opc_loader

Biotrue 3x 300ml

Ga jij alleen voor het allerbeste? Dan is Biotrue met de juiste pH waarde de lenzenvloeistof voor jou. Wij leveren de Biotrue in een verpakking van 3x 300ml tijdelijk voor een super lage dagprijs.

26,95 22,20
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Biotrue lenzenvloeistof
 

Biotrue lenzenvloeistof 3 x 300ml voordeel pack inclusief lenshouders. Wat de Biotrue lenzenvloeistof zo speciaal maakt ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen in dezelfde prijsklasse, is dat de pH-waarde van deze lenzenvloeistof gelijk is aan natuurlijke tranen en dit komt omdat de Biotrue lenzenvloeistof een bevochtigingsmiddel bevat dat van nature ook aanwezig is in het oog en dit houdt bovendien functionele proteïnen in tranen actief.

De Biotrue lenzenvloeistof bevochtigt tot wel 20 uur. 97% van alle personen die de Biotrue lenzenvloeistof hebben gebruikt zijn uiterst tevreden over deze lenzenvloeistof en geven aan deze lenzenvloeistof te blijven gebruiken. Ook veel dragers van zachte lenzen die bij het gebruik van een andere lenzenvloeistof last hadden van rode ogen of droge ogen zijn klachtenvrij sinds ze gebruik maken van de Biotrue vloeistof. De Biotrue multi-purpose lenzenvloeistof van Bausch en Lomb valt in de categorie alles in één lenzenvloeistof en kan hierdoor gebruikt worden voor het inzetten, afspoelen, bevochtigen, reinigen en desinfecteren van alle soorten zachte lenzen.

Enkele specifieke eigenschappen van de Biotrue lenzenvloeistof
 

  • De pH waarde van de Biotrue lenzenvloeistof is gelijk aan die van gezonde tranen
  • Langdurige bevochtiging van het lensoppervlak door de samenwerking van oppervlakbevochtigers en hyaluronaat
  • De Biotrue multi-purpose solution bevochtigt je zachte lenzen tot wel 20 uur
  • Desinfectiewerking die even effectief is als die van een waterstofperoxide vloeistof
  • Houdt functionele traaneiwitten in stand
  • Zeer geschikt voor silicone hydrogel lenzen
  • 97% van de consumenten en 99% van de contactlensspecialisten zijn zeer tevreden met de Biotrue lenzenvloeistof


 

Wil je meer informatie over de Biotrue lenzenvloeistof? Bekijk dan onderstaande video:

Naast een goede lenzenvloeistof is het dragen van een premium lens ook erg belangrijk om dagelijks comfort te ervaren. Wij van Contactlenzen.net bevelen onder andere de Acuvue Vita of Acuvue Vita for astigmatism aan als premium lens omdat deze lenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Jonhnson zeer goede eigenschappen bezitten.

Beoordelingen ()
Biotrue 3x 300ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Biotrue 3x 300ml