opc_loader

Menu

Bausch & Lomb Ultra

Bausch en Lomb Ultra (6 stuks) sferische lenzen geschikt voor de veeleisende contactlensdrager. Deze Bausch en Lomb lenzen bevatten de moistureseal technologie, dus optimaal draagcomfort!

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

28,95
Beschrijving

Bausch & Lomb Ultra maandlenzen zijn de geschikte zachte lenzen voor de veeleisende contactlensdrager die bijziend of verziend is en die draagcomfort erg belangrijk vindt. De Ultra lenzen van Bausch en Lomb verschillen namelijk van andere maandlenzen, doordat deze silicone hydrogel lenzen het Moistureseal technologie bezitten en dit zal resulteren dat deze lenzen zelfs na 16 uur nog 95% van het vocht in de lens bevatten. Hierdoor zijn de Bausch & Lomb Ultra lenzen uitermate geschikt voor personen die veel gebruikmaken van digitale apparaten of veel achter een beeldscherm zitten en hierdoor dus meer kans hebben op het krijgen van droge ogen of irritaties aan de ogen.

Naast de perfecte vochtbalans van deze lenzen, zijn de Bausch en Lomb Ultra lenzen ook zeer hoog zuurstofdoorlatend dankzij het samfilcon A materiaal waaruit deze lenzen zijn gemaakt. Dit materiaal is een silicone hydrogel materiaal en dit materiaal laat tot wel 5 keer meer zuurstof door dan lenzen die niet van silicone hydrogel zijn gemaakt. Een hoog zuurstoftransport naar het hoornvlies van de ogen is zeer belangrijk om vervelende klachten zoals vaatingroei te voorkomen.


Scherpzicht met de Bausch en Lomb ultra lenzen dankzij het speciale ontwerp


Als we kijken naar het scherpe zicht die de Bausch en Lomb Ultra lenzen de gebruiker geven, dan is dit zicht van hoge kwaliteit. Het scherpe zicht wat de gebruiker van deze Bausch en Lomb Ultra lenzen zal ervaren tijdens het dragen van deze lenzen komt door het speciale ontwerp van deze lens. Deze lenzen van Bausch en Lomb hebben namelijk een A-sferisch ontwerp aan de voorkant en hierdoor ontstaan er minder vertekeningen over de hele lens en daardoor krijgt men een scherpere afbeelding achter in het oog op het netvlies. Men zal deze scherpte zeker merken wanneer er slechte lichtomstandigheden zijn zoals bij schemerachtig weer en zelfs in de avond wanneer het donker is.


Ook torische en multifocale lenzen in de Ultra serie van Bausch en Lomb


In de Ultra lenzen serie van Bausch en Lomb is er naast deze lens ook een torische en multifocale lens te bestellen. Torische lenzen zijn er voor lensdragers die een cylinder nodig hebben en multifocale lenzen voor diegene die leesproblemen ondervinden. De torische en multifocale lenzen zijn te bestellen onder de naam Ultra for astigmatism en de Ultra for presbyopia lenzen.

Een van de beste lenzen van Bausch en Lomb zoals de Ultra behoeft ook een goede lenzenvloeistof. Deze zachte lenzen zijn dan ook ideaal te combineren met een alles in één lenzenvloeistof zoals de BioTrue of de Renu MultiPlus Fresh Lens. Kiest men echter voor een peroxide lenzenvloeistof om de lenzen intensief in te reinigen dan is de EasySept de juiste keuze.

Momenteel hebben wij deze Bausch en Lomb Ultra lenzen uiterst voordelig geprijsd, want goed zicht hoeft niet duur te zijn!


Bausch en Lomb Ultra informatie
 

Bekijk hier de informatievideo over de Bausch en Lomb Ultra lenzen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Samfilcon A
Watergehalte 0.46
Handlingtint Lichtblauw
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
Bausch & Lomb Ultra heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bausch & Lomb Ultra
Review plaatsen

Meest recente reviews