opc_loader

Menu

Clariti 1 Day multifocal

Clariti 1 Day multifocal van Coopervision, 30 stuks daglenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

31,95
Beschrijving

Heb jij last van presbyopie ook genoemd ouderdomsverziendheid? Kies dan voor de Clariti 1 Day multifocal van Coopervision. Deze multifocale daglenzen laten je als weer duidelijk zien op afstand, maar ook voor dichtbij.

De Clariti 1 Day multifocal zijn daglenzen die gemaakt zijn van een silicone hydrogel materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat er voldoende zuurstof door de lens gaat en zodoende het oog bereikt waardoor het oog gezonder blijft.


Clariti 1 Day multifocal lenzen geschikt voor droge ogen


Ook zijn deze multifocale daglenzen geschikt voor personen die last hebben van droge ogen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de AquaGen™ technologie worden er watermoleculen aan de lens gebonden, waardoor je ogen de hele dag vochtig blijven. Vochtige lenzen zorgen voor optimaal draagcomfort en scherp zicht gedurende de hele dag.

De Clariti 1 Day multifocal daglenzen zijn voorzien van een UV-filter om schadelijk UVA en UVB-straling zoveel mogelijk tegen te houden om de ogen te beschermen.

Zou jij ook de Clariti 1 Day multifocal van Coopervision willen bestellen, maar weet je niet of deze multifocale daglenzen ook voor jouw ogen geschikt zijn? Raadpleeg dan altijd een deskundige op het gebied van contactlenzen zoals een opticien, lensspecialist of optometrist en deze kan je exact vertellen of dit de juiste lenzen voor jou zijn.

In de 1 Day daglenzen serie van Coopervision zijn ook sferische (Clariti 1 Day) en torische (Clariti 1 Day toric) daglenzen te bestellen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal FILCON II 3
Watergehalte 0.56
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Clariti 1 Day multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Clariti 1 Day multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews