opc_loader


 

sidebar afbeelding

Bausch & Lomb Ultra (6 lenzen)

Bausch en Lomb Ultra sferische lenzen voor de veeleisende contactlensdrager.

Deze Bausch en Lomb lenzen bevatten de moistureseal technologie, dus optimaal draagcomfort!

De Ultra lenzen van Bausch en Lomb zijn momenteel extra voordelig te bestellen op Contactlenzen.net

32,50
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Beschrijving

Bausch & Lomb Ultra maandlenzen de geschikte lens voor de veeleisende contactlensdrager die draagcomfort belangrijk vindt. De Ultra lenzen van Bausch en Lomb maken gebruik van Moistureseal technologie en dit zal resulteren dat deze lenzen zelfs na 16 uur nog 95% van het vocht in de lens bevatten. Hierdoor zijn deze lenzen uitermate geschikt voor diegene die veel gebruik maken van digitale apparaten of veel achter een beeldscherm moeten zitten en dus meer kans hebben op droge ogen of irritaties.

Momenteel hebben wij deze Bausch en Lomb Ultra lenzen uiterst voordelig geprijsd, want goed zicht hoeft niet duur te zijn!

In de Ultra lenzen serie van Bausch en Lomb is er naast deze sferische lens ook een torische en multifocale lens te bestellen. Torische lenzen zij er voor lensdragers die een cylinder nodig hebben en multifocale lenzen voor diegene die leesproblemen ondervinden. De torische en multifocale lenzen zijn te bestellen onder de naam Ultra for astigmatism en de Ultra for presbyopia lenzen.

Beoordelingen (1)
Bausch & Lomb Ultra (6 lenzen)

Fijne lenzen zijn het en ga deze nu weer bestellen
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]