opc_loader

Opti-Free Express no rub lenzenvloeistof

Optifree-Express 355ml all in one lenzenvloeistof.

Een topproduct van Alcon.

Kies voor het gemak van Optifree Express.

9,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

1 fles OptiFree Express met een inhoud van 355ml alles in één lenzenvloeistof.

De OptiFree Express vloeistof afkomstig van de fabrikant Alcon (deze fabrikant is bekend van verschillende soorten zachte lenzen, lenzenvloeistoffen en oogdruppels) is een all in one lenzenvloeistof voor alle soorten zachte lenzen. Deze lenzenvloeistof is onder andere geschikt voor het bewaren, reinigen, desinfecteren, afspoelen en inzetten van alle soorten zachte contactlenzen.

Naast dat de Optifree Express dus een prima bewaar/inzetvloeistof en ook afspoelvloeistof is voor zachte lenzen, is deze lenzenvloeistof een zeer geschikte vloeistof om je zachte lenzen goed te reinigen en te desinfecteren en daarom valt deze lenzenvloeistof dan ook in de categorie alles in één vloeistoffen voor zachte lenzen. Ook bevochtigt deze lenzenvloeistof je zachte lenzen op de juiste manier en dit zal resulteren in een prettig draagcomfort gedurende de hele dag en daarom is deze lenzenvloeistof ook aan te bevelen aan personen die snel last hebben van droge ogen.

De OptiFree Express is een van de meest bestelde lenzenvloeistof wereldwijd en dat is natuurlijk niet voor niets. Want deze lenzenvloeistof geeft de gebruiker optimaal gemak dankzij de vele gunstige eigenschappen die deze vloeistof bezit. De Optifree Express is al jaren één van de meest favoriete lenzenvloeistoffen bij de meest veeleisende lensdragers en nu is deze lenzenvloeistof met een flinke korting te bestellen op Contactlenzen.net.

Wil je nog meer voordeel? Bestel dan dan het Optifree Express halfjaarpakket en bespaar zo nog meer keiharde euro's op je aanschaf.

Beoordelingen (1)
Opti-Free Express no rub lenzenvloeistof heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opti-Free Express no rub lenzenvloeistof