opc_loader

Menu

Dailies Total 1 multifocal

Dailies total 1 multifocale daglenzen te bestellen in een 30 stuks of 90 stuks verpakking.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

37,95

De Dailies total 1 multifocal zijn silicone hydrogel daglenzen afkomstig van de lenzenfabrikant Alcon. Deze multifocale daglenzen zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende multifocale lensdrager die ultiem draagcomfort en scherp zicht voor veraf en dichtbij verlangt van zijn of haar lenzen.

Doordat de Dailies total 1 multifocal daglenzen de eigenschap hebben om het vocht in de lens goed vast te houden, zijn deze multifocale daglenzen zeer geschikt voor personen die snel last krijgen van droge ogen. Dankzij de goede hydratatie van deze daglenzen, kun je ze maar liefst tot 16 uur comfortabel dragen.

Als we kijken naar de zuurstofdoorlaatbaarheid van de Dailies total 1 multifocal dan is die ontzettend hoog (heeft een DK/T van 156). Hoe hoger de zuurstof transmissie door de lenzen, des te gezonder dit is voor de ogen. Lenzen die namelijk te weinig zuurstof doorlaten, sluiten het hoornvlies te veel af en hierdoor kan er onder andere vaatingroei ontstaan. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van deze multifocale lenzen zou sowieso al een reden moeten zijn om voor deze multifocale daglenzen te kiezen, want je wil toch alleen maar het beste voor je ogen.


Kies ook voor Dailies total 1 multifocal


Het dragen van daglenzen t.o.v. maandlenzen is trouwens ook een stuk hygiënischer. Daglenzen vervang je elke dag voor een nieuw paar en vergen daarom ook geen onderhoud. Maandlenzen daarentegen moet je vaak intensief onderhouden en ondanks dit onderhoud zal de kwaliteit van de maandlenzen toch vaak afnemen als het einde van de maand nadert.

Lijken deze premium multifocale daglenzen van Alcon je nu ook wat, maar weet je niet of deze geschikt voor je zijn? Neem dan contact op met een opticien, contactlensspecialist of optometrist die kennis van zaken heeft.

Naast deze multifocale daglenzen uit de total 1 serie van Alcon, is er ook een sferiche daglens in deze serie te bestellen, namelijk de Dailies total 1.

Specificatie

Materiaal Delefilcon A
Watergehalte 0.33
DK/T 156
Handlingtint Ja, visitint
Fabrikant Alcon
Dailies Total 1 multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dailies Total 1 multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews