en kwaliteitsverhouding voor de prijsbewuste lensdrager die op zoek is naar prima lenzen voor een mooie prijs. Deze zachte maandlenzen van Coopervision leveren een uiterst scherp beeld aan de gebruiker met weinig tot geen vertekening, dit komt door het speciale asferische ontwerp van deze lenzen, waardoor sferische aberraties worden geminimaliseerd.

Een andere mooie eigenschap van de Biomedics 55 evolution lens is dat deze een UV-blocker heeft, waardoor UV-licht wat schadelijk is niet in de ogen binnendringt , maar juist geblokkeerd wordt door de Biomedics 55 lenzen. Langdurige blootstelling aan UV-licht kan de ogen op verschillende plekken beschadigen, ook het ontstaan van staar op de ooglens kan een gevolg zijn van langdurige blootstelling aan UV-licht, dus de keuze voor lenzen met een UV-filter/blocker is een logische keuze.

De Biomedics 55 evolution lenzen hebben een hele lichte blauwe tint, deze kleur zie je niet als je de lenzen draagt, maar deze lichte blauwe kleur maak het makkelijk om de lenzen in de lenshouder te zien liggen, zodat je ze er gemakkelijk uit kunt pakken (dit wordt ook wel een handling tint genoemd).


Biomedics 55 evolution hoog zuurstofdoorlatende lenzen


Het draagcomfort van de Biomedics 55 evolution maandlenzen is goed te noemen, want ze voelen zacht aan. De zuurstofdoorlaatbaarheid van de Biomedics 55 lenzen is gemiddeld, dit is geen silicone hydrogel lens, mocht je echter op zoek zijn naar zachte lenzen die veel zuurstof doorlaten dan ligt de keuze voor hoogzuurstofdoorlatende lenzen meer voor de hand en zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Biofinity lenzen van Coopervision. Ben je op zoek naar torische lenzen van Coopervision? Dan kun je e.v.t. kiezen voor de Biomedics toric maandlenzen.

Deze asferische lens van Coopervision is prima te combineren met een all in one lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Oté twins lenzenvloeistof of de Oté B5 Aqua lenzenvloeistof voor het bewaren, reinigen, afspoelen en desinfecteren.

De Biomedics 55 evolution lenzen van Coopervision zijn verkrijgbaar in een verpakking van 6 lenzen in de sterktes van: +8.00 t/m -10.00

Ben je er niet helemaal zeker van of de Biomedics 55 van Coopervision voor jouw ogen geschikt zijn, of wil je overstappen naar deze zachte lenzen? Raadpleeg dan altijd een opticien, contactlensspecialist of optometrist en deze kan je hierover exact informeren. Ga echter nooit op eigen houtje experimenteren met lenzen en stap niet zomaar over op een ander soort lenzen dan dat je gewend bent.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Ocufilcon D
Watergehalte 0,55
DK/T 27
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Biomedics 55 evolution heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biomedics 55 evolution
Review plaatsen

Meest recente reviews