opc_loader

Menu

Purevision 2 for presbyopia

Lenzen voor het lezen nodig? Kies dan voor de Purevision 2 for presbyopia van Bausch en Lomb. Te bestellen in een doosje met 6 multifocale maandlenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

44,50
Beschrijving

De PureVision 2 for presbyopia contactlenzen zijn de ideale maandlenzen om alles van dichtbij, veraf en alle gebieden die daartussen liggen weer scherp te zien. Dus deze lenzen hebben geen scherpte verlies op welke afstand dan ook, of je nu naar je televisie, computer of mobieltje kijkt, met de Bausch en Lomb presbyopia lenzen zie je gewoon op alle afstanden scherp, dus dit is dan ook de oplossing voor personen met leesklachten (presbyopie) of beginnende leesklachten.

De PureVision 2 for presbyopia contactlenzen hebben een hoog draagcomfort, dit komt omdat deze zijn voorzien van een dunne afgeronde rand, dit is niet alleen prettig tijdens het inzetten maar dit geeft ook een zeer comfortabel draagcomfort gedurende de gehele dag. Deze Bausch en Lomb PureVision 2 for presbyopia bevatten AerGel technologie, dit is een unieke gezonde combinatie van silicone en hydrogel. Silicone bevordert een natuurlijke zuurstoftransmissie naar de cornea en zorgt voor een goede oculaire gezondheid. De Hydrogel regelt de hydratatie en vereenvoudigt het vloeistoftransport en de Performa technologie maakt het lensoppervlak glad en hydrofiel.


Bestel ook de PureVision 2 for presbyopia lenzen


Wanneer kies je voor multifocale contactlenzen ook wel genoemd varifocale lenzen? Draag je contactlenzen voor veraf, dit kunnen zowel sferische contactlenzen of torische contactlenzen zijn, maar ga je voor dichtbij tijdens het dragen van deze contactlenzen minder zien en krijg je leesklachten? Dan wordt het tijd om over te stappen naar een multifocale lens zoals de PureVision 2 for presbyopia lens van Bausch en Lomb. Dus heb je beginnende leesklachten laat dan je ogen testen door een lensspecialist en deze kan je vertellen of je in aanmerking komt voor het gaan dragen van de PureVision 2 for presbyopia om je leesklachten op te lossen. In de meeste gevallen komen leesklachten (ouderdomsverziendheid) voor rond de leeftijd van 45 jaar.

De Purevision 2 for presbyopia is de beste keus in de categorie multifocale maandlenzen en is zelfs geschikt voor de meest veeleisende gebruiker van multifocale contactlenzen.

Ook in de PureVision 2 serie verkrijgbaar zijn de PureVision 2 HD sferische lens en de torische lens de Purevision 2 for Astigmatism.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Balafilcon A
Watergehalte 0,36
DK/T 130
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
Purevision 2 for presbyopia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Purevision 2 for presbyopia
Review plaatsen

Meest recente reviews