opc_loader

Menu

Turquoise kleurige lenzen op sterkte

Turquoise lenzen op sterkte.

Bevat 2 paar (2 rechter en 2 linker lenzen)

- Sterkte Rechts

- Sterkte Links

44,00 37,90
U bespaart: 14%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Kies voor deze adembenemende turquoise lenzen op sterkte als je de kleur van je ogen wil veranderen naar een gave kleur. Deze turquoise kleurlenzen op sterkte zijn in zowel min (-) als plus (+) sterkte te bestellen in een sterktebereik die loopt van -10.00 dioptrie t/m +6.00 dioptrie. Deze kleurlenzen in de kleur turquoise zijn van het type maandlenzen en zijn zachte lenzen die je als je ze overdag draagt dertig dagen lang kan dragen. Men dient deze turquoise kleurlenzen dan ook niet te dragen als men slaapt, maar men dient deze netjes in een lenshoudertje te plaatsen met voldoende lenzenvloeistof voordat men gaat slapen. Het slapen met kleurlenzen in of in het algemeen slapen met lenzen wordt afgeraden dit t.b.v. de gezondheid van het oog.

Deze turquoise kleurlenzen op sterkte zijn prachtig om af en toe te wisselen met je gewone lenzen, of om je gewone lenzen mee te vervangen als je dagelijks een andere oogkleur wil dan je eigen oogkleur. Iedereen kan zijn of haar ogen veranderen naar een andere oogkleur en het maakt totaal niet uit of je eigen oogkleur donker of licht is. Deze turquoise kleurlenzen zijn goed te zien op donkere en lichte ogen en dit komt omdat er met een speciale techniek een iris in de kleur turquoise geprint is op deze zachte lens


Turquoise kleurlenzen dragen


In principe zijn deze turquoise lenzen op sterkte prima te dragen voor mensen met een plus of min sterkte, echter het kan voorkomen dat het dragen van deze kleurlenzen anders aanvoelt dan je huidige zachte lenzen. Echter bij irritaties of complicaties met het dragen van deze kleurlenzen dient men onmiddellijk te stopen met dragen van de kleurlenzen en het is dan ook verstandig om in dit geval een deskundige op het gebied van lenzen te raadplegen. Onder irritaties vallen ook roodheid van het oog en droogte van het oog.


Verzorg je kleurlenzen op de juiste manier


Wil je deze turquoise kleurlenzen zonder problemen dertig dagen blijven dragen? Dan is het wel belangrijk dat je deze lenzen dagelijks goed onderhoudt. Het goed onderhouden van deze lenzen doe je bijvoorbeeld met een alles in één lensvloeistof die je kleurlenzen zowel zal bevochtigen, reinigen en desinfecteren. Het goed verzorging van deze turquoise kleurlenzen op sterkte zal resulteren in goed draagcomfort en blijvend goed zicht voor de gebruiker gedurende dertig dagen. Ook dient men de maximale draagperiode van 30 dagen niet te overschrijden. Deze turquoise kleurlenzen op sterkte zijn dan ook gemaakt om dertig dagen mee te gaan en na dertig dagen zal niet alleen het comfort afnemen in zowel het zien als het dragen, maar veel ernstiger is de afname van het zuurstoftransport door de lens, wat uiteindelijk zou betekenen dat het hoornvlies van het oog te weinig zuurstof zal ontvangen met alle gevolgen van dien.

Heb je een sterkte nodig om goed te kunnen zien maar heb je nog niet eerder kleurlenzen op sterkte gedragen, omdat je misschien brildragend bent. Dan is het wel belangrijk om je eerst eens te laten adviseren door een opticien, contactlensspecialist of optometrist. Deze deskundige kan je het juiste advies geven of het dragen van deze turquoise kleurlenzen op sterkte dan ook voor jouw ogen geschikt is.


Bestel deze turquoise kleurlenzen op sterkte vandaag nog


Bestel deze turquoise lenzen op sterkte vandaag nog en ook jij loopt binnenkort met deze adembenemende kleurlenzen rondt. De levertijd van deze kleurlenzen op sterkte zal +/- rond de 4 tot 8 werkdagen bedragen. Liever een ander kleur zoals blauwe lenzen op sterkte of groene lenzen op sterkte? Ook deze kleuren vind je terug in onze kleurlenzen assortiment.

Beoordelingen ()
Turquoise kleurige lenzen op sterkte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Turquoise kleurige lenzen op sterkte
Review plaatsen

Meest recente reviews