opc_loader

Menu

Acuvue Oasys with hydraclear plus

Acuvue Oasys with hydraclear plus weeklenzen 6-pack van Johnson en Johnson.

Deze Acuvue lenzen van Johnson en Johnson vallen in de categorie tweekelijkse lenzen en kun je dus bij dagelijks gebruik 2 weken dragen voordat je ze moet wisselen voor een nieuw paar Acuvue Oasys lenzen. Een mooie eigenschap van de Acuvue Oasys 2 weeklens is dat deze een UV-filter bevat.

Momenteel zijn deze Acuvue Oasys weeklenzen zeer voordelig in prijs. Deze weeklenzen worden geleverd in een 6 pack. Bestel je meerdere doosje met gelijke sterkte dan kunnen er ook 12 pack Acuvue Oasys lenzen uitgeleverd worden.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

24,50
Beschrijving

Acuvue Oasys with hydraclear plus weeklenzen van Johnson en Johnson zijn sferische zachte lenzen die je om de 2 weken vervangt voor een nieuw paar lenzen als je de lenzen overdag draagt. Bij het permanent dragen van de Acuvue Oasys hydraclear plus lenzen (24 uur per dag) vervang je deze weeklenzen om de week voor een nieuw paar. Het permanent dragen van de weeklenzen van Johnson en Johnson is echter niet voor iedereen weggelegd. Dus laat je altijd informeren door een opticien, contactlensspecialist of optometrist of het permanent dragen ook voor jou is weggelegd mocht je dit natuurlijk willen en ga hier nooit zelf mee experimenteren. Wij van Contactlenzen.net adviseren echter om deze lenzen alleen overdag te dragen en om de 2 weken te vervangen.
 

Belangrijkste eigenschappen van de Acuvue Oasys with hydraclear plus
 

Waarom kies je voor de Acuvue Oasys hydraclear lenzen van Johnson en Johnson? Deze weeklenzen onderscheiden zich van andere type contactlenzen, omdat deze lenzen gemaakt zijn van silicone hydrogel materiaal en dus zeer hoog zuurstofdoorlatend zijn. Hoe meer zuurstof een contactlens doorlaat des te beter dit is voor de gezondheid van het oog. Lenzen die te weinig zuurstof doorlaten kunnen klachten en problemen geven je kunt zoal last krijgen van vaatingroei. Ook zijn de Acuvue Oasys hydraclear plus weeklenzen zeer geschikt voor mensen met droge ogen, dit komt omdat het silicone hydrogel materiaal waarvan deze weeklens gemaakt is van nature minder vocht nodig heeft. Ook bezit de Acuvue Oasys 2 weeklens een UV-filter welke het oog beschermt tegen schadelijk licht. Al met al zijn de Acuvue Oasys with hydraclear plus echte premium zachte lenzen met hele mooie eigenschappen en gemaakt voor de veeleisende lensdrager.

Voor meer informatie over de Acuvue weeklenzen, kijk je op Acuvue.nl


Acuvue Oasys with hydraclear plus bestellen


Wil je deze Avuvue lenzen bestellen? Doe dat dan vandaag nog en profiteer ook van de scherpe prijs die wij momenteel hanteren voor deze weeklenzen. De Acuvue Oasys lenzen zijn te bestellen in zowel min-sterkte als plus-sterkte in een sterktebereik die loopt van -12.00 tot en met + 8.00 dioptrie. Ben je echter op zoek naar weeklenzen met een cilinder kies dan voor de Acuvue Oasysfor astigmatism van Johnson en Johnson.


Welke lenzenvloeistof combineer je met Acuvue Oasys lenzen?


De Acuvue Oasys with hydraclear plus lenzen zijn perfect te combineren met het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof zoals de Acuvue Revitalens, Optifree Express van Alcon of de Biotrue lenzenvloeistof van Bausch en Lomb. Deze lenzenvloeistoffen hebben wij momenteel zeer voordelig geprijsd in onze webshop net zoals de Acuvue weeklenzen. Lenzenvloeistof en lenzen bestellen in onze webshop kan je een voordeel geven tot wel 70% ten opzichte van vele andere aanbieders.

Extra informatie

Materiaal Senofilcon A, Watergehalte 0,38, DK/T 147, Handlingtint Lichtblauw, Oxygen flux 98% (ogen open), 96% (ogen gesloten) Markeringen 123, UV UVA minimaal 96%, UVB minimaal 99%, Fabrikant Johnson & Johnson.

Beoordelingen ()
Acuvue Oasys with hydraclear plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys with hydraclear plus
Review plaatsen

Meest recente reviews