opc_loader

Acuvue Oasys with hydraclear plus

Acuvue Oasys with hydraclear plus weeklenzen 6-pack.

Deze Acuvue lenzen van Johnson en Johnson bezitten een UV filter. Momenteel zijn deze sferische weeklenzen zeer voordelig in prijs.

19,85

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Acuvue Oasys with hydraclear plus weeklenzen van Johnson en Johnson zijn sferische zachte lenzen die je om de 2 weken vervangt voor een nieuw paar lenzen als je de lenzen overdag draagt. Bij het permanent dragen van de Acuvue Oasys hydraclear plus lenzen (24 uur per dag) vervang je deze weeklenzen om de week voor een nieuw paar. Het permanent dragen van de weeklenzen van Johnson en Johnson is echter niet voor iedereen weggelegd. Dus laat je altijd informeren door je opticien, contactlensspecialist of optometrist of het permanent dragen ook voor jou is weggelegd mocht je dit natuurlijk willen en ga hier nooit zelf mee experimenteren. Wij van Contactlenzen.net adviseren echter om deze lenzen alleen overdag te dragen en om de 2 weken te vervangen.

Waarom kies je voor de Acuvue Oasys hydraclear lenzen van Johnson en Johnson? Deze weeklenzen onderscheiden zich van andere type contactlenzen, omdat deze lenzen gemaakt zijn van silicone hydrogel materiaal en dus zeer hoog zuurstofdoorlatend zijn. Hoe meer zuurstof een contactlens doorlaat des te beter dit is voor de gezondheid van het oog. Lenzen die te weinig zuurstof doorlaten kunnen klachten en problemen geven zoals het krijgen van vaatingroei. Ook zijn de Acuvue Oasys with hydraclear plus weeklenzen zeer geschikt voor mensen met droge ogen, omdat het silicone hydrogel materiaal van nature minder vocht nodig heeft. Ook hebben deze Acuvue Oasys weeklenzen een UV filter welke het oog beschermt tegen schadelijk licht. Al met al zijn de Acuvue Oasys with hydraclear plus echte premium zachte lenzen met hele mooie eigenschappen en gemaakt voor de veeleisende lensdrager.

Voor meer informatie over de Acuvue weeklenzen, kijk je op Acuvue.nl

Acuvue Oasys with hydraclear plus bestellen


Bestel je meerdere verpakkingen met dezelfde sterkte, dan kan het geleverde product door Contactlenzen.net in een enkele verpakking zitten van 6 stuks of in een grootverpakking van 12 stuks of 24 stuks.

De Acuvue Oasys with hydraclear plus lenzen zijn perfect te combineren met het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof zoals de Acuvue Revitalens, Optifree Express van Alcon of de Biotrue lenzenvloeistof van Bausch en Lomb. Deze lenzenvloeistoffen hebben wij momenteel zeer voordelig geprijsd in onze webshop net zoals de Acuvue weeklenzen die momenteel ook zeer scherp zijn geprijsd. Lenzenvloeistof en lenzen bestellen op Contactlenzen.net kan je een voordeel geven tot wel 70% ten opzichte van vele andere aanbieders.

Specificatie

Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 0,38
DK/T 147
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux 98% (ogen open), 96% (ogen gesloten)
Markeringen 123
UV UVA minimaal 96%, UVB minimaal 99%
Fabrikant Johnson & Johnson
Acuvue Oasys with hydraclear plus heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Acuvue Oasys with hydraclear plus


Aanbevolen artikelen: