opc_loader

2x Boston Simplus - lenzenvloeistof harde lenzen

Boston Simplus duo verpakking (2x 120ml)

Alles in één vloeistof voor harde lenzen.

19,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

2x 120 ml (duo-pack) Bausch en Lomb Boston Simplus alles in één lenzenvloeistof voor zuurstofdoorlatende harde lenzen.

Kies je voor gemak en kies je niet voor een aparte bewaarvloeistof en aparte reiniger om je harde lenzen te onderhouden, dan is de Boston Simplus lenzenvloeistof van Bausch en Lomb de juiste keuze. De Boston Simplus valt in de categorie alles in één lenzenvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende lenzen en dit houdt in dat deze je deze lenzenvloeistof kan gebruiken voor het bewaren, reinigen (ook het verwijderen van eiwitafzetting op de lens), desinfecteren en afspoelen van harde lenzen. De Boston Simplus heeft eigenlijk de kracht van een bewaarvloeistof en reiniger maar dan in één fles, hoe gemakkelijk is dat.

Enkele voordelen van de Boston Simplus lenzenvloeistof voor harde lenzen: Deze vloeistof zorgt voor een optimale lens bevochtiging en legt een dun laagje over de harde contactlens, dit vergemakkelijkt het inzetten en geeft meer draagcomfort. Dagelijkse aanslag zoals vetten en proteïne worden verwijderd zodat er een schoon en glad lensoppervlak ontstaat en dit zal resulteren in helder zicht en beter draagcomfort voor de gebruiker. Dankzij een speciaal conserveringssysteem worden schadelijke organismen vernietigd.

Bij gebruik van de Bausch en Lomb Boston Simplus lenzenvloeistof, dient men deze lenzenvloeistof dagelijks te vervangen in de lenshouder, zodat de harde contactlenzen altijd in schone vloeistof worden bewaard. Bij het uithalen van lenzen uit de lenshouder dient men een paar keer over de lens te wrijven voordat men de harde lenzen op het oog aanbrengt. Ook kan men na het schoonwrijven nog een druppel Boston Simplus op de lens aanbrengen en dan de lens op het oog aanbrengen.

Let op! Deze Boston Simplus alles in één lenzenvloeistof is alleen te gebruiken met harde lenzen en kan niet met zachte lenzen gebruikt worden.

Beoordelingen (2)
2x Boston Simplus - lenzenvloeistof harde lenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
2x Boston Simplus - lenzenvloeistof harde lenzen