opc_loader

Menu

Vismed Gel multi

Vismed gel multi 10 ml, te gebruiken bij droge ogen.

14,95
Beschrijving

De Vismed gel multi oogdruppels zijn te gebruiken bij droge ogen.

Door het gebruik van de Vismed gel multi oogdruppels wordt de traanfilm weer in top conditie gebracht. Door de speciale samenstelling van deze geldruppel blijft de traanfilm ook voor langere tijd in top conditie, dit in vergelijking tot oogdruppels die meer vloeibaar zijn, die zullen namelijk sneller verdampen. Ook bevat deze druppel hyaluronzuur en dit zal de gebruiker duidelijk verlichting geven bij zijn of haar klachten. De Vismed gel multi oogdruppels zijn dan ook te gebruiken bij klachten van droge ogen of zeer droge ogen.

Droge ogen kunnen ontstaan doordat de traanfilm niet de juiste samenstelling heeft, vaak verdampt deze te snel en heeft de traanfilm ook niet de juist smerende werking. Veel mensen hebben last van droge ogen en vaak ontstaan deze klachten ook bij het ouder worden. Ook kun je last krijgen van droge ogen door externe factoren, denk daarbij aan het langdurig werken achter een beeldscherm, of je langdurig begeven in een ruimte met airconditioning.


Vismed gel multi vrij van conserveermiddel


De Vismed gel multi oogdruppels zitten in speciaal ontworpen flesje die de vloeistof namelijk afsluit van de buitenlucht en hierdoor bevat de Vismed gel multi geen conserveringsmiddelen. Oogdruppels die geen conserveermiddel bevatten gaan klachten van droge ogen beter te lijf dan oogdruppels die wel conserveermiddel bevatten.

De Vismed gel multi is te verkrijgen in een flesje van 10 ml.

Ingrediënten: Natriumhyaluronaat 0,3%, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumfosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride

Beoordelingen ()
Vismed Gel multi heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vismed Gel multi
Review plaatsen

Meest recente reviews