opc_loader

Menu

Oté Natural Eye Drops

Oté Natural eye drops, oogdruppels zonder conserveringsmiddel.

12,80
Beschrijving

De Oté Natural eye drops zijn oogdruppels die geen conserveringsmiddel bevatten. Dat er bij de Oté Natural eye drops geen conserveringsmiddel gebruikt hoeft te worden, komt door het speciaal ontworpen flesje waar deze oogdruppels in zitten. Het flesje heeft namelijk een speciaal filtersysteem waardoor de vloeistof geheel wordt afgesloten van de buitenlucht. Door het speciale filtersysteem van het flesje kun je de druppels ook zeer goed doseren.

De Oté Natural eye drops zijn te gebruiken bij droge ogen klachten. Je kan van nature klachten hebben omdat de samenstelling van de traanfilm niet goed is. De traanfilm kan te snel verdampen waardoor er droge plekken ontstaan op het oogoppervlak, of de smerende werking van de traanfilm kan niet voldoende zijn waardoor er irritaties onstaan.


Oté Natural eye drops helpen bij droge ogen
 

Ook kun je last van droge ogen krijgen door de volgende externe factoren:

  • Je begeven in een ruimte met airconditioning.
  • Veel achter een beeldscherm werken.
  • Te weinig nachtrust.
  • Alcohol gebruik.
  • Het dragen van contactlenzen.


De Oté Natural eye drops bevatten hyaluronaat en dit is een natuurlijk smeermiddel en heeft een zeer hoge waterbindende factor. Door het gebruik van de Oté Natural eye drops krijgt je traanfilm weer een juiste smerende werking en hierdoor verdwijnen de droge ogen klachten. Omdat de Oté Natural eye drops vrij zijn van conserveermiddelen zullen ze beter helpen bij klachten van droge ogen dan oogdruppels die wel conserveermiddelen bevatten. Oogdruppels die wel conserveermiddelen bevatten kunnen namelijk bij langdurig gebruik irritaties geven. De Oté Natural eye drops kunnen naar behoefte gebruikt worden.

Bij langdurige klachten van droge ogen of het verergeren van de klachten, adviseren wij je altijd om een optometrist of andere deskundige te raadplegen.

Beoordelingen ()
Oté Natural Eye Drops heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Natural Eye Drops
Review plaatsen

Meest recente reviews