opc_loader

Menu

Ultra for astigmatism

Bausch en Lomb Ultra for astigmatism (6 stuks) lenzen voor goed en stabiel zicht dankzij de zeer stabiele passing. Bestel de Bausch en Lomb Ultra for astigmatism maandlenzen nu voor een lage prijs!

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

41,50

Bausch en Lomb Ultra for astigmatism (6 stuks) lenzen met MoistureSeal technologie houden tot wel 95% vocht vast na maar liefst 16 uur lenzen dragen en hierdoor zullen de lenzen niet uitdrogen. Door de gunstige eigenschappen van deze torische lenzen zijn deze contactlenzen ook uitermate geschikt voor als je veel met digitale apparaten of beeldschermen moet werken, zeker als dit uren achter elkaar is. Bij het langdurig werken achter een computerscherm knipper je namelijk 66% minder dan normaal, waardoor je torische lenzen snel zullen uitdrogen, echter kies je voor de Bausch en Lomb Ultra toric lenzen dan zul je hier niet of nauwelijks last van hebben.

De Bausch en Lomb Ultra for astigmatism lenzen blijven zeer stabiel op het oog zitten dankzij de perfecte passing van deze lens en dit zal resulteren in continue scherp zicht. De Bausch en Lomb Ultra for astigmatism contactlenzen hebben namelijk een handige indicator op de lens, waardoor je deze direct juist op het oog kan plaatsen waardoor er dus direct scherp zicht ontstaat, dit in tegenstelling tot veel andere torische lenzen waar het enige tijd duurt voordat er scherp zicht ontstaat, omdat de contactlens de tijd nodig heeft om de juiste positie op het oog te vinden. Buiten het pluspunt van een indicator op deze contactlens, is deze lens zo ontworpen dat men minder last heeft van sferische aberraties in de lens en dit zal resulteren in een scherpere projectie op het netvlies van het oog, waardoor men alles scherper ziet.


De Bausch en Lomb Ultra for astigmatism zijn hoog zuurstofdoorlatende lenzen


De Bausch en Lomb Ultra for astigmatism zijn torische contactlenzen en zijn gemaakt van het materiaal Samfilcon A, dit is een silicone hydrogel materiaal wat zeer veel zuurstof doorlaat. Des te meer zuurstof een contactlens doorlaat, des te beter dit is voor de gezondheid van de ogen. Torische contactlenzen van mindere kwaliteit zullen minder zuurstof doorlaten en dit kan vervelende gevolgen geven voor de gezondheid van de ogen, daarom ligt de keuze eigenlijk wel voor de hand om voor de torische Bausch en Lomb Ultra lenzen te kiezen i.p.v. torische lenzen van een ander merk.

Het advies is om de Bausch en Lomb Ultra for astigmatism te combineren met een all in one lensvloeistof zoals de Renu MPS sensitive eyes of de BioTrue contactlensvloeistof. Deze vloeistoffen zijn beiden een alles in één lenzenvloeistof, dit wil zeggen dat deze vloeistoffen de lenzen reinigen en desinfecteren en gebruikt kunnen worden als bewaar- en inzetvloeistof.

Momenteel zijn de Ultra for astigmatism lenzen van Bausch en Lomb zeer voordelig te bestellen. Profiteer nu ook van deze lage prijs en bestel ook één van de beste torische lenzen die er momenteel op de markt is! De Ultra is er ook te bestellen in een sferische lens: Bausch en Lomb Ultra en als Multifocale lens: Bausch en Lomb Ultra for Presbyopia.


Ultra for astigmatism informatie
 

Bekijk hier de informatievideo over de Ultra for astigmatism lenzen

Specificatie

Materiaal Samfilcon A
Watergehalte 0.46
DK/T 114
Handlingtint Lichtblauw
Markeringen Markering op 6 uur
Fabrikant Bausch + Lomb
Ultra for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ultra for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ultra for astigmatism