opc_loader

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen

Menicare Pure 250 ml per fles voor harde lenzen / nachtlenzen.

Wil jij het allerbeste voor je ogen en contactlenzen? Kies dan voor Menicare Pure!

Tijdelijke aanbieding, van 17,50 voor slechts 12,95 p.st! Dus snel inslaan!

12,95
Reisflesje 70ml meebestellen
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Bestel nu de Menicare Pure alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en nachtlenzen. Eén fles Menicare Pure bevat 250ml vloeistof en is geschikt om te gebruiken met alle soorten zuurstofdoorlatende vormstabiele lenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is zachter en milder voor je ogen ten opzichte van vele andere vloeistoffen die geschikt zijn voor harde lenzen, omdat deze lenzenvloeistof namelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

Een mooie eigenschap van de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is dat deze lenzenvloeistof de harde lenzen zeer goed bevochtigt en dit komt het draagcomfort zeer ten goede. De Menicare Pure lenzenvloeistof is o.a. geschikt voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is milder voor je ogen en geeft je een ultiem draagcomfort, dit komt omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik ook de Menicare Pure en ervaar de hele dag goed zicht en een optimaal draagcomfort dankzij de unieke samenstelling.

Een intensiefreiniger gebruiken naast de Menicare Pure
 

De Menicare Pure lenzenvloeistof is goed te combineren met een intensiefreiniger zoals o.a. de Menicon Progent en Menicon Spray & Clean. Deze reinigingsproducten van Menicon houden je harde lenzen of nachtlenzen goed schoon en dit komt omdat hardnekkig vuil en eiwit wat zich aan het lensoppervlak kan hechten goed wordt verwijderd. Hierdoor houd je het hele jaar goed zicht en heb je ook nog eens optimaal draagcomfort omdat het oppervlak van je harde lenzen of nachtlenzen mooi glad blijft.

Wil jij ook weten of de Menicare Pure of de Menicare Plus lenzenvloeistof van Menicon voor jouw ogen of je lenzen geschikt is? Informeer dan altijd bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist, want deze kan je van de juiste informatie voorzien.

Beoordelingen (4)
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen


Aanbevolen artikelen: