opc_loader

Menu

Bausch & Lomb Conditioner

2 flessen Bausch & Lomb conditioner van ieder 120ml per fles. Pak nu je voordeel en bestel deze bewaarvloeistof voor harde lenzen.

22,90

Duo-pakket (2x) Bausch en Lomb conditioning solution lenzenvloeistof voor harde contactlenzen (vormstabiele lenzen, zuurstofdoorlatende harde lenzen). Elke fles heeft een inhoud van maar liefst 120 ml (dus 240 ml vloeistof in dit duo-pakket).

De Bausch en Lomb conditioning solution is een lenzenvloeistof voor harde lenzen afkomstig van het bekende merk Bausch en Lomb. Bausch en Lomb is een wereldspeler als het gaat om lenzenvloeistoffen en contactlenzen en zij leveren zoal lenzenvloeistof voor zachte als harde lenzen en ook verschillende soorten contactlenzen.

Zoek je een goede bewaarvloeistof voor je harde lenzen? Dan is de Bausch en Lomb conditioning solution een perfecte vloeistof. Naast dat deze lenzenvloeistof een bewaarvloeistof is, is deze lenzenvloeistof ook geschikt voor het desinfecteren van je harde lenzen en kan je deze vloeistof gebruiken voor het afspoelen, bevochtigen en inzetten van je harde lenzen.


Bausch en Lomb conditioner combineren met een reiniger


Vaak combineer je de Bausch en Lomb conditioner solution met een reinigingsvloeistof voor harde lenzen zoals de Bausch en Lomb cleaner om je lenzen goed schoon te houden. Het is namelijk voornaam om je harde lenzen vrij te houden van vuil, vet en eiwitaanslag, want door een paar schone lenzen kijk je beter en ze zitten ook nog lekkerder doordat deze minder wrijving veroorzaken op het oogoppervlak. Heb je veel last van vuile lenzen dan is de keuze voor het gebruik van een aparte bewaarvloeistof en reiniger zeker aan te bevelen t.o.v. het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen zoals de Boston Simplus. De Boston Simplus all in one lenzenvloeistof kies je namelijk eerder als je minder snel last hebt van vuile lenzen en je meer voor gemak kiest.

Onze tip: Vervang dagelijks je Bausch en Lomb conditioning solution lenzenvloeistof in je lenshouder, zodat je harde lenzen de hele nacht in frisse vloeistof staan en zo krijgen bacteriën dus minder kans (dit geldt trouwens voor alle vloeistoffen, gebruik lenzenvloeistof die in het lenshoudertje zit nooit langer dan 24 uur).

Bausch & Lomb Conditioner heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Bausch & Lomb Conditioner
Review plaatsen

Meest recente reviews