opc_loader

Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen

Menicare Pure 250 ml per fles voor harde lenzen / nachtlenzen.

Tijdelijke aanbieding, van 17,50 voor slechts 12,25 p.st! Dus snel inslaan!

17,50 12,25
Reisflesje 70ml meebestellen
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Bestel nu extra voordelig de Menicare Pure alles in één lenzenvloeistof voor vormstabiele lenzen. Onder vormstabiele lenzen vallen alle harde lenzen en dus ook nachtlenzen. Eén fles Menicare Pure afkomstig van de fabrikant Menicon bevat 250ml vloeistof en is geschikt om te gebruiken met alle soorten zuurstofdoorlatende vormstabiele lenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is zachter en milder voor je ogen ten opzichte van vele andere vloeistoffen die geschikt zijn voor harde lenzen, omdat deze lenzenvloeistof namelijk natuurlijke ingrediënten bevat.

Een mooie eigenschap van de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is dat deze lenzenvloeistof de harde lenzen zeer goed bevochtigt en dit komt het draagcomfort zeer ten goede. De Menicare Pure lenzenvloeistof is een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen en is dus geschikt voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van vetten en eiwitten van alle soorten harde lenzen, waaronder dus ook nachtlenzen. De Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon is milder voor je ogen als we dit vergelijken met zijn voorganger de Menicare Plus. De Menicare Pure lenzenvloeistof geeft je een uitermate goed draagcomfort en dit komt met name omdat deze vloeistof iets dikker is dan de meeste lenzenvloeistoffen voor harde lenzen. Gebruik dus ook de Menicare Pure vloeistof en ervaar de hele dag goed zicht en een optimaal fijn draagcomfort dankzij de unieke samenstelling

Een intensiefreiniger gebruiken naast de Menicare Pure
 

De Menicare Pure lenzenvloeistof is dan wel een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen met een prima reinigende werking, maar voor diegene die erg veel last hebben van vuile harde lenzen of veel last hebben van eiwit aanslag op de harde lens, kunnen het gebruik van de  Menicare Pure vloeistof combineren met het gebruik van een intensiefreiniger zoals de Menicon Progent of Menicon Spray & Clean. Deze reinigingsproducten van Menicon houden je harde lenzen en nachtlenzen goed schoon en dit komt omdat hardnekkig vuil en eiwit wat zich aan het lensoppervlak kan hechten goed wordt verwijderd. Door de optimale werking van deze reinigingsproducten houd je het hele jaar goed zicht en heb je ook nog eens optimaal draagcomfort omdat het oppervlak van je harde lenzen of nachtlenzen mooi schoon en glad blijft.

Wil jij ook weten of de Menicare Pure of de Menicare Plus lenzenvloeistof van Menicon voor jouw harde lenzen en ogen de geschikte vloeistof is? Informeer dan altijd bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist, want deze deskundige kan je van de juiste informatie voorzien betreffende de Menicare Pure lenzenvloeistof van Menicon.

Bekijk onderstaande instructievideo hoe en hoevaak je de Menicare Pure, Menicare Plus, Menicon Spray en Clean en de Menicon Progent dient te gebruiken:

Beoordelingen (4)
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Menicare Pure - lenzenvloeistof harde / nachtlenzen


Aanbevolen artikelen: