opc_loader


 

sidebar afbeelding

Resultaat:1
Resultaat:1

Weeklenzen

Kies je voor weeklenzen dan kies je voor zachte lenzen met een subliem draagcomfort en relatief weinig onderhoud. Het dragen van weeklenzen is zeer comfortabel en ze zijn in verhouding goedkoper dan het dragen van daglenzen. Ten opzichte van maandlenzen zitten ze vaak beter en zijn hygiënischer omdat de draagtijd van deze lenzen korter is. Weeklenzen zijn hoog zuurstofdoorlatende zachte lenzen en je draagt ze overdag voor een periode van 2 weken.

Weeklenzen worden door sommige gebruikers ook voor 1 week aan een stuk gedragen, dus dag en nacht. Wij adviseren mocht je je weeklenzen 1 week aan een stuk willen gaan dragen, dus ook je lenzen tijdens het slapen in houden, raadpleeg dan altijd eerst een opticien, contactlensspecialist of optometrist en vraag naar de voor en nadelen en bespreek ook of de mogelijkheid om deze lenzen voor 1 week continue te dragen ook voor jouw ogen geschikt is.

Het dragen van weeklenzen biedt dus de ultieme oplossing voor lensdragers die snel last hebben van vieze lenzen door afzetting van vetten en eiwitten die zich hechten op de lens, want het grote verschil tussen weeklenzen of maandlenzen is natuurlijk de vervangtermijn tussen deze 2 verschillende soorten lenzen. Ook voor personen die snel last hebben van droge ogen en lenzen willen dragen kunnen weeklenzen van Johnson en Johnson de uitkomst zijn. Weeklenzen zijn perfect te combineren met een alles in een lenzenvloeistof of ook genoemd all in one lenzenvloeistof zoals de Opti-Free Express of de Biotrue lenzenvloeistof.

Weeklenzen bestellen

Contactlenzen.net heeft de weeklenzen van Acuvue in het assortiment van de fabrikant Johnson en Johnson en deze zijn te bestellen als sferische maar ook als torische weeklenzen zoals de Acuvue oasys for astigmatism voor lenzendragers met een astigmatisme afwijking. Diegene die leesklachten heeft kan de Acuvue oasys for presbyopia bestellen, deze contactlens corrigeert de oogfout voor veraf en dichtbij.

Ook leverbaar: Acuvue oasys with Transitions meekleurende weeklenzen. Deze lens regelt automatisch de tint, oftewel deze lens wordt lichter of donkerder van kleur naarmate er meer of minder UV/licht op invalt. Ideaal voor mensen die lichtgevoelig zijn.

Wat kosten lenzen zoals deze Acuvue weeklenzen? Op Contactlenzen.net bestel je al weeklenzen vanaf 17,40 per doosje van 6 stuks sferische lenzen.