opc_loader

Menu

Johnson & Johnson

15 Artikelen

De Amerikaanse fabrikant Johnson en Johnson bestaat al meer dan 125 jaar en is één van de grootste bedrijven die producten voor de gezondheidszorg produceert. Ook produceert Johnson en Johnson lenzen en wel te verstaan zachte lenzen van premium kwaliteit voor de consument. Het assortiment lenzen van Johnson en johnson bestaat uit daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. De Johnson en Johnson lenzen mogen het predicaat premium dragen, dit komt omdat de zachte lenzen zich onderscheiden t.o.v. ander merken in het scherpe zicht en het ultieme draagcomfort. Ook bezitten de zachte lenzen van Johnson en Johnson een UV-blocker om het schadelijk UV-licht zoveel mogelijk tegen te houden.


Verschillende soorten Johnson & Johnson lenzen


De verschillende typen zachte lenzen die de fabrikant Johnson en Johnson maakt zijn: daglenzen, weeklenzen en zachte maandlenzen. De daglenzen van Johnson en Johnson worden verkocht onder de naam 1 Day Acuvue en deze zijn te bestellen in sferische, torische en multifocale uitvoering. De weeklenzen van Johnson en Johnson worden verkocht onder de naam Acuvue Oasys of Acuvue 2 en ook deze weeklenzen zijn te bestellen in sferische, torische en multifocale uitvoering. Er zijn zelfs meekleurende weeklenzen van Johnson en Johnson te bestellen en dit zijn de Acuvue Oasys with transitions lenzen. De meekleurende lenzen worden automatisch donker en ontkleuren weer automatisch aan de hand van de hoeveelheid licht die op de lens invalt. Maandlenzen van Johnson en Johnson kun je bestellen onder de naam: Acuvue Vita of Acuvue Vita for astigmatism, dit is een sferische lens en een torische lens (astigmatisme).

Alle lenzen zijn natuurlijk prima te combineren met de Acuvue Revitalens lenzenvloeistof van Johnson en Johnson. Deze lenzenvloeistof is een alles in één lenzenvloeistof en hiermee kun je de lenzen inzetten, bevochtigen, reinigen en desinfecteren.


Lenzen van Johnson en Johnson bestellen


Wil jij ook het beste voor je ogen? Bestel dan ook de zachte lenzen van Johnson en Johnson. Wij raden iedereen wel aan voordat je zachte lenzen bestelt in onze webshop, de lenzen eerst professioneel te laten aanmeten door een vakkundige opticien, contactlensspecialist of optometrist. Deze kan je namelijk exact vertellen welke lenssterkte en welk type lens van Johnson en Johnson het meest voor jouw ogen geschikt is. Het is natuurlijk gebruikelijk dat er aanmeetkosten worden berekent als je een bezoekje brengt aan de opticien of brillenwinkel om lenzen te laten aanmeten. Na de lensaanpassing kun je de Johnson en Johnson lenzen hier in onze webshop bestellen en ben je er van verzekerd dat je geen cent teveel betaalt.