opc_loader


BESTELBEDRAG BOVEN 59 EURO = GEEN VERZENDKOSTEN

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen

Menicare Pure 250 ml per fles voor harde lenzen / nachtlenzen.

Tijdelijke aanbieding, was 17,50 p.st nu voor slechts 12,85 - 12.65 p.st verkrijgbaar. Dus snel inslaan!

17,50 12,85
Reisflesje 70ml meebestellen
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 3 werkdagen
Staffelprijzen (prijs p/stuk)
Tot 2: €12,85
Van 2 tot 3: €12,80
Van 3 tot 4: €12,75
4 of meer: €12,65
Beschrijving

Menicare Pure
 

Menicare Pure alles in één lenzenvloeistof 250 ml voor vormstabiele lenzen bestel je hier momenteel voor de beste online prijs. Deze lenzenvloeistof van Menicon is ook wel bekend onder de naam Menicare Pure Multi Purpose Solution en verkrijgbaar in grote flessen van 250 ml en handige kleine reisflesjes van 70 ml. Deze alles in één lenzenvloeistof is geschikt voor alle vormstabiele lenzen en hier vallen dus alle harde lenzen dus ook nachtlenzen onder. Eén fles Menicare Pure van 250 ml en ook de 70 ml is geschikt om te gebruiken met alle soorten zuurstofdoorlatende vormstabiele lenzen. Het is goed om te weten dat deze lenzenvloeistof van Menicon zachter en milder voor je ogen is ten opzichte van vele andere vloeistoffen die geschikt zijn voor harde lenzen en dit komt omdat deze lenzenvloeistof namelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

Een mooie eigenschap van de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is dat deze lenzenvloeistof harde lenzen zeer goed bevochtigt en dit komt het draagcomfort zeer ten goede. Deze lenzenvloeistof valt dus in de categorie alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en is daardoor geschikt voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is trouwens milder voor je ogen als we dit vergelijken met zijn voorganger de Menicare Plus. De Menicare Pure lenzenvloeistof geeft je de hele dag een uitermate goed draagcomfort en dit komt met name omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik dus deze lenzenvloeistof en bestel direct wat flessen en ervaar ook de hele dag goed zicht en een optimaal fijn draagcomfort dankzij de unieke samenstelling.

Een intensiefreiniger gebruiken naast de Menicare Pure
 

De Menicare Pure lenzenvloeistof is dan wel een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen met een prima reinigende werking, maar voor diegene die erg veel last hebben van hardnekkig vuil of veel last hebben van eiwitaanslag op zijn of haar harde lenzen, kunnen het gebruik van deze lenzenvloeistof combineren met het gebruik van een intensiefreiniger zoals de Menicon Progent of Menicon Spray & Clean. Deze reinigingsproducten van Menicon houden je harde lenzen en nachtlenzen goed schoon en dit komt omdat hardnekkig vuil en eiwit welke zich aan het lensoppervlak kan hechten goed wordt verwijderd. Door de optimale werking van deze reinigingsproducten van Menicon houd je het hele jaar goed zicht en heb je ook nog eens optimaal draagcomfort omdat het oppervlak van je harde lenzen of nachtlenzen mooi schoon en glad blijft. Oneffenheden die namelijk op de lens kunnen ontstaan door de aanhechting van vuil en eiwit zullen uiteindelijk gaan irriteren doordat deze aanhechting gaat schuren over het gevoelige hoornvlies van het oog.

Wil jij ook weten of de Menicare Pure of de Menicare Plus lenzenvloeistof van Menicon voor jouw harde lenzen en ogen de geschikte vloeistof is? Informeer dan altijd bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist, want deze deskundige kan je van de juiste informatie voorzien betreffende deze lenzenvloeistoffen van Menicon.

Beoordelingen ()
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen


Aanbevolen artikelen: