opc_loader

Menu

Alcon

23 Artikelen

Bekijk hier op deze pagina alle producten van de fabrikant Alcon die wij momenteel zeer gunstig aanbieden in onze webshop.

Informatie over de fabrikant Alcon: Alcon is een van de grotere aanbieders van lenzen, lenzenvloeistof en oogzorgproducten (bijvoorbeeld oogdruppels). Alcon is een Amerikaans Zwitsers bedrijf en een hele grote speler op het gebied van oogzorgproducten geschikt voor de consument en voor oogheelkunde en levert haar producten dan ook wereldwijd in circa 140 landen. Het kan goed zijn dat je zelf lenzen van Alcon draagt of misschien lenzenvloeistof van Alcon gebruikt, want de producten van Alcon worden namelijk door veel deskundigen op het het gebied van oogzorg aangeraden zoals: opticiens, optometristen en oogartsen. Dat deskundigen veelal de producten van Alcon aanbieden is niet gek, want het assortiment van Alcon bestaat dan ook alleen uit premium oogzorgproducten, het bedrijf timmert dan ook al sinds 1945 aan de weg.


Producten van Alcon


Enkele bekende producten van Alcon die je veelal bij de opticien en ook extra voordelig in de webshop van Contactlenzen.net kunt vinden zijn onder andere: Zachte lenzen uit de Air Optix serie zoals de Air Optix Aqua of de Air Optix for astigmatism. Ook een veel verkocht product van Alcon is de alles in één lenzenvloeistof zoals de Opti-Free Express of de Opti-Free Puremoist (Premium lenzenvloeistof die gebruikt wordt door veel lensdragers). Ook oogdruppels van Alcon worden veelal aangeschaft, denk daarbij aan de Systane Ultra oogdruppels, speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van droge ogen.

Al met al ben je verzekerd dat je een topproduct in huis haalt wanneer je kiest voor één van de producten van Alcon, of dat nu lenzen, lenzenvloeistof of oogdruppels zijn. Wil je een Alcon product aanschaffen? En daarmee kies je dus alleen voor het beste! Bestel het dan snel op Contactlenzen.net