opc_loader

Menu

Oté Wiper

Tabletten voor het verwijderen van vet en eiwitaanslag. De Oté Wiper is te gebruiken bij harde en zachte lenzen. Een doosje bevat 10 tabletten.

16,95 12,90
U bespaart: 24%
Beschrijving

De Oté Wiper tabletten zijn oplosbare reinigingstabletten voor het verwijderen van vetten en eiwitaanslag wat kan hechten aan het lensoppervlak. Deze proteïne reinigingstabletten zijn geschikt voor alle soorten lenzen.

Als je lenzen draagt dan kan hier vuil en eiwit aan gaan hechten. Deze aanslag op je lenzen zal je uiteindelijk discomfort geven. Het zicht door je lenzen zal minder worden door aangehecht eiwit en vuil. Ook het draagcomfort van je lenzen zal afnemen door de aanhechting van vuil en eiwit, omdat het lensoppervlak namelijk volkomen glad moet zijn om wrijving te minimaliseren.


Oté Wiper voor schone lenzen


Dus heb je last van je ogen tijdens het dragen van je lenzen of zie je niet meer zo goed met je lenzen? Dan adviseren wij om 1x per week de Oté Wiper reinigingstabletten te gebruiken naast je gebruikelijke lenzenvloeistof. Deze tabletten zijn geschikt voor zowel zachte als harde lenzen.

Wij adviseren voor het gebruik altijd de beschrijving goed door te lezen.

Opmerking! Deze tabletten zijn niet om in te nemen, enkel te gebruiken in bewaarvloeistof of alles in één lenzenvloeistof.

Blijf je slecht zicht of geïrriteerde ogen houden na het gebruik van de Oté Wiper of Ultrazyme tabletten of na het gebruik van een andere reinigingsvloeistof? Dan adviseren wij om je lenzen en ogen eens te laten controleren door een deskundige, zoals een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Beoordelingen ()
Oté Wiper heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen

Meest recente reviews