opc_loader


 

sidebar afbeelding

Purevision 2 for presbyopia (6 lenzen)

Lenzen voor het lezen nodig? Kies dan voor de Purevision 2 for presbyopia van Bausch en Lomb.

Purevision 2 for presbyopia lenzen zijn te bestellen in een doosje met 6 multifocale maandlenzen.

39,75
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Additie
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Beschrijving

De PureVision 2 for presbyopia contactlenzen zijn de ideale maandlenzen om alles van dichtbij, veraf en alle gebieden die daar tussen liggen weer scherp te zien. Dus geen scherpte verlies op welke afstand dan ook of je nu naar je televisie, computer of mobieltje kijkt, met de Bausch en Lomb presbyopia lenzen kijk je gewoon op alle afstanden scherp.

De contactlenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog comfort, niet alleen tijdens het inzetten maar dit geeft ook een zeer comfortabel draagcomfort gedurende de gehele dag. Deze contactlenzen bevatten het AerGel technologie, dit is een unieke gezonde combinatie van siliconen en hydrogel. Siliconen bevorderen een natuurlijke zuurstoftransmissie naar de cornea en zorgen voor een goede oculaire gezondheid. Hydrogel regelt de hydratatie en vereenvoudigt het vloeistoftransport en de Performa technologie maakt het lensoppervlak glad en hydrofiel.

Purevision 2 for presbyopia is de beste keus in multifocale maandlenzen en is zelfs geschikt voor de meest veeleisende gebruiker van contactlenzen.

Ook in de PureVision 2 serie verkrijgbaar zijn de PureVision 2 HD sferische lens en de torische lens de Purevision 2 for Astigmatsm.

Beoordelingen (4)
Purevision 2 for presbyopia (6 lenzen)

Overgestap naar deze multifocale lenzen, nu voor de 2 de keer besteld.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Een van de goedkoopste van alle lenzen aanbieders die ik kan vinden
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Zeer goede varifocale contactlenzen en zitten ook lekker
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Zeer prettige lenzen met uitstekend scherp beeld voor dichtbij en op afstand. Heb eerder multifocale lenzen gehad, maar die gaven niet zo'n scherp beeld zoals deze. Aanrader!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]