opc_loader

Menu

Oogzorg

29 Artikelen

Een van de meest bestelde oogzorgproducten zijn wel de oogdruppels die te gebruiken zijn bij klachten zoals: droge ogen, rode ogen en branderige ogen. Veel mensen hebben in matige of zelfs ernstige mate last van droge ogen. Men kan last hebben van droge ogen doordat de traanfilm niet optimaal is, hierdoor kan de traanfim te snel verdampen of de traanfilm heeft geen juiste smerendewerking op het oogoppervlak. Vaak kunnen droge ogen klachten ook ontstaan door externe factoren zoals: veel beeldschermwerk of door airconditioning. Ook bij bepaalde allerieën kan men baat hebben bij het gebruik van oogdruppels.

Er zijn verschillende soorten druppels te verkrijgen, zo zijn er oogdruppels voor klachten zoals droge ogen te bestellen, maar ook oogdruppels tegen rode ogen die de ogen weer verfrissen. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Ursapharm oogdruppels dan leveren zij een ruim assortiment aan druppels voor de consument. Enkele uitgelichte Ursapharm druppels zijn onder ander de Hylo-Comod oogdruppels te gebruiken bij milde tot matige klachten van droge ogen en de Hylo-Gel oogdruppels te gebruiken bij matige tot ernstige klachten van droge ogen. Ben je op zoek naar allergie oogdruppels ook dan heeft Ursapharm hier een juiste druppel voor. Alle Ursapharm druppels zijn oogdruppels zonder conserveermiddel en worden geleverd in een handig doseerflesje met pompsysteem.

Wil je de beste oogdruppels bestellen dan ben je op Contactlenzen.net op het juiste adres, want wij leveren enkel en alleen producten van fabrikanten die hoog staan aangeschreven in de oogzorg. Enkele topproducten zijn onder ander de Alcon oogdruppels die de systane serie hebben of de Oté oogdruppels die een mooie druppel hebben voor een prima prijs zoals de Oté Vitamin.


Hoe oogdruppels toedienen
 

Hoe kun je het beste de ogen druppelen? Vaak wordt er te moeilijk gedaan wil men het oog druppelen en men is vaak op zoek naar allerlei hulpmiddelen voor het oogdruppelen. Wil men oogdruppels toedienen dan zie je vaak dat men het hoofd achterover houdt om het flesje er boven te houden en er dan een druppeltje vanaf afstand in probeerd te laten vallen. Vaak lukt dit niet en men knippert het oog ook vaak dicht, dit is dus niet de juiste manier.

Een manier die veel makkelijker is, is om het gewoon staand voor een spiegel te doen. Zo werkt het: Men gaat voor de spiegel staan en houdt het flesje in zijn of haar rechterhand. Vervolgens trekt men met de linkerwijsvinger het onderste ooglid naar beneden. Nu druppelt men een druppel in het onderste ooglid. Vervolgens knippert men een paar keer en houdt daarna het oog even dicht om de oogdruppel goed te laten versmelten op het oog oppervlak. Men herhaald deze methode bij het andere oog, mocht dit oog ook gedruppeld moeten worden.