opc_loader

Biotrue 3 x 300ml lenzenvloeistof

Ga jij alleen voor het allerbeste? Dan is Biotrue met de juiste PH waarde de lenzenvloeistof voor jou.

Wij leveren de Biotrue in een verpakking van 3x 300ml voor een super lage dagprijs.

26,95

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Biotrue lenzenvloeistof 3 x 300ml voordeelpak inclusief lenshouders. Wat de Biotrue lenzenvloeistof zo speciaal maakt ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen die er te koop zijn, is dat de PH-waarde van deze lenzenvloeistof gelijk is aan natuurlijke tranen omdat de Biotrue een bevochtigingsmiddel bevat dat van nature aanwezig is in het oog en houdt bovendien functionele proteïnen in tranen actief.

De Biotrue lenzenvloeistof bevochtigt tot wel 20 uur. 97% van alle personen die de Biotrue lenzenvloeistof hebben gebruikt zijn uiterst tevreden over deze lenzenvloeistof en geven aan deze lenzenvloeistof te blijven gebruiken. Ook veel dragers van zachte lenzen die bij andere lenzenvloeistof last hadden van rode ogen of droge ogen zijn klachtenvrij sinds ze gebruik maken van de Biotrue vloeistof.

Naast een goede lenzenvloeistof is het dragen van een premium lens ook erg belangrijk. Wij van Contactlenzen.net bevelen onder andere de Acuvue Vita of Acuvue Vita for astigmatism aan als premium lens omdat deze lenzen zeer goede eigenschappen bezitten.

Beoordelingen (8)
Biotrue 3 x 300ml lenzenvloeistof heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Biotrue 3 x 300ml lenzenvloeistof