opc_loader

Menu

Menicon

5 Artikelen

Menicon is van oorsprong een Japans bedrijf en heeft in de huidige tijd waarin we leven enkele mooie producten op de markt. Wij leveren uit het Menicon assortiment de verzorgings en onderhoudsproducten voor vormvaste lenzen (harde lenzen/nachtlenzen) en zachte lenzen.


Onderstaand Menicon producten zijn hier o.a. te bestellen:
 

 • Menicare Plus - De Menicare Plus is een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en nachtlenzen en hier vallen ook de lenzen onder die gemaakt zijn van Menicon EX en Menicon Z materiaal. Je gebruikt De Menicare Plus van Menicon o.a. voor het bewaren, bevochtigen, reinigen en desinfecteren van harde lenzen. De Menicare Plus is makkelijk in het gebruik, dit in tegenstelling tot het gebruik van een aparte reiniger en bewaarvloeistof. Mocht deze lenzenvloeistof echter toch onvoldoende reinigen dan is deze ook te combineren met een reiniger van Menicon.
   
 • Menicare Pure - De Menicare Pure van Menicon is een alles in één lenzenvloeistof die erg overeenkomt met de Menicare Plus van Menicon en dus ook te gebruiken is om harde lenzen mee te bevochtigen, te bewaren, te reinigen en te desinfecteren maar is milder in het gebruik t.o.v. de Menicare Plus. De Menicare Pure is een mildere vloeistof dan de Menicare Plus en dit komt door de natuurlijke samenstelling, want Menicon heeft bij de Menicare Pure lenzenvloeistof namelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dus wil je een alles in één lenzenvloeistof voor je harde lenzen of voor je nachtlenzen die milder voor je ogen is, dan is deze lenzenvloeistof van Menicon de beste keuze.
   
 • Menicon Progent - De Menicon Progent is een zeer effectieve reiniger voor harde lenzen. De Menicon reiniger is verkrijgbaar in een verpakking welke 10 ampullen en een speciale lenshouder bevat. De 10 ampullen bestaan uit 5 ampullen met vloeistof A en 5 ampullen met vloeistof B. De Menicon progent heeft een desinfecterende werking en met deze reiniger kun je vuil en proteïne effectief van je harde lenzen verwijderen. De Menicon Progent is perfect te combineren met het gebruik van de Menicare Pure of Menicare Plus.
   
 • Menicon Spray en Clean - Gebruik je de alles in één lenzenvloeistof van Menicon maar kun je wel een extra reiniger gebruiken om je harde lenzen voor langere tijd helder te houden, dan kun je gebruik maken van de Menicon Spray en Clean om op een effectieve manier aanslag van je harde lenzen te verwijderen. De Menicon Spray en Clean vloeistof zit in een handig sprayflesje met goede verneveling. De Menicon Spray en Clean is een erg goede reiniger en bevat bovendien geen conserveringsmiddelen.
   
 • Solocare Aqua - Draag je zachte lenzen dan is de Solocare Aqua van Menicon een geschikte vloeistof, want deze lenzenvloeistof voor zachte lenzen kun je o.a. gebruiken om je lenzen in te bewaren, mee te bevochtig,te reinigen en te desinfecteren. Ook houden je zachte lenzen meer vocht vast door het gebruik van deze lenzenvloeistof en dit komt door het Hydrolock®-effect welke het draagcomfort zal bevorderen. De Solocare Aqua lenzenvloeistof komt met een speciale bacteriedodende zilverionen lenshouder en hierdoor blijven je zachte lenzen schoner en voelen bovendien frisser aan.