opc_loader

ReNu MPS sensitive eyes

ReNu MPS sensitive eyes lenzenvloeistof.

Dit pakket bevat 3 x 360 ml + 60 ml + 4 lenshouders.

Lenzenvloeistof voor gevoelige ogen.

24,90
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

De Renu mps Sensitive Eyes multi-pack van Bausch en Lomb is zoals de naam al doet vermoeden een milde alles in één lenzenvloeistof voor personen met gevoelig tot zeer gevoelige ogen. Dus heb jij snel irritaties, ongemak of last van droge ogen tijdens het dragen van je zachte lenzen, dan kan deze lenzenvloeistof zomaar de juiste alles in één oplossing voor jouw zijn.

Je kiest voor de alles in één Renu mps Sensitive Eyes lenzenvloeistof als je kiest voor gemak en dus niet kiest om te werken met een aparte bewaarvloeistof en reinigingsvloeistof. Enkele voordelen van deze alles in één lenzenvloeistof zijn: Prima bewaarvloeistof en afspoel vloeistof voor alle soorten zachte lenzen, waaronder ook silicone hydrogel lenzen. Deze lenzenvloeistof bevat speciale bestanddelen waardoor deze mild is voor de ogen. De Renu mps Sensitive Eyes reinigt je zachte lenzen optimaal en verwijdert vetten, vuil en proteïne waardoor de lenzen helder blijven en je kunt genieten van optimaal zicht gedurende de hele draagtijd. Ook heeft de Renu mps Sensitive eyes van Bausch en Lomb een goede desinfecterende werking op bacteriën en schimmels.

Bausch en Lomb heeft met de Renu mps Sensitive Eyes net zoals de Renu MultiPlus Fresh lens een prima all in one lenzenvloeistof in het assortiment, maar dan speciaal gemaakt voor mensen met droge ogen.

Dit pakket lenzenvloeistof van Bausch en Lomb bevat 3 flessen alles in één lenzenvloeistof met ieder een inhoud van 360 ml + 1 klein flesje lenzenvloeistof met een inhoud van 60 ml + 4 lenshouders. Tip! Ververs dagelijks de lenzenvloeistof in lenshouder om bacteriën en schimmels geen kans te geven en men dient bij elke nieuwe fles ook een nieuwe lenshouder te gebruiken.

Wil jij ook weten of deze all in one lenzenvloeistof van Bausch en Lomb voor jou de geschikte lenzenvloeistof is? Raadpleeg dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist en laat je hierover informeren. Laat ook regelmatig een oogmeting of contactlenscontrole uitvoeren om je ogen in optimale conditie te houden en om zeker te weten of je lenssterkte nog wel goed is.

Beoordelingen (2)
ReNu MPS sensitive eyes heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ReNu MPS sensitive eyes