opc_loader

Resultaat:1
Resultaat:1

Daglenzen

Daglenzen zijn de ideale zachte lenzen voor als je kiest voor gemak en comfort. Daglenzen zitten namelijk per stuk verpakt in een blister met vloeistof. Je pakt dus elke dag een nieuwe daglens uit de verpakking en je kan deze direct inzetten vanuit de vloeistof die in de blister zit. Dus het kopen van extra lenzenvloeistof is dus ook niet meer nodig.

Het dragen van daglenzen is ook de meest hygiënische oplossing voor als men kiest voor zachte lenzen. Ook is Intensief onderhoud niet meer nodig zoals je dat wel hebt bij zachte lenzen die langere tijd mee moeten gaan zoals weeklenzen of maandlenzen

Het gaan dragen van daglenzen is ook uitermate geschikt om te combineren met maandlenzen of combineer het met het dragen van een bril. Niks geen gedoe meer tijdens het sporten door het dragen van een bril, maar gewoon lekker makkelijk een setje daglenzen in doen en je hebt nergens geen last van.

Zorg dus altijd dat je daglenzen in huis hebt, want voor de prijs hoef je het niet te laten dankzij Contactlenzen.net en bij ons bestel je o.a. sferische, torische als multifocale daglenzen.