opc_loader

2x Boston cleaner - lenzenvloeistof harde lenzen

Boston cleaner 2x 30ml schoonmaakvloeistof.

Nu in voordelige duo-pak.

Dit product van Bausch en Lomb is voorlopig niet leverbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor: Oté Clean

18,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

2 flesjes (duo-pak) Boston cleaner (reinigingsvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende contactlenzen) van ieder 30 ml.

Het gebruik van een aparte cleaner naast je bewaarvloeistof is bij harde lenzen zeer belangrijk, omdat je harde lenzen namelijk voor een langere tijd blijft dragen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld zachte maandlenzen die je dus maandelijks vervangt, die hebben relatief minder onderhoud nodig.

Slecht onderhoud van je harde contactlenzen is op termijn funest voor het heldere zicht dat je wil hebben zodra je door je lenzen kijkt en ook het draagcomfort zal bij slecht onderhoud afnemen. We hebben namelijk te maken met aanslag op de lenzen zoals vuil, vetten en ook eiwitten die zich stevig kunnen hechten aan het lensoppervlak. Hoe gladder je het lensoppervlak houdt door middel van het gebruik van de Boston cleaner, des te zuiverder zicht en draagcomfort je blijft houden.

Hoe gebruik je de Boston cleaner? Ten eerste maak met de Boston cleaner vloeistof nooit direct contact met je ogen, directe aanraking met de vloeistof kan schadelijk zijn voor je ogen (vandaar de rode dop op de fles). Was van te voren altijd goed je handen, daarna leg je de harde contactlens in je handpalm en druppelt er een paar druppels Boston cleaner op. Vervolgens wrijf je met je wijsvinger van je andere hand in cirkelvormige beweging voor circa 20 tot 25 seconde over de lens. Daarna spoel je de lens goed af onder stromend water zodat alle reinigingsvloeistof er af is. Daarna plaats je de lens in de lenshouder gevuld met schone Boston Conditioning solution zodat de lenzen een hele nacht in schone bewaarvloeistof staan (bewaarvloeistof voor harde lenzen, dient dagelijks in de lenshouder vervangen te worden).

Beoordelingen (2)
2x Boston cleaner - lenzenvloeistof harde lenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
2x Boston cleaner - lenzenvloeistof harde lenzen


Aanbevolen artikelen: