opc_loader

Menu

Biotrue flight pack

Biotrue reisverpakking.

2x 60ml+lenshouders+zip bag.

Verpakking voor in het vliegtuig.

13,95 8,90
U bespaart: 36%

Dit product is niet/nog niet leverbaar

Beschrijving

Biotrue flight pack lenzenvloeistof ideaal en speciaal voor het reizen met het vliegtuig. Dit lenzenvloeistof pakket bestaat uit 2 flesjes Biotrue van ieder 60ml, 2 lenshouders en een afsluitbare zip-bag. Dus ga je vliegen dan moet je zeker deze lenzenvloeistof hebben, want deze hoeveelheid lenzenvloeistof is toegestaan om mee te nemen in het vliegtuig.

De Biotrue lenzenvloeistof die je mag meenemen in het vliegtuig en die je kan gebruiken op je vakantiebestemming is een alles in één lenzenvloeistof afkomstig van Bausch en Lomb. Een groot pluspunt van deze alles in één lenzenvloeistof van Bausch en Lomb is dat deze vloeistof tot wel 20 uur bevochtigt en dit zal resulteren in een comfortabel draagcomfort.

Enkele andere eigenschappen van de Biotrue lenzenvloeistof in vliegverpakking is dat deze lenzenvloeistof naast dat het een afspoel en bewaarvloeistof is, het ook een verzorgende, reinigende en desinfecterende werking heeft, zodat vuil, vetten en bacteriën worden verwijderd. De reinigende functie van deze lenzenvloeistof houdt onder ander ook in dat proteïne aanslag op de lenzen zal worden verwijderd. Het verwijderen van proteïne (ewit) van de lenzen is namelijk zeer voornaam om je zachte lenzen schoon te houden waardoor je een constant helder zicht en draagcomfort blijft behouden gedurende de hele draagtijd van je zachte lenzen.

De pluspunten van deze Biotrue flight pack op een rijtje:

- Evenaart de pH van gezond traanvocht

- Heeft een dubbele desinfecterende werking

- Bevochtiging van maar liefst 20 uur

- Is een complete all in one lenzenvloeistof

97% van alle Biotrue lenzenvloeistof gebruikers geeft aan uiterst tevreden te zijn over deze vloeistof en daarom is de Biotrue 3-pack en Biotrue flight pack zeker aan te bevelen.

Beoordelingen ()
Biotrue flight pack heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biotrue flight pack
Review plaatsen

Meest recente reviews