opc_loader

Menu

Biotrue lenzenvloeistof

Ga jij alleen voor het allerbeste? Dan is deze Biotrue vloeistof met de juiste pH waarde de vloeistof voor jou. Deze Biotrue lenzenvloeistof aanbieding is trouwens tijdelijk verkrijgbaar in een verpakking van 3x 300ml voor een super lage dagprijs.

30,95 26,90
U bespaart: 13%
Beschrijving

Biotrue lenzenvloeistof 3 x 300ml voordeel pack inclusief lenshouders. Wat de Biotrue lenzenvloeistof zo speciaal maakt ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen in dezelfde prijsklasse, is dat de pH-waarde van deze lenzenvloeistof gelijk is aan natuurlijke tranen en dit komt omdat de Biotrue lensvloeistof een bevochtigingsmiddel bevat dat van nature ook aanwezig is in het oog en dit houdt bovendien functionele proteïnen in tranen actief.

De Biotrue lenzenvloeistof bevochtigt tot wel 20 uur. 97% van alle personen die deze vloeistof hebben gebruikt zijn uiterst tevreden over deze lenzenvloeistof en geven aan deze lenzenvloeistof te blijven gebruiken. Ook veel dragers van zachte lenzen die bij het gebruik van een andere lenzenvloeistof last kregen van rode ogen of droge ogen zijn klachtenvrij sinds ze gebruik maken van de Biotrue vloeistof. De Biotrue multi-purpose lenzenvloeistof van Bausch en Lomb valt in de categorie alles in één lenzenvloeistof en kan hierdoor dus gebruikt worden voor het inzetten, afspoelen, bevochtigen, reinigen en desinfecteren van alle soorten zachte lenzen.


Enkele specifieke eigenschappen van de Biotrue lenzenvloeistof
 

  • De pH waarde van de Biotrue lenzenvloeistof is gelijk aan die van gezonde tranen
  • Langdurige bevochtiging van het lensoppervlak door de samenwerking van oppervlakbevochtigers en hyaluronaat
  • De Biotrue multi-purpose solution bevochtigt je zachte lenzen tot wel 20 uur
  • Desinfectiewerking die even effectief is als die van een waterstofperoxide vloeistof
  • Houdt functionele traaneiwitten in stand
  • Zeer geschikt voor silicone hydrogel lenzen
  • 97% van de consumenten en 99% van de contactlensspecialisten zijn zeer tevreden met de Biotrue lenzenvloeistofWil je meer informatie over de Biotrue lenzenvloeistof? Bekijk dan onderstaande video:
 


Naast een goede lenzenvloeistof is het dragen van een premium lens ook erg belangrijk om dagelijks comfort te ervaren. Wij van Contactlenzen.net bevelen onder andere de Acuvue Vita of Acuvue Vita for astigmatism aan als premium lens, omdat deze lenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Jonhnson namelijk zeer goede eigenschappen bezitten.

Beoordelingen ()
Biotrue lenzenvloeistof heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biotrue lenzenvloeistof
Review plaatsen

Meest recente reviews