opc_loader

2x Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Menicare pure is een premium lenzenvloeistof voor harde lenzen/nachtlenzen.

Wil jij het allerbeste voor je ogen en contactlenzen? Kies dan voor Menicare pure!

Momenteel verkrijgbaar in super goedkope duo verpakking, profiteer hier vandaag dus nog van!

€ 33,00 € 27,50 U bespaart: 17%
x
Levertijd indicatie:
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen

Voordelige duo verpakking van 2 flessen Menicare Pure lenzenvloeistof van ieder 250ml voor alle harde zuurstofdoorlatende lenzen (vormstabiele lenzen) en nachtlenzen. Menicare pure lenzenvloeistof is zachter en milder voor je ogen ten opzichte van vele andere vloeistoffen omdat deze lenzenvloeistof natuurlijke ingrediënten bevat.

Ook heeft deze vloeistof een betere bevochtiging welke het draagcomfort zeer ten goede komt. De Menicare pure lenzenvloeistof voor harde lenzen is geschikt voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. Menicare pure lenzenvloeistof is milder voor je ogen en geeft een ultiem draagcomfort omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik deze vloeistof en ervaar de  gehele dag scherp zicht dankzij de unieke samenstelling van deze premium vloeistof in handige fles.

Deze vloeistof is goed te combineren met een intensief reiniger voor harde lenzen zoals onder andere de Menicon Progent en Menicon Spray & Clean

2x Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1

Voorheen had ik altijd de menicare plus en nu de menicare pure op aanraden van mijn lenzen specialist en deze vloeistof bevalt me goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Deze is mij prima bevallen dus ga hem nogmaals bestellen gr, Merie
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: