opc_loader

Menu

Oté Vitamin oogdruppels

Oté Vitamin eye drops. Oogdruppels met toevoeging van Pro-vitamine B5. Pure wellness voor je ogen.

12,80
Beschrijving

De Oté Vitamin eye drops zijn oogdruppels die onder andere de toevoeging van Pro-vitamine B5 hebben. Deze oogdruppel heeft een voedende, verfrissende en beschermende functie voor de ogen. Bij het gebruik van deze oogdruppel zal de gebruiker direct de verfrissing ervaren.

Iedereen heeft weleens last van vermoeide of droge ogen gedurende de dag. Deze droge ogen kunnen voorkomen doordat de traanfilm in mindere conditie is, maar ook externe factoren kunnen bijdragen aan het krijgen van droge ogen. In al deze gevallen kan je gebruik maken van de Oté Vitamin oogdruppels om droge ogen klachten te lijf te gaan.


Externe factoren die droge ogen veroorzaken


Enkele externe factoren die kunnen bijdragen aan droge ogen zijn onder andere: regelmatig of veel beeldschermwerk, zich bevinden in droge ruimtes of ruimtes met airconditioning, gebruik van contactlenzen.

Het gebruik van de Oté Vitamin oogdruppel kan ook gecombineerd worden met het dragen van contactlenzen.

De Oté Vitamin oogdruppel wordt geleverd in een handige meeneem flacon met een inhoud van 15 ml. Dus zorg dat je altijd een flesje Oté Vitamin bij je hebt zodat je deze meteen kan gebruiken als je last krijgt van droge ogen.

Beoordelingen ()
Oté Vitamin oogdruppels heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Vitamin oogdruppels
Review plaatsen

Meest recente reviews