opc_loader

Menu

Boston cleaner

Boston cleaner 2x 30ml schoonmaakvloeistof voor harde lenzen. De Boston cleaner van Bausch en Lomb is nu verkrijgbaar in een voordelig duo-pack.

21,95
Beschrijving

2 flesjes (duo-pack) Boston cleaner (reinigingsvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen) van ieder 30 ml.

Het gebruik van een aparte cleaner naast je bewaarvloeistof is bij harde lenzen zeer belangrijk, dit is omdat je harde lenzen namelijk wel een lange tijd moeten meegaan, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld zachte maandlenzen die je dus maandelijks vervangt en die hebben dus relatief minder onderhoud nodig.

Slecht onderhoud van harde contactlenzen is op termijn funest voor het heldere zicht dat je wil hebben zodra je door de lenzen kijkt en ook het draagcomfort zal bij slecht onderhoud afnemen. We hebben namelijk te maken met aanslag op de lenzen zoals vuil, vetten en ook eiwitten die zich stevig kunnen hechten aan het lensoppervlak. Hoe gladder je het lensoppervlak houdt door middel van het gebruik van de Boston cleaner, des te zuiverder zicht en draagcomfort je blijft houden.


Gebruik de Boston cleaner op de juiste manier


Hoe gebruik je de Boston cleaner? Ten eerste zorg dat je met de Boston cleaner nooit direct met de ogen in contact komt, directe aanraking met de vloeistof kan schadelijk zijn voor je ogen (vandaar de rode dop op de fles). Was altijd eerst goed je handen, daarna leg je de harde contactlens in je handpalm en druppelt er een paar druppels Boston cleaner op. Vervolgens wrijf je met je wijsvinger van je andere hand in cirkelvormige beweging voor circa 20 tot 25 seconden over de lens. Daarna spoel je de lens goed af onder stromend water zodat alle reinigingsvloeistof er af is. Dan plaats je de lens in de lenshouder gevuld met schone Boston Conditioning solution zodat de lenzen een hele nacht in schone bewaarvloeistof staan (bewaarvloeistof voor harde lenzen, dient dagelijks in de lenshouder vervangen te worden).

Beoordelingen ()
Boston cleaner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Boston cleaner
Review plaatsen

Meest recente reviews