opc_loader

Menu

Purevision 2

PureVision 2 voor bijziend en verziendheid in de sterkte range van: +6.00 / -12.00 Geen last meer van hinderlijke schitteringen tijdens het dragen van je lenzen. PureVision2 HD maandlenzen zijn te bestellen in een verpakking van 6 lenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

25,50
Beschrijving

De PureVision 2 HD lenzen van Bausch en Lomb geven de lensdrager super scherp zicht omdat deze sferische zachte lenzen gebruik maken van high definition technologie. Deze lenzen verminderen namelijk hinderlijke lichtkringen en schitteringen die het zicht van de lensdrager kunnen belemmeren, vooral als de lichtomstandigheden niet optimaal zijn. Deze lenzen van Bausch en Lomb bieden de lensdrager naast de optische voordelen ook nog eens een goed draagcomfort, dit komt omdat deze lenzen namelijk een uiterst dunne rand en afronding hebben en ze zijn zelfs één van de dunste lenzen in hun soort.

De Purevision 2 lenzen laten veel zuurstof door en dit is zeer belangrijk omdat je de cornea (oogoppervlak) natuurlijk zo min mogelijk wil afsluiten van zuurstof om ze in optimale conditie te houden. Deze hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de Purevision 2 HD lenzen is vooral te danken aan het materiaal waar deze lenzen uit vervaardigd worden, dit is namelijk Balafilcon A en dit is een silicone hydrogel materiaal. Silicone hydrogel lenzen laten namelijk tot wel 5x meer zuurstof door dan traditionele zachte lenzen en verminderen het krijgen van vaatingroei door het dragen van lenzen enorm.


PureVision 2 voor helderzicht


Wie kiest voor super scherp zicht en ook optimaal comfort wil ervaren tijdens het dragen van zijn of haar zachte lenzen, kiest voor de PureVision 2 HD van Bausch en Lomb. De sferische zachte lenzen zijn te bestellen in zowel min als plus sterkte (+6.00 t/m -12.00) en verkrijgbaar in een 6 pack.

Voor een perfecte bevochtiging en optimaal draagcomfort adviseren wij de Purevision 2 HD lenzen te combineren met de Biotrue lenzenvloeistof. De Biotrue lenzenvloeistof van Bausch en Lomb is een alles in één vloeistof voor het bewaren, reinigen, desinfecteren en afspoelen van alle soorten zachte lenzen.

Naast de Bausch en Lomb Purevision 2 HD sferische lenzen zijn er uit dezelfde serie ook de Purevision 2 for Astigmatism (torische lenzen voor personen met een cilinderafwijking) en de PureVision 2 for Presbyopia (lenzen met een leesgedeelte) te bestellen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Balafilcon A
Watergehalte 0,36
DK/T 130
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
Purevision 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Purevision 2
Review plaatsen

Meest recente reviews