opc_loader

Menu

Coopervision

21 Artikelen

CooperVision bestaat al sinds 1980 en is een onderneming van CooperCompanies een internationaal bedrijf in medische hulpmiddelen met maar liefst meer dan 11000 medewerkers in dienst. CooperVision is de tak van de onderneming die zich specialiseert in zachte contactlenzen. CooperVision behoort met zijn omvang en wereldwijde distributie tot één van de grootste spelers op het gebied van zachte contactlenzen.

De missie van CooperVision is om de beste contactlenzen te ontwikkelen die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende lensdrager voldoen. Ook voldoen de contactlenzen van CooperVision aan de eisen die contactlensspecialisten, optometristen en oogartsen aan contactlenzen stellen en ze worden dan ook vaak door hen aangemeten en verkocht. Kies je voor zachte CooperVision contactlenzen dan kies je voor zachte contactlenzen van top kwaliteit en ben je er van verzekerd dat je ogen het beste krijgen. De contactlenzen van CooperVision blinken niet alleen uit in het scherpe zicht wat je ermee kan halen, ook het draagcomfort is ultiem, eigenlijk voel je een CooperVision contactlens niet eens zitten.

Wil jij nu ook CooperVision contactlenzen bestellen en het maximale uit deze contactlenzen halen? Dan raden wij je te allen tijde aan om deze contactlenzen te laten aanmeten bij de opticien door bijvoorbeeld een vakkundig contactlensspecialist of optometrist. De contactlensspecialist of optometrist kan je uiteindelijk exact vertellen welke CooperVision contactlenzen het meest voor jouw ogen geschikt zijn. Zijn de contactlenzen nauwkeurig aangemeten en weet je welke type contactlens je moet hebben, dan kun je deze natuurlijk bestellen in de webshop van Contactlenzen.net zodat je zeker weet dat je geen cent teveel betaalt.


Soorten CooperVision contactlenzen


Contactlenzen.net heeft de zachte contactlenzen van CooperVision in het assortiment. Enkele veel bestelde contactlenzen zijn o.a. maandlenzen zoals de Avaira Vitality, Clariti en de Biofinity contactlenzen. Ook zijn er daglenzen van CooperVision te bestellen, enkele populaire en veel bestelde CooperVision daglenzen zijn o.a. de Biomedics 1 day, Proclear 1 day en de MyDay daily disposable contactlenzen. Bij het bestellen van de CooperVision daglenzen hoef je geen lenzenvloeistof mee te bestellen, omdat alle daglenzen al in een blister gevuld met bewaar- inzetvloeistof worden geleverd. Bestel je de CooperVision maandlenzen dan dien je er wel lenzenvloeistof bij te bestellen om ze te onderhouden. Wij bevelen als lenzenvloeistof de Optifree lenzenvloeistof of de BioTrue lenzenvloeistof aan om te combineren met de CooperVision contactlenzen.