opc_loader

Menu

Proclear 1 day daglenzen

Proclear 1 day, te bestellen in een verpakking van 30 stuks daglenzen van Coopervision.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

25,95
Beschrijving

De Proclear 1 day zijn daglenzen van Coopervision en te bestellen voor een zeer vriendelijke prijs. De Proclear 1 day daglenzen zijn gemaakt met het unieke PC-technology™. Met deze PC-technology™ kunnen deze daglenzen fosforylcholine opnemen en dit heeft als voordeel dat water zich aan het lensoppervlak van deze lenzen zal binden waardoor snelle verdamping zal afnemen. Daardoor houden de Proclear 1 day daglenzen zelfs na 12 uur dragen tot wel 97% van hun oorspronkelijke watergehalte vast. Ook zal door de PC-technology™ die is toegepast het lensoppervlak gladder blijven omdat aanslag zich minder aan de lens kan hechten en ook de zuurstofdoorstroming blijft in stand door deze technologie.


Voordelen Proclear 1 day daglenzen


Waarom kiezen voor de Proclear 1 day daglenzen van Coopervision en niet voor maandlenzen of weeklenzen? Je kiest voor deze daglenzen als je geen gedoe wilt met het onderhouden van lenzen. Maandlenzen en weeklenzen dient men namelijk goed te onderhouden, je moet ze dagelijks reinigen en desinfecteren, dit om optimaal zicht te behouden en bacteriën geen kans te geven. Bij de Coopervision Proclear 1 day daglenzen is het puur gemak, 's morgens een blister (lenshoudertje) opentrekken en je kunt je lenzen direct inzetten. Na een dag lenzen dragen gooi je deze 's avonds gewoon weg en de volgende dag pak je gewoon weer een nieuw setje daglenzen. Bij deze manier van lenzen dragen hoef je dus ook geen flessen lenzenvloeistof te kopen, omdat alle daglenzen per stuk zitten verpakt in een blister met bewaar/inzetvloeistof.

Het dragen van daglenzen is in het algemeen wel iets duurder dan het dragen van maandlenzen. Daarentegen is het dragen van daglenzen wel de meest gemakkelijke en hygiënische manier van lenzen dragen en dat is natuurlijk wel wat waard. Mocht je daglenzen willen met hetzelfde fijne draagcomfort als de Proclear 1 day, maar met een nog hogere zuurstofdoorlaatbaarheid (dus gezonder voor het oog), kies dan voor de Myday daily disposable daglenzen van Coopervision.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Omafilcon A
Watergehalte 0,6
DK/T 28
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Proclear 1 day daglenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Proclear 1 day daglenzen
Review plaatsen

Meest recente reviews