opc_loader

sidebar afbeelding

Ultra for astigmatism (6 lenzen)

Bausch en Lomb Ultra for astigmatism lenzen voor goed zicht dankzij de zeer stabiele passing.

Bestel de Bausch en Lomb Ultra for astigmatism maandlenzen nu direct online op Contactlenzen.net voor een lage prijs!

39,95
Rechts of Links
Sterkte (Plus of Min)
Cylinder
Cylinder As
Radius (BC)
Diameter (DIA)
Beschrijving

Bausch & Lomb Ultra lenzen for astigmatism met MoistureSeal technologie houden tot wel 95% vocht vast na maar liefst 16 uur dragen. Door de gunstige eigenschappen van deze torische lenzen, zijn deze ook uitermate geschikt voor als je veel met digitale apparaten of beeldschermen werkt. De Ultra for astigmatism lens blijft zeer stabiel op het oog zitten dankzij de perfecte passing van deze lens.

De Bausch en Lomb Ultra for astigmatsm lenzen hebben ook een handige indicator op de lens om deze juist op het oog te plaatsen waardoor er direct scherpzicht onstaat, dit in tegenstelling tot veel andere torische lenzen waar het enige tijd duurt voordat er scherpzicht onstaat..

Momenteel is de Ultra for astigmatism van Bausch en Lomb zeer voordelig te bestellen. Profiteer nu ook van deze lage prijs en bestel een van de beste torische lenzen die er momenteel op de markt is! De Ultra is er ook te bestellen in een sferische lens: Bausch en Lomb Ultra en als Multifocale lens: Bausch en Lomb Ultra for Presbyopia.

Beoordelingen (1)
Ultra for astigmatism (6 lenzen)

Prima lenzen met cylinder Kijkt erg goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]