opc_loader


 

sidebar afbeelding

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Menicare pure 250 ml per fles voor harde lenzen / nachtlenzen.

Wil jij het allerbeste voor je ogen en contactlenzen? Kies dan voor Menicare pure!

Tijdelijke aanbieding, van 17,50 voor slechts 12,45 p.st!

12,45
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen

Voordelige verpakking Menicare Pure lenzenvloeistof, fles bezit 250ml lenzenvloeistof en is geschikt voor alle harde zuurstofdoorlatende lenzen (vormstabiele lenzen) en nachtlenzen. Menicare pure lenzenvloeistof is zachter en milder voor je ogen ten opzichte van vele andere vloeistoffen omdat deze lenzenvloeistof natuurlijke ingrediënten bevat.

Ook heeft deze vloeistof een betere bevochtiging welke het draagcomfort zeer ten goede komt. De Menicare pure lenzenvloeistof voor harde lenzen is geschikt voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. Menicare pure lenzenvloeistof is milder voor je ogen en geeft een ultiem draagcomfort omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik deze vloeistof en ervaar de gehele dag scherp zicht dankzij de unieke samenstelling van deze premium vloeistof in handige fles.

Deze vloeistof is goed te combineren met een intensief reiniger voor harde lenzen zoals onder andere de Menicon Progent en Menicon Spray & Clean

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Erg goede prijs voor deze lenzenvloeistof
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Voorheen had ik altijd de menicare plus en nu de menicare pure op aanraden van mijn lenzen specialist en deze vloeistof bevalt me goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Deze is mij prima bevallen dus ga hem nogmaals bestellen gr, Merie
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: