opc_loader

Menu

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen

De Menicare Pure lenzenvloeistof 250 ml afkomstig van Menicon is een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en nachtlenzen. De Menicon Pure is zeer geschikt voor lensdragers die gevoelige ogen hebben omdat de samenstelling van deze lenzenvloeistof namelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

Wij hebben momenteel een mooie tijdelijke Menicare Pure aanbieding namelijk een fles van 250 ml van 18,50 per stuk nu voor slechts 11,95 per stuk en bestel je er 6 of meer dan betaal je slechts 11,50 per fles. Dus bestel deze flessen snel en profiteer van deze aanbieding!

I.v.m. vertraging bij de leverancier wordt de Menicare Pure in de laatste week van Juni / 1ste week Juli uitgeleverd.

Reisflesje 70ml meebestellen

Staffelprijzen (prijs p/stuk)

Tot 6

11,95

6 of meer

11,50

18,50 11,95
U bespaart: 35%
Beschrijving

De Menicare Pure lenzenvloeistof 250 ml van de fabrikant Menicon is ook wel bekend onder de naam Menicare Pure Multi Purpose Solution en is verkrijgbaar in grote flessen van 250 ml en handige kleine reisflesjes van 70 ml. Eén fles Menicare Pure van 250 ml of flesje van 70 ml is geschikt om te gebruiken met alle soorten zuurstofdoorlatende vormstabiele lenzen met of zonder plasmabehandeling. Het is goed om te weten dat deze lenzenvloeistof van Menicon zachter en milder voor je ogen is ten opzichte van vele andere vloeistoffen die geschikt zijn voor harde lenzen en dit komt omdat deze lenzenvloeistof namelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

Een mooie eigenschap van de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is dat deze lenzenvloeistof je harde lenzen zeer goed bevochtigt en dit komt het draagcomfort zeer ten goede. Deze lenzenvloeistof valt dus in de categorie alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en is daardoor geschikt voor zowel het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is bovendien milder voor je ogen als we dit vergelijken met zijn voorganger de Menicare Plus. De Menicare Pure lenzenvloeistof geeft je de hele dag een uitermate goed draagcomfort en dit komt met name omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik deze lenzenvloeistof voor harde lenzen zeker als je gevoelige ogen hebt. Bestel vandaag nog wat extra flessen en pak ook direct je voordeel en ervaar net zoals vele ander contactlensdragers de hele dag goed zicht en optimaal draagcomfort dankzij de unieke samenstelling.


Een intensiefreiniger gebruiken naast de Menicare Pure
 

De Menicare Pure lenzenvloeistof is een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen met een prima reinigende werking, maar voor diegene die erg veel last hebben van hardnekkig aangehecht vuil of veel last hebben van eiwitaanslag op de harde lenzen, kunnen het gebruik van deze lenzenvloeistof combineren met het gebruik van een intensiefreiniger zoals de Menicon Progent of Menicon Spray & Clean. Deze reinigingsproducten van Menicon houden je harde lenzen en nachtlenzen goed schoon en dit komt omdat hardnekkig vuil en eiwit welke zich aan het lensoppervlak kan hechten goed wordt verwijderd. Door de optimale werking van deze reinigingsproducten van Menicon houd je het hele jaar goed zicht en heb je ook nog eens optimaal draagcomfort omdat het oppervlak van je harde lenzen of nachtlenzen mooi schoon en glad blijven. Oneffenheden die namelijk op de lenzen kunnen ontstaan door de aanhechting van vuil en eiwit zullen uiteindelijk gaan irriteren doordat deze aanhechting gaat schuren over het gevoelige hoornvlies van het oog, dus het dagelijks goed onderhouden van je lenzen is zeer belangrijk.


Is deze Menicare Pure aanbieding iets voor jou?


Wil jij ook weten of deze Menicare Pure aanbieding of de Menicare Plus lenzenvloeistof van Menicon voor jouw harde lenzen en ogen de meest geschikte vloeistof is? Kontakt dan een opticien, contactlensspecialist of optometrist, want een deskundige op het gebied van harde lenzen, kan je van de juiste informatie voorzien betreffende deze lenzenvloeistof afkomstig van Menicon.

Beoordelingen ()
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen
Review plaatsen

Meest recente reviews