opc_loader

Menu

Kleurlenzen

30 Artikelen

Verander vanaf nu de kleur van je ogen en tover ze direct om naar elke gave kleur die je maar wil met de fantastisch mooie kleurlenzen die je online kan bestellen in de webshop van Contactlenzen.net. Wij hebben namelijk de mooiste gekleurde lenzen in ons assortiment en je kan dan ook kiezen uit onder andere de volgende gekleurde zachte lenzen: blauwe lenzen, groene lenzen, bruine lenzen, grijze lenzen of kleurlenzen in de kleur violet.

Bij ons bestel je online gemakkelijk zachte kleurlenzen zonder sterkte, maar ook op sterkte mocht dit gewenst zijn. Alle gekleurde lenzen die je kan bestellen in onze webshop zijn voorzien van een 3 kleurenprint en dit heeft als grote voordeel dat mensen met donkere ogen nu ook de kleur van hun ogen kunnen veranderen (dit is namelijk niet het geval met de transparante 1 kleur lenzen die veelal elders verkrijgbaar zijn). Dus blauwe lenzen op bruine ogen of groene lenzen op bruine ogen, het is dus vanaf nu voor iedereen (heb je lichte ogen of donkere ogen) mogelijk om de kleur van zijn of haar ogen te veranderen. De zachte kleurlenzen met sterkte zijn trouwens te leveren in zowel plus als min sterkte voor de hypermetrope en myope lensdrager, echter hangt dit wel af van het merk, want sommige merken leveren alleen gekleurde lenzen in een min sterkte.
 

Het effect van kleurlenzen


Ga je gekleurde lenzen dragen dan zal de kleurweergave per persoon verschillend zijn en dit komt omdat je eigen oogkleur zich zal mengen met de kleurenprint die de lens bevat. De kleuren print op de lens zit dan ook niet 100% dicht maar er zitten kleine transparante pixels tussen om zich te mengen met je eigen oogkleur en hierdoor krijg je een effect dat meer natuurlijk is. Gekleurde lenzen die een print bevatten die volledig dicht geprint zijn, zien er namelijk erg nep uit en dit is niet wat je wil. Met het gegeven dat het dragen van kleurlenzen bij iedereen een ander resultaat zal hebben, kan het kleureffect bij het dragen dus ook afwijken van de kleur die men ziet op de afbeeldingen op deze site.


Gekleurde maandlenzen zijn beter dan gekleurde jaarlenzen


In onze webshop zal je hoofzakelijk gekleurde maandlenzen vinden en dit is puur vanwege de hygiëne. Het is gewoon verstandig om contactlenzen en of dit nu gewone zachte lenzen zijn of kleurlenzen zijn, deze nooit langer dan 30 dagen te dragen. Je kunt elders nog steeds wel gekleurde jaarlenzen kopen, maar het punt is, je houdt een jaarlens nooit een jaar volledig goed schoon. Een jaarlens zal in het jaar dichtslibben en nog onvoldoende zuurstof doorlaten, waardoor je eerder last kan krijgen van vaatingroei, maar ook vuil, vet en bacteriën kunnen zich hechten aan de jaarlens met alle gevolgen van dien. Dus kies altijd voor gekleurde maandlenzen (of daglenzen) i.p.v. gekleurde jaarlenzen en vervang het paar netjes om de maand.
 

Kleurlenzen bestellen
 

Bestel vandaag nog je lenzen met kleur en verander de kleur van je ogen direct. Je kan als je wil gewoon dagelijks kleurlenzen dragen, ook kan je ze af en toe dragen voor als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat of als je een avondje uitgaat. Ook hoeven gekleurde contactlenzen niet duur te zijn, want wij verkopen namelijk ook goedkope gekleurde lenzen, prijzen zijn er al vanaf 17,95 voor een doosje van 2 stuks zonder sterkte.

Wil je kleurlenzen kopen die opvallend zijn of wil je juist een heel subtiele kleurverandering in je ogen aanbrengen? Voor een subtiele kleurverandering van je ogen raden wij de Air Optix Colors van Alcon aan. De Air Optix Colors lenzen veranderen de kleur van je ogen op een subtiele manier en dat komt doordat er een 3 in 1 printtechniek gebruikt is bij het vervaardigen van deze lenzen. Ook zijn de Air Optix Colors gemaakt van een silicone hydrogel materiaal, dit houdt in dat het hier om hoog zuurstofdoorlatende lenzen gaat en dit is dus gezonder voor de ogen. Ook zijn deze kleurlenzen aan te raden aan personen die snel last krijgen van droge ogen, rode ogen of irritaties aan de ogen door het dragen van lenzen.


Bestel ook meteen lenzenvloeistof mee!


We raden je aan om bij je online lens bestelling ook meteen lenzenvloeistof te bestellen, zodat je namelijk meteen voorzien bent van lenzenvloeistof en een lenshoudertje om je kleurlenzen in te bewaren. Kies je voor een alles in één lenzenvloeistof om je kleurlenzen in te bewaren dan is dit de makkelijkste oplossing, want met deze vloeistof kan je ze namelijk bevochtigen, reinigen, desinfecteren, afspoelen en je kan je lenzen er mee inzetten. Het is ook heel belangrijk dat je voor lenzenvloeistof kiest van enige kwaliteit, want je zal merken dat je kleurlenzen hierdoor minder snel zullen uitdrogen en dit komt het draagcomfort ten goede.
 

Kleurlenzen levering
 

Wil je nu direct gekleurde lenzen bestellen, dan proberen wij deze zo snel mogelijk bij je te leveren. De kleurlenzen zonder sterkte die heb je met ongeveer 1 a 2 werkdagen in huis omdat wij deze namelijk op voorraad hebben. De kleurlenzen op sterkte die heb je met ongeveer 5 a 8 werkdagen in huis want deze worden op bestelling gemaakt.