opc_loader


 


 

Contactlenzen.net voordelig

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Menicare pure 250 ml per fles voor harde lenzen / nachtlenzen.

Wil jij het allerbeste voor je ogen en contactlenzen? Kies dan voor Menicare pure!

Tijdelijke aanbieding, van 17,50 voor slechts 12,50 p.st! Dus snel inslaan!

12,50
Reisflesje 70ml meebestellen
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen

Bestel deze voordelige verpakking Menicare Pure lenzenvloeistof, één fles bezit 250ml lenzenvloeistof en is geschikt om te gebruiken met alle harde zuurstofdoorlatende lenzen (vormstabiele lenzen) en nachtlenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof is zachter en milder voor je ogen, zeker ten opzichte van vele andere vloeistoffen voor harde lenzen, omdat deze lenzenvloeistof natuurlijke ingrediënten bevat.

Een mooie eigenschap van de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is dat deze lenzenvloeistof de harde lenzen zeer goed bevochtigt en dit komt het draagcomfort zeer ten goede. De Menicare pure lenzenvloeistof voor harde lenzen is o.a. geschikt voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is milder voor je ogen en geeft een ultiem draagcomfort, dit komt omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik deze vloeistof en ervaar de gehele dag goed zicht en een optimaal draagcomfort dankzij de unieke samenstelling.

De Menicare Pure lenzenvloeistof is goed te combineren met een intensiefreiniger voor harde lenzen zoals o.a. de Menicon Progent en Menicon Spray & Clean. Deze reinigingsproducten van Menicon houden je harde lenzen of nachtlenzen goed schoon, dit komt omdat hardnekkig vuil en eiwit wat zich aan de lenzen kan hechten wordt verwijderd. Hierdoor houdt je het hele jaar goed zicht en heb je ook optimaal draagcomfort omdat het oppervlak van de harde lenzen of nachtlenzen mooi glad blijft.

Wil jij ook weten of de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon ook voor jouw ogen of je lenzen geschikt is? Informeer dan altijd bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist, want deze kan je van de juiste informatie voorzien.

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nacht lenzen

Erg goede prijs voor deze lenzenvloeistof
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Voorheen had ik altijd de menicare plus en nu de menicare pure op aanraden van mijn lenzen specialist en deze vloeistof bevalt me goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Deze is mij prima bevallen dus ga hem nogmaals bestellen gr, Merie
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: