opc_loader

Menu

Bausch en Lomb

26 Artikelen

Bausch en Lomb is een onderdeel van Bausch Health Companies en al meer dan 160 jaar een grote speler binnen de oogzorg. Bij de consument zijn de lenzen van Bausch en Lomb en de lenzenvloeistof van Bausch en lomb bekend, echter levert Bauschen lomb ook kunstlenzen voor bijvoorbeeld staaroperaties en ook oogchirurgische producten en geneesmiddelen. De producten van Bausch en Lomb worden wereldwijd verkocht en vaak aangeprezen door deskundigen die werkzaam zijn in de oogzorg.


Bausch en Lomb lenzen en lenzenvloeistof


Bausch en Lomb heeft binnen het totale assortiment een uitgebreid aanbod van zachte lenzen en lenzenvloeistof welke je veelal terug zal zien binnen de optiek. Professionals zoals opticiens, contactlensspecialisten en optometristen meten maar al te graag lenzen van het merk Bausch en Lomb aan bij de consument, dit komt niet alleen omdat het premium producten zijn, maar dit komt zeker ook omdat de consumenten uiterst tevreden zijn over de producten. Het lenzen assortiment van Bausch en Lomb bestaat uit verschillende soorten daglenzen, maandlenzen en zelfs kleurlenzen. De daglenzen en maandlenzen van Bausch en Lomb zijn zowel in sferische, torische als multifocale uitvoering te krijgen.

Enkele bekende type lenzen die je veelal online, maar ook bij optiekwinkels en optiekketens ziet die afkomstig zijn van Bausch + Lomb zijn o.a. maandlenzen uit de PureVision serie of de Bausch en Lomb Ultra maandlenzen. De daglenzen van Bausch en Lomb die veel verkocht worden zijn vooral de Biotrue Oneday lenzen en ook deze zijn als sferische, torische of multifocale daglenzen te bestellen.

Naast zachte lenzen levert Bausch en Lomb ook verschillende soorten lenzenvloeistof voor zowel harde lenzen als zachte lenzen. In de categorie lenzenvloeistof voor harde lenzen wordt de Boston lenzenvloeistof veel verkocht en in de categorie lenzenvloeistof voor zachte lenzen zijn de Renu mps en de Biotrue mps erg in trek bij veel lensdragers die hoge eisen aan hun lenzenvloeistof stellen.