opc_loader

Biotrue 3 x 300ml lenzenvloeistof

Momenteel niet leverbaar!

Ga jij alleen voor het allerbeste? Dan is Biotrue met de juiste PH waarde de lenzenvloeistof voor jou.

Wij leveren de Biotrue in voordelige 3 stuks verpakking voor een super lage dagprijs.

Tijdelijk! Handige reisverpakking meebestellen 2x 60ml+houders+zip bag van 13,95 voor 8,90

25,50
Reisverpakking meebestellen

Dit product is niet leverbaar

Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen

Biotrue lenzenvloeistof 3 x 300ml voordeelpak inclusief lenshouders. Wat de Biotrue lenzenvloeistof zo speciaal maakt ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen die er te koop zijn, is dat de PH-waarde van deze lenzenvloeistof gelijk is aan natuurlijke tranen omdat de Biotrue een bevochtigingsmiddel bevat dat van nature aanwezig is in het oog en houdt bovendien functionele proteïnen in tranen actief.

De Biotrue lenzenvloeistof bevochtigt tot wel 20 uur. 97% van alle personen die de Biotrue lenzenvloeistof hebben gebruikt zijn uiterst tevreden over deze lenzenvloeistof en geven aan deze lenzenvloeistof te blijven gebruiken. Ook veel dragers van zachte lenzen die bij andere lenzenvloeistof last hadden van rode ogen of droge ogen zijn klachtenvrij sinds ze gebruik maken van de Biotrue vloeistof.

Naast een goede lenzenvloeistof is het dragen van een premium lens ook erg belangrijk. Wij van Contactlenzen.net bevelen onder andere de Acuvue Vita of Acuvue Vita for astigmatism aan als premium lens omdat deze lenzen zeer goede eigenschappen bezitten.

Biotrue 3 x 300ml lenzenvloeistof

(Saskia)
Met deze vloeistof krijg ik geen brandende ogen... Daarvoor altijd s'avonds mijn lenzen uit moeten doen. Nu vergeet ik zelfs mijn lenzen uit te doen :P
Toch iets te laat nieuwe besteld en even de vorige vloeistof gebruikt. En hoppa gelijk weer brandende ogen....dus voor mij alleen maar Biotrue.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Dennis)
Al jaren gebruik ik BioTrue na verschillende andere vloeistoffen gebruikt te hebben. Voor mij is dit de beste keuze. De Biotrue bestel ik eveneens al jaren via Contactlenzen.net. Goed werkende site, reële prijs en bezorgd binnen de aangegeven tijd.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Anouk)
Al jaren deze lenzenvloeistof en bevalt goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Eerder lenzenvloeistof van de Etos gehad maar dat was echt zooi, dit is gewoon goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

idd niet duur. Bestel weer een pakket
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik vind de prijs van de Bio true lenzenvloeistof in deze webshop heel goed. Ik betaal voor dit pakket bij mijn huidige opticien zo n 15 euro meer. Ik bestel het voortaan hier want 15 euro verschil op 1 pakket lenzenvloeistof vind ik zeer veel geld. - Henk -
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Hele fijne lenzenvloeistof, prikt niet in de ogen.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]