opc_loader

Menu

1 Day acuvue moist for astigmatism

1 Day acuvue moist for astigmatism (30)

In de sterkte van + (plus) met leverbereik van +0.25 t/m +4.00 zijn alleen de cylinder sterktes van -0.75 -1,25 -1,75 en de as standen van 20 70 90 110 160 en 180 te bestellen!

Cylinder -2,25 is alleen in - (min) sterkte te bestellen en alleen met de as standen van 20 90 160 en 180.

HOUD HIER REKENING MEE MET BESTELLEN!

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

31,90

De 1 Day Acuvue moist for astigmatism daglenzen van Johnson en Johnson zijn comfortabele torische zachte lenzen voor personen die last hebben van astigmatisme. Deze lenzen geven de lensdrager veel comfort en constant scherp zicht. Het draagcomfort van de 1 Day Acuvue moist for astigmatism is mede te danken aan het vele vocht welke deze daglenzen gedurende de dag vasthouden. Het vasthouden van het vocht is dankzij de Lacreon technologie mogelijk, want die is namelijk verweven in deze daglens met een bevochtigingsmiddel en vormt als het ware een kussen van vocht. Het scherpe zicht wat je met de 1 Day Acuvue moist for astigmatism daglenzen hebt komt vooral doordat er gebruik wordt gemaakt van een speciaal ontwerp, namelijk het eyelid stabilised design. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de lens heel stabiel op het oog blijft zitten, ook als men de ogen of het hoofd beweegt.


1 Day Acuvue moist for astigmatism met UV-filter


Buiten dat de 1 Day Acuvue moist for astigmatism fijne daglenzen zijn betreffende het draagcomfort en scherpe zicht, hebben deze torische weeklenzen ook een beschermende werking tegen schadelijk UV-licht, dit komt omdat deze daglenzen een UV-blocker bevatten. Deze UV-blocker die op deze lenzen zit beschermen de ogen tegen meer dan 98% van de invallende UVB-straling en 85% van de invallende UVA-straling.

Dus wil je torische lenzen bestellen (lenzen met een cilinder), dan zijn deze torische weeklenzen van Johnson en Johnson aan te bevelen, mede door het comfort, stabiele zicht en de bescherming.

Uit dezelfde serie kun je van Johnson en Johnson ook sferische daglenzen bestellen, dit zijn de 1 Day Acuvue moist lenzen.

Wil jij deze daglenzen kopen, maar heb jij deze torische daglenzen nog niet eerder gedragen? Dan raden wij je aan om deze daglenzen eerst eens te laten aanmeten bij een contactlensspecialist en hij of zij kan jou dan exact vertellen of deze torische daglenzen voor je geschikt zijn. Mochten deze daglenzen echter niet de geschikte lenzen voor jou zijn, dan kun je nog altijd vele andere soorten daglenzen bestellen.

Specificatie

Materiaal Etafilcon A
Watergehalte 0,58
DK/T 24
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Markeringen orientatiemarkeringen op 6 en 12 uur
UV UVA minimaal 70%, UVB minimaal 95%
Fabrikant Johnson & Johnson
1 Day acuvue moist for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
1 Day acuvue moist for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews