opc_loader

Weeklenzen

Resultaat:1
Resultaat:1

Weeklenzen


Kies je voor weeklenzen dan kies je voor zachte lenzen met een hoog draagcomfort en je kiest ook meteen voor lenzen die relatief weinig onderhoud nodig zullen hebben. Het dragen van weeklenzen is zeer comfortabel, dit komt namelijk door het speciale materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Ook zijn ze zijn in verhouding stukken goedkoper dan dat je voor daglenzen zou kiezen. Ten opzichte van maandlenzen zitten ze vaak beter, dit komt omdat ze dunner zijn en bovendien zijn ze in het gebruik hygiënischer, dit is omdat de draagtijd (max. 2 weken) van weeklenzen korter is dan bij maandlenzen en je ze dus sneller vervangt voor een nieuw fris paar. Weeklenzen zijn hoog zuurstofdoorlatende zachte lenzen en je draagt ze overdag voor een periode van maximaal 2 weken.

Weeklenzen worden door sommige gebruikers ook voor 1 week aan een stuk gedragen, dus dag en nacht. Wij adviseren mocht je je weeklenzen 1 week aan een stuk willen gaan dragen (dus ook je lenzen tijdens het slapen in houden), raadpleeg dan altijd eerst een opticien, contactlensspecialist of optometrist en vraag naar de voor en nadelen als je weeklenzen 24 uur achter elkaar wil gaan dragen. Bespreek ook of de mogelijkheid om deze lenzen voor 1 week continue te dragen wel voor jouw ogen geschikt is, want deze optie is namelijk niet voor iedereen geschikt.

Het dragen van weeklenzen biedt dus de ultieme oplossing voor lensdragers die snel last hebben van vieze lenzen doordat vetten en eiwitten zich hechten op de lens, want het grote verschil tussen weeklenzen of maandlenzen is natuurlijk de vervangtermijn, want weeklenzen vervang je om de 2 weken en maandlenzen om de 4 weken. Ook voor personen die snel last hebben van droge ogen en toch graag lenzen willen gaan dragen, daarvoor kunnen de weeklenzen van Johnson en Johnson de uitkomst zijn, omdat deze lenzen voldoende vocht vasthouden en niet snel uitdrogen. Weeklenzen zijn perfect te combineren met een alles in één lenzenvloeistof of ook wel genoemd all in one lenzenvloeistof zoals de Opti-Free Express of de Biotrue lenzenvloeistof. In deze vloeistoffen kunnen je de weeklenzen bewaren, maar je kunt ze er ook mee bevochtigen, desinfecteren, reinigen en afspoelen.

Weeklenzen bestellen

Contactlenzen.net heeft de weeklenzen van Acuvue in het assortiment afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson en deze lenzen zijn te bestellen als sferische maar ook als torische weeklenzen zoals de Acuvue oasys for astigmatism, dit is een lens voor personen met een astigmatisme afwijking. Diegene die leesklachten heeft kan de Acuvue oasys for presbyopia bestellen, deze multifocale contactlenzen corrigeren de oogfout voor veraf en dichtbij. Weet je echter niet of de weeklenzen van Acuvue voor jouw ogen geschikt zijn? Raadpleeg dan altijd eerst een opticien, contactlensspecialist of optometrist bij jou in de buurt, voordat je deze lenzen bestelt.

Nu ook leverbaar: Acuvue oasys with Transitions meekleurende weeklenzen. Deze lens regelt automatisch de tint, oftewel deze lens wordt lichter of donkerder van kleur naarmate er meer of minder UV/licht op invalt. Ideaal voor mensen die lichtgevoelig zijn.

Wat zijn de kosten van de  Acuvue weeklenzen? Op Contactlenzen.net bestel je al een doosje sferische weeklenzen voor slechts 19,85 euro.