opc_loader

Purevision 2 for presbyopia (6 lenzen)

Purevision 2 for presbyopia contactlenzen in een verpakking van 6 stuks

€ 42,50
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Additie
Radius (BC)
Diameter (DIA)
x
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 2 tot 4 werkdagen
Beschrijving

De PureVision 2 for presbyopia contactlenzen zijn de ideale maandlenzen om alles van dichtbij, ver en alle gebieden daar tussen, weer scherp te zien. Dus geen scherpte verlies op welke afstand dan ook, of je nu naar je televisie, computer of mobieltje kijkt, op alle afstanden kijk je met de PureVision 2 for presbyopia contactlenzen zeer scherp.

De contactlenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog comfort, niet alleen tijdens het inzetten maar dit geeft een zeer comfortabel draagcomfort gedurende de gehele dag. Deze contactlenzen bevatten het AerGel technologie, dit is een unieke, gezonde combinatie van siliconen en hydrogel. Siliconen bevorderen een natuurlijke zuurstoftransmissie naar de cornea en zorgen voor een goede oculaire gezondheid. Hydrogel regelt de hydratatie en vereenvoudigt het vloeistoftransport. De Performa technologie maakt het lensoppervlak glad en hydrofiel.

Purevision 2 for presbyopia is de beste keus in multifocale maandlenzen en is zelfs geschikt voor de meest veeleisende gebruiker van contactlenzen.

Beoordelingen (3)
Purevision 2 for presbyopia (6 lenzen)

Een van de goedkoopste van alle lenzen aanbieders die ik kan vinden
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Zeer goede varifocale contactlenzen en zitten ook lekker
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Zeer prettige lenzen met uitstekend scherp beeld voor dichtbij en op afstand. Heb eerder multifocale lenzen gehad, maar die gaven niet zo'n scherp beeld zoals deze. Aanrader!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]