opc_loader

Menu

PureVision 2 for astigmatism

PureVision 2 for Astigmatism, torische lenzen van Bausch en Lomb. Te bestellen in een doosje met 6 stuks maandlenzen.

Let op! Lange levertijd eventueel kun je beter kiezen voor de  Ultra for astigmatism 

De fabrikant Bausch en Lomb is gestopt met het produceren van dit type lens in de stekte plus (+) en ook enkele cylinder as-standen worden niet meer gemaakt. Als vervanger voor de plus waardes en ontbrekende cylinder as-standen, kun je eventueel kiezen voor de Ultra for astigmatism van Bausch en Lomb.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

36,50
Beschrijving

De PureVision 2 for astigmatism van de fabrikant Bausch en Lomb zijn de lenzen bij uitstek die de lensdrager met astigmatisme, weer super scherp zicht geven. Dit scherpe zicht wordt verkregen door de high definition technologie die is gebruikt bij deze torische lenzen. Deze torische zachte lenzen van Bausch en Lomb verminderen hinderlijke kringen en schitteringen die in de lenzen kunnen ontstaan tijdens het dragen, zelfs in omstandigheden waar slecht licht is.

Ook hebben deze torische lenzen van Bausch en Lomb uitzonderlijk hoge zuurstofdoorlatende eigenschappen en transporteren dan ook voldoende zuurstof naar het oogoppervlak (cornea) en dit is natuurlijk zeer belangrijk voor de gezondheid van je ogen. Mocht je zachte lenzen dragen die te weinig zuurstof zouden doorlaten dan is de kans groot dat je last krijgt van vaatingroei. Wat is nu eigenlijk vaatingroei? Het hoornvlies (cornea) is van nature vrij van bloedvaatjes, wanneer er sprake is van zuurstoftekort zal het oog dit zelf willen oplossen doordat het nieuwe kleine bloedvaatjes gaat aanmaken en deze groeien in het hoornvlies. Wanneer er ernstig vaatingroei aanwezig is, kan dit zelfs voor de pupil groeien en zodoende slechter zicht geven.

De PureVision 2 HD voor astigmatisme zijn een van de dunste silicone hydrogel maandlenzen die er te bestellen zijn en zijn toch prima te hanteren tijdens het inzetten en uithalen van je lenzen. Het grote voordeel van een dunne lens is dat deze veel fijner zit dan een dikke lens. Ook blijven PureVision 2 for astigmatism lenzen perfect gehydrateerd, dus dit zijn eigenlijk de perfecte torische lenzen voor personen die last hebben van astigmatisme en ook last hebben van droge ogen.


PureVision 2 for astigmatism combineren met een goede lenzenvloeistof


Wie het uiterste van zijn of haar torische lenzen verwacht, kiest dus voor PureVision 2 HD torische lenzen van Bausch en Lomb. Om deze zachte lenzen met cilinder juist te bevochtigen, te bewaren en te reinigen, wordt een alles in één lenzenvloeistof geadviseerd. Enkele lenzenvloeistoffen die je prima kunt combineren met deze lenzen zijn o.a. de Biotrue, Renu Multiplus Fresh Lens Comfort, of de Renu MPS Sensitve Eyes dit is een lenzenvloeistof voor gevoelige ogen.

Heb jij slecht zicht en weet je niet of je last hebt van astigmatisme? Dan adviseren wij om je ogen te laten testen door een opticien, contactlensspecialist of optometrist. Deze kan door middel van een speciale ogentest je direct vertellen of je last hebt van astigmatisme. Mocht je last hebben van astigmatisme dan is dit dus prima te corrigeren met torische lenzen (lenzen met een cilinder). Mocht je geen last hebben van astigmatisme maar toch slecht zien, dan kun je vaak geholpen worden met sferische zachte lenzen zoals de PureVision 2 van Bausch en Lomb. In dezelfde PureVision 2 serie van Bausch en Lomb zijn er ook multifocale lenzen (lenzen met een leesgedeelte) te bestellen voor diegene die leesproblemen heeft of begint te krijgen. Deze multifocale lenzen, ook wel genoemd varifocale lenzen, heten de PureVision 2 for presbyopia lenzen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Balafilcon A
Watergehalte 0,36
DK/T 91
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
PureVision 2 for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
PureVision 2 for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews