opc_loader


 

sidebar afbeelding

PureVision 2 for astigmatism (6 lenzen)

PureVision 2 for Astigmatism zijn torische lenzen voor diegene die een cylinder correctie nog heeft in zijn of haar lenzen.

PureVision 2 for Astigmatism contactlenzen zijn verkrijgbaar in een doosje met 6 stuks maandlenzen.

30,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Cylinder
Cylinder As
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Beschrijving

PureVision 2 HD for astigmatism zijn de ideale lenzen met super scherp zicht dankzij de high definition technologie voor torische lensdragers (Cylinder correctie). Deze torische lenzen verminderen hinderlijke kringen en schitteringen in de lenzen tijdens het dragen van de lenzen, zelfs in omstandigheden waar slecht licht is. Deze lenzen hebben een uitzonderlijk hoge zuurstofdoorlatende eigenschap en transporteren dan ook voldoende zuurstof naar het oogoppervlak wat natuurlijk zeer belangrijk is voor de gezondheid van je ogen.

De PureVision 2 HD torische lenzen zijn een van de dunste silicone hydrogel maandlenzen in zijn soort en zijn toch prima te hanteren tijdens het inzettten en uithalen van je lenzen. Ook blijven deze lenzen perfect gehydrateerd, dus dit zijn de ideale torische lenzen voor mensen met droge ogen.

Wie het uiterste van zijn of haar contactlenzen verwacht, kiest voor PureVision 2 HD torische lenzen van Bausch en Lomb

Ook in de PureVision 2 familie te bestellen zijn de sferiche PureVision 2 lens en de Multifocale lens de PureVision 2 for presbyopia

Beoordelingen (2)
PureVision 2 for astigmatism (6 lenzen)

Top product . Zit goed en kijkt goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Voorheen had ik voor beide ogen purevision 2 hd lenzen. Omdat mijn sterkte voor links is veranderd draag ik nu purevision 2 for astimatism lenzen in mijn linkse oog en deze combinatie tussen rechts en links gaat goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]