opc_loader

Menu

Daglenzen

32 Artikelen

Wat zijn daglenzen? Daglenzen ook wel eens genoemd wegwerplenzen zijn zachte lenzen die je slechts één dag draagt en geven de lensdrager gemak, comfort en hygiëne dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld maandlenzen of jaarlenzen. Daglenzen zitten dan ook per stuk verpakt in een blister met lenzenvloeistof. Je pakt dus elke dag nieuwe daglenzen die je de hele dag kan dragen en je gooit deze aan het einde van de dag weg voordat je naar bed gaat. Een daglens kun je vanuit de verpakking dan ook direct inzetten omdat er lenzenvloeistof in de blister (houdertje waar de lens in zit verpakt) zit. Dus het kopen van extra lenzenvloeistof is dus ook niet meer nodig en dit scheelt natuurlijk ook weer in de portemonnee. Daglenzen zijn verkrijgbaar in doosjes van 30 stuks of verkrijgbaar in een 90 stuks verpakking.


Daglenzen of Maandlenzen?
 

Het dragen van daglenzen is de meest hygiënische oplossing voor als men kiest voor zachte lenzen om het zicht mee te gaan corrigeren, dit komt omdat je dagelijks een nieuw paar inzet, dit in tegenstelling tot maandlenzen die 30 dagen moeten meegaan. Het is dan namelijk ook een feit dat maandlenzen binnen de 30 dagen die je ze draagt wel wat aan kwaliteit inleveren betreffende zicht, comfort en zuurstofdoorlaatbaarheid. Ook is grondig en intensief onderhoud van je lenzen niet meer nodig als je daglenzen draagt en dit heb je dus wel bij zachte lenzen die langere tijd mee moeten gaan zoals bijvoorbeeld weeklenzen of maandlenzen. Ook zitten daglenzen heerlijk en dit komt door het dunne ontwerp van deze lens, ze zijn dan ook wat dunner dan maandlenzen, dus lang moeten wennen aan lenzen is dan ook verleden tijd als je kiest voor daglenzen. Daglenzen zijn net zoals maandlenzen online te bestellen in een sferische uitvoering en ook zijn er multifocale daglenzen en torische daglenzen (daglenzen met cylinder) te bestellen.


Wat zijn de voordelen van daglenzen?
 

Het dragen van daglenzen heeft veel voordelen, ze zijn zeer hygiënisch in gebruik, geven je gemak en zitten heerlijk. Daglenzen zijn ook zeer geschikt om te combineren met maandlenzen of combineer het bijvoorbeeld met het dragen van een bril, zodat je per dag kan bepalen of je die dag je bril of je daglenzen wilt gaan dragen. Ook zijn daglenzen ideaal om je slechte zicht te corrigeren bij allerlei sporten, je hebt namelijk geen gedoe of last meer zoals je dat wel kan hebben met het dragen van een bril tijdens het sporten. Draag je een bril tijdens het sporten dan wordt je blikveld namelijk een stuk kleiner, kunnen je glazen beslaan en het is ook nog eens gevaarlijk mocht je er bijvoorbeeld een bal tegenaan krijgen. Dus voortaan gewoon lekker makkelijk een setje daglenzen in doen en je hebt nergens geen last meer van terwijl je geniet van goed zicht. Ook hoef je jezelf niet meer druk te maken om het verzorgen en schoonmaken van je lenzen, tenslotte pak je dan ook elke dag weer een nieuw paar waarmee je de hele dag scherp kan zien.


Wat kosten daglenzen?
 

De kosten van daglenzen verschillen per type en merk. Maar sferische daglenzen (daglenzen met 1 sterkte) liggen wat lager in prijs dan de daglenzen met cylinder of multifocale daglenzen. De prijs van goedkope daglenzen (sferisch) liggen voor een doosje van 30 stuks zo tussen de 15 en 20 euro per doosje. Kies je voor de goedkopste daglenzen dan zullen deze vaak iets minder zuurstof doorlaten t.o.v. een duurdere variant. Op de vraag wat kosten daglenzen met cylinder of wat kosten multifocale daglenzen is het antwoord tussen de +/- 25 en 35 euro voor een doosje van 30 stuks.


Daglenzen bestellen
 

Zorg dus te allen tijde dat je een voorraad aan daglenzen in huis hebt, want voor de prijs hoef je het niet meer te laten dankzij Contactlenzen.net en bij ons bestel je goedkope daglenzen zoals sferische, torische als ook multifocale daglenzen. Enkele merken die je bij ons kunt bestellen zijn Alcon, Bausch en Lomb, Coopervision, Clearlab en Johnson & Johnson.

Wil jij nu ook daglenzen bestellen omdat je de voordelen van daglenzen dragen ook inziet? Of ben jij al een gebruiker van daglenzen en draag je nu bijvoorbeeld Etos daglenzen of van het merk daglenzen Kruidvat dan kijk ook eens in ons aangeboden assortiment, want wij hebben altijd wel een daglenzen aanbieding die interessant voor je kan zijn. Je koopt bij ons online al een doosje van 30 stuks daglenzen tussen de 15 en 20 euro. Momenteel zijn de volgende producten erg populair in deze categorie: Biotrue oneday deze Biotrue daglenzen van de lenzenfabrikant Bausch en Lomb hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook een goedkope daglens met prima draagcomfort is de Clear 1 day van de fabrikant Clearlab.

Heb je last van droge ogen? Kies dan voor speciale hydraterende daglenzen voor droge ogen zoals bijvoorbeeld de Myday daily disposable van Coopervision of de Ultra one day van Bausch en Lomb. Ook de Acuvue moist daglenzen en de Acuvue Oasys daglenzen van Johnson en Johnson zijn een van de beste daglenzen die men momenteel kan bestellen.