opc_loader

Daglenzen

Resultaat:1
Resultaat:1

Daglenzen


Waarom daglenzen bestellen? Daglenzen zijn de ideale zachte lenzen voor als je kiest voor gemak en comfort. Daglenzen zitten namelijk per stuk verpakt in een blister met vloeistof. Je pakt dus elke dag een nieuwe daglens die je de hele dag kan dragen en je gooit deze aan het einde van de dag weg. Een daglens kun je vanuit de verpakking direct inzetten omdat er lenzenvloeistof in de blister zit. Dus het kopen van extra lenzenvloeistof is dus ook niet meer nodig en dit scheelt natuurlijk ook weer in de portemonnee.

Het dragen van daglenzen is trouwens ook de meest hygiënische oplossing voor als men kiest voor het gaan dragen van zachte lenzen. Ook is grondig en intensief onderhoud niet meer nodig zoals je dit namelijk wel hebt bij zachte lenzen die langere tijd mee moeten gaan zoals bijvoorbeeld weeklenzen of maandlenzen. Ook zitten daglenzen heerlijk door het dunne ontwerp van deze lens, dus lang moeten wennen aan lenzen is verledentijd als je kiest voor daglenzen, zeker in vergelijking met maandlenzen die vaak dikker zijn

Het dragen van daglenzen is ook uitermate geschikt om te combineren met maandlenzen of combineer het bijvoorbeeld met het dragen van een bril, zodat je per dag kan bepalen of je die dag je bril of lenzen wilt gaan dragen. Ook zijn daglenzen ideaal voor allerlei sporten, je hebt niks geen gedoe of last meer tijdens het sporten door het dragen van daglenzen ten opzichte van een bril. Gewoon lekker makkelijk een setje daglenzen in doen en je hebt nergens geen last meer van of omkijken naar.

Daglenzen bestellen

Zorg dus te allen tijde dat je een voorraad aan daglenzen in huis hebt, want voor de prijs hoef je het niet meer te laten dankzij Contactlenzen.net en bij ons bestel je onder andere goedkope daglenzen zoals sferische, torische als ook multifocale daglenzen.

Wil jij daglenzen bestellen? Wij hebben altijd een daglenzen aanbieding. Je bestelt bij ons al een doosje van 30 stuks voor slechts 14,75. Momenteel zijn de volgende producten erg populair in deze categorie: Biotrue oneday een van de beste daglenzen van Bausch en Lomb en de Clear 1 day van Clearlab (zeer voordelig in prijs). Heb je last van droge ogen? Kies dan voor speciale daglenzen voor droge ogen zoals de Myday daily disposable van Coopervision.