opc_loader

Meekleurende lenzen

Resultaat:1
Resultaat:1

Daglenzen

Daglenzen zijn de ideale zachte lenzen voor als je kiest voor gemak en comfort. Daglenzen zitten namelijk per stuk verpakt in een blister met vloeistof. Je pakt dus elke dag een nieuwe daglens uit de verpakking en je kan deze dan ook direct inzetten vanuit de vloeistof die in de blister zit. Dus het kopen van extra lenzenvloeistof is dus ook niet meer nodig en dit scheelt natuurlijk ook weer in de portemonnee.

Het dragen van daglenzen is trouwens ook de meest hygiënische oplossing voor als men kiest voor het gaan dragen van zachte lenzen. Ook is grondige en intensieve onderhoud niet meer nodig zoals je dat namelijk wel hebt bij zachte lenzen die langere tijd mee moeten gaan zoals bijvoorbeeld  weeklenzen of maandlenzen

Het gaan dragen van daglenzen is ook uitermate geschikt om te combineren met maandlenzen of combineer het bijvoorbeeld met het dragen van een bril. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, je hebt niks geen gedoe of last meer tijdens het sporten door het dragen van daglenzen ten opzichte van een bril. Gewoon lekker makkelijk een setje daglenzen in doen en je hebt nergens geen last meer van of omkijken naar.

Zorg dus ten alle tijde dat je een voorraad aan daglenzen in huis hebt, want voor de prijs hoef je het niet meer te laten dankzij Contactlenzen.net en bij ons bestel je onder andere sferische, torische als ook multifocale daglenzen.

Wil jij daglenzen bestellen ? Momenteel zijn de volgende producten erg populair in deze categorie: Biotrue oneday van Bausch en Lomb en de Clear 1 day van Clearlab (ook nog eens extra voordelig)