opc_loader

Kleurlenzen

Kleurlenzen

Verander vanaf nu de kleur van je ogen en tover ze om naar elke gave kleur die je maar wil met de fantastisch mooie kleurlenzen die je online kan bestellen in de webshop van Contactlenzen.net. Wij hebben namelijk de mooiste gekleurde lenzen in ons assortiment en je kunt kiezen uit onder andere de volgende gekleurde zachte lenzen: blauwe kleurlenzen, groene kleurlenzen, bruine kleurlenzen of grijze kleurlenzen.

Bij ons bestel je gemakkelijk online onder andere zachte kleurlenzen zonder sterkte, maar ook zachte kleurlenzen op sterkte. Alle gekleurde lenzen die je hier kunt bestellen zijn voorzien van een 3 kleurenprint en dit heeft als grote voordeel dat mensen met donkere ogen nu ook de kleur van hun ogen kunnen veranderen (dit is namelijk niet het geval met de doorschijnende 1 kleur lenzen die elders verkrijgbaar zijn). Dus blauwe lenzen op bruine ogen of groene lenzen op bruine ogen, het is dus vanaf nu voor iedereen (lichte ogen of donkere ogen) mogelijk om de kleur van zijn of haar ogen te veranderen. Zachte kleurlenzen met sterkte zijn trouwens te leveren in zowel plus als min sterkte.

Resultaat:1
Resultaat:1

Kleurlenzen bestellen

Bestel vandaag nog je lenzen met kleur en verander de kleur van je ogen direct. Je kunt als je wilt dagelijks kleurlenzen dragen, of je kunt ze af en toe dragen voor als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat of als je een avondje uitgaat. Ook hoeven gekleurde contactlenzen niet duur te zijn, want wij verkopen ook goedkope kleurlenzen, prijzen zijn er al vanaf 14,95 voor een doosje van 2 stuks.

Wil je kleurlenzen kopen die opvallend zijn of wil je juist een heel subtiele kleurverandering in je ogen aanbrengen? Voor een subtiele kleurverandering van je ogen raden wij de Air Optix Colors van Alcon aan. De Air Optix Colors lenzen veranderen de kleur van je ogen op een subtiele manier dankzij de 3 in 1 techniek die er gebruikt wordt bij het vervaardigen van deze lenzen. Ook zijn de Air Optix Colors gemaakt van silicone hydrogel materiaal, dit houdt in dat het hier om hoog zuurstofdoorlatende kleurlenzen gaat en dit is dus beter voor je ogen.

We raden je aan om bij je online lens bestelling ook meteen lenzenvloeistof te bestellen, zodat je namelijk meteen voorzien bent van lenzenvloeistof en een lenshoudertje om je lenzen in te bewaren.