opc_loader

Acuvue Revitalens MPDS

Acuvue Revitalens MPDS halfjaar pakket lenzenvloeistof. 3x 360 ml alles in één lenzenvloeistof. Premium lenzenvloeistof van Johnson & Johnson

22,95 19,75
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Acuvue Revitalens MPDS
 

De Acuvue Revitalens MPDS lenzenvloeistof, waar MPDS staat voor Multi-Purpose Disinfection Solution is een alles in één lenzenvloeistof van Johnson en Johnson. Deze alles in één Acuvue lenzenvloeistof heeft de schoonmaak eigenschappen van een peroxide lenzenvloeistof, terwijl je toch het gemak hebt van een alles in één vloeistof. De Acuvue Revitalens MPDS is een premium lenzenvloeistof voor zachte lenzen en heeft een dubbele desinfecterende formule, zodat ziektekiemen en bacteriën geen kans krijgen, maar ook vetten en eiwitten op de lens zullen door de kracht van deze lenzenvloeistof worden verwijderd.

Ondanks dat de Acuvue Revitalens lenzenvloeistof hard is voor bacteriën, vetten en eiwitten, is deze vloeistof zeer zacht en aangenaam voor de ogen. De gebruiker van deze Acuvue lenzenvloeistof zal 's morgens bij het inzetten van zijn of haar lenzen al de frisheid ervaren en deze aangename frisheid zal de gehele dag aanhouden.

Acuvue Revitalens geschikt voor alle soorten zachte lenzen


De Acuvue Revitalens MPDS is ideaal te combineren met alle soorten zachte lenzen en is in het bijzonder geschikt voor zachte silicone hydrogel maandlenzen en weeklenzen. Wil je totale draagcomfort ervaren combineer dan de Acuvue weeklenzen met de Acuvue Revitalens MPDS lenzenvloeistof. De Acuvue weeklenzen zijn te bestellen als sferische, torische of meekleurende lenzen voor zowel personen die verziend of bijziend zijn. Voor personen met leesproblemen zijn er multifocale weeklenzen te bestellen.

De voornaamste eigenschappen van deze premium lenzenvloeistof zijn: Bewaar zowel inzet vloeistof, hoog desinfectie gehalte, verwijdering van vuil vetten en eiwitten, ideaal om lenzen af te spoelen, zacht voor de ogen.

De Acuvue Revitalens MPDS lenzenvloeistof van Johnson en Johnson wordt geleverd in een 3-pack en in deze 3-pack heeft iedere fles een inhoud van 360 ml aan lenzenvloeistof. Tevens zitten er 3 lenshouders bij uit hygiënisch oogpunt, zodat men bij het aanbreken van een nieuwe fles lenzenvloeistof ook een nieuw lens houdertje kan pakken.

Momenteel hebben wij deze Acuvue lenzenvloeistof zeer voordelig geprijsd, dus ben je opzoek naar goedkope vloeistof voor je lenzen, maar wil je wel dat deze lenzenvloeistof premium eigenschappen bezit, dan is de Acuvue Revitalens de juiste keuze.

Extra informatie

Specificatie

Conserveringsmiddel 0,0003% Polyquaternium-1, Alexidine 0,00016%
Overige ingrediënten EDTA, boorzuur, natriumboraat decahydraat, Tetronic 904, trinatriumcitraat dihydraat, natriumchloride
Inhoud 3 x 360 ml + 60 ml + 3 lenshouders
Fabrikant Amo
Beoordelingen ()
Acuvue Revitalens MPDS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Acuvue Revitalens MPDS