opc_loader

2x Bausch & Lomb Conditioner - lenzenvloeistof harde lenzen

2 flessen Bausch & Lomb conditioner van ieder 120ml per fles.

Bestel dit voordelige duo-pakket.

Dit product van Bausch en Lomb is voorlopig niet leverbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor: Oté Fine

19,95
Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 2 werkdagen
Beschrijving

Duo-pakket (2x) Bausch en Lomb conditioning solution lenzenvloeistof voor harde contactlenzen (vormstabiele lenzen, zuurstofdoorlatende harde lenzen), iedere fles heeft in inhoud van maar liefst 120 ml.

De Bausch en Lomb conditioning solution is een lenzenvloeistof voor harde lenzen afkomstig van het bekende merk Bausch en Lomb. Bausch en Lomb is een wereldspeler als het gaat om lenzenvloeistoffen en contactlenzen en zij leveren zoal lenzenvloeistof voor zachte als harde lenzen en ook verschillende soorten contactlenzen.

Zoek je een goede bewaarvloeistof voor je harde lenzen? Dan is de Bausch en Lomb conditioning solution een perfecte vloeistof. Naast dat deze lenzenvloeistof een bewaarvloeistof is, is deze lenzenvloeistof ook geschikt voor het desinfecteren van je harde lenzen en kan je deze vloeistof gebruiken voor het afspoelen, bevochtigen en inzetten van je harde lenzen.

Vaak combineer je deze Bausch en Lomb conditioner solution met een reinigingsvloeistof voor harde lenzen zoals de Bausch en Lomb cleaner om je lenzen goed schoon te houden. Het is namelijk voornaam om je harde lenzen vrij te houden van vuil, vet en eiwitaanslag, want door een paar schone lenzen kijk je beter en ze zitten ook nog lekkerder doordat deze minder wrijving veroorzaken op het oogoppervlak. Heb je veel last van vuile lenzen dan is de keuze voor het gebruik van een aparte bewaarvloeistof en reiniger zeker aan te bevelen t.o.v. het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen zoals de Boston Simplus. De Boston Simplus all in one lenzenvloeistof kies je namelijk eerder als je minder snel last hebt van vuile lenzen en je meer voor gemak kiest.

Onze tip: Vervang dagelijks je Bausch en Lomb conditioning solution lenzenvloeistof in je lenshouder, zodat je harde lenzen de hele nacht in frisse vloeistof staan en zo krijgen bacteriën dus minder kans (dit geldt trouwens voor alle vloeistoffen, gebruik lenzenvloeistof die in het lenshoudertje zit nooit langer dan 24 uur).

Beoordelingen (1)
2x Bausch & Lomb Conditioner - lenzenvloeistof harde lenzen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
2x Bausch & Lomb Conditioner - lenzenvloeistof harde lenzen


Aanbevolen artikelen: