opc_loader

Menu

Opti-Free Express

Opti-Free Express halfjaarpakket met een inhoud van 3x 355 ml + 1x 120 ml. De Opti-Free Express is één van de best verkochte lenzenvloeistoffen wereldwijd. Momenteel is deze voordeelverpakking in prijs verlaagd, dus bestel hem nu en profiteer hiervan!

32,95 27,95
U bespaart: 15%
Beschrijving

Opti-Free Express voordeelverpakking 3x 355 ml + 1x 120 ml + lenshouders. Bestel de Optifree Express lenzenvloeistof van Alcon nu online op Contactlenzen.net en bespaar keiharde euro's, want wie wil er nu niet een premium lenzenvloeistof en alleen maar het allerbeste voor zijn of haar ogen voor weinig geld?

Het Opti-Free Express voordeelpakket is geschikt voor het reinigen, desinfecteren, bewaren, afspoelen en inzetten van alle soorten zachte lenzen, waaronder ook de hydrogel lenzen en silicone hydrogel lenzen. Het grote pluspunt van een alles in één lenzenvloeistof is natuurlijk het gemak, want het gebruik van aparte flessen bewaarvloeistof en reinigingsvloeistof is natuurlijk niet handig en zeker niet meer van deze tijd.

Naast dat de Opti-Free Express van Alcon een alles in één lenzenvloeistof is, bezit deze lenzenvloeistof van Alcon ook het No-Rub systeem. Deze No-Rub term houdt in dat je de lenzen niet handmatig in je handpalm hoeft te reinigen door met je wijsvinger over de lens heen te wrijven om vuil en vetten eraf te krijgen. Het alleen maar bewaren van je lenzen in de Optifree Express No-Rub lenzenvloeistof moet voldoende zijn om je lenzen totaal te reinigen volgens Alcon.


Opti-Free Express voor meer comfort
 

Naast dat deze lenzenvloeistof je lenzen goed reinigt, bevochtigt deze lenzenvloeistof je lenzen ook uitermate goed en dit merk je eigenlijk de gehele dag doordat de lenzen comfortabel blijven aanvoelen. Veel gebruikers van zachte lenzen die voorheen klachten en irritaties van zijn of haar ogen hadden verkregen door verschillende soorten lenzenvloeistof, zijn vaak vrij van deze klachten als zij overstappen naar de Opti-Free Express van Alcon. Mocht men echter zelfs bij het gebruik van de Optifree Express vloeistof nog steeds ongemakken ondervinden, dan kan men kiezen voor de Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof van Alcon, deze lenzenvloeistof bevochtigt de lenzen nog langer.

De Opti-Free Express is al jaar en dag een van de betere lenzenvloeistof in zijn soort en scoort daarom dan ook ontzettend hoog bij dragers van zachte lenzen die comfort en hygiëne hoog in het vaandel hebben. Daarnaast is deze lenzenvloeistof van Alcon een van de meest verkochte lenzenvloeistof wereldwijd en dit zegt natuurlijk eigenlijk al genoeg.

Naast het halfjaar pakket is de Opti-Free Express ook als losse fles te bestellen.

Beoordelingen ()
Opti-Free Express heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Opti-Free Express
Review plaatsen

Meest recente reviews