opc_loader

Menu

Boston Simplus

Boston Simplus duo verpakking (2x 120ml). Alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen van Bausch en Lomb.

22,90
Beschrijving

2x 120 ml (duo-pack) Bausch en Lomb Boston Simplus alles in één lenzenvloeistof voor zuurstofdoorlatende harde lenzen.

Kies je voor gemak en kies je dus niet voor een aparte bewaarvloeistof en aparte reiniger om je harde lenzen te onderhouden, dan is de Boston Simplus lenzenvloeistof van Bausch en Lomb de juiste keuze. De Boston Simplus valt in de categorie alles in één lenzenvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende lenzen en dit houdt in dat deze je deze lenzenvloeistof kan gebruiken voor het bewaren, reinigen (ook het verwijderen van eiwitafzetting op de lens), desinfecteren en afspoelen van harde lenzen. De Boston Simplus heeft eigenlijk de kracht van een bewaarvloeistof en reiniger maar dan in één fles, hoe gemakkelijk is dat.

Enkele voordelen van de Boston Simplus lenzenvloeistof voor harde lenzen: Deze vloeistof zorgt voor een optimale lens bevochtiging en legt een dun laagje over de harde contactlens, dit vergemakkelijkt het inzetten en geeft meer draagcomfort. Dagelijkse aanslag zoals vetten en proteïne worden verwijderd zodat er een schoon en glad lensoppervlak ontstaat en dit zal resulteren in helder zicht en beter draagcomfort voor de gebruiker. Dankzij een speciaal conserveringssysteem worden schadelijke organismen vernietigd.


Doe dagelijks nieuwe Boston Simplus in de lenshouder


Bij gebruik van de Bausch en Lomb Boston Simplus lenzenvloeistof, dient men deze lenzenvloeistof dagelijks te vervangen in de lenshouder, zodat de harde contactlenzen altijd in schone vloeistof worden bewaard. Bij het uithalen van de lenzen uit de lenshouder dient men een paar keer over de lens te wrijven voordat men de harde lenzen op het oog aanbrengt. Ook kan men na het schoonwrijven nog een druppel Boston Simplus op de lens aanbrengen en dan de lens dan op het oog aanbrengen.

Ondanks dat de Boston Simplus een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen is, kan het toch voorkomen dat sommige personen last krijgen van eiwitaanslag op de lenzen. Mocht dit het geval zijn dan dient men toch nog een intensiefreiniger of eiwitverwijderingstabletten naast de Boston Simplus te gebruiken.

Let op! Deze Boston Simplus alles in één lenzenvloeistof is alleen te gebruiken met harde lenzen en kan niet met zachte lenzen gebruikt worden.

Beoordelingen ()
Boston Simplus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Boston Simplus
Review plaatsen

Meest recente reviews