opc_loader

Menu

Ultra One Day

Bausch en Lomb Ultra One Day, silicone hydrogel daglenzen van Bausch en Lomb verkrijgbaar in een doosje van 30 of 90 stuks daglenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

26,50
Beschrijving

De Bausch en Lomb Ultra One Day daglenzen zijn ontworpen voor meer en langer draagcomfort. De Ultra One Day daglenzen zijn hoog zuurstof doorlatende silicone hydrogel daglenzen en gemaakt van het speciaal ontworpen materiaal kalifilcon A. Deze daglenzen zijn ideaal voor personen die snel last hebben van droge ogen of voor diegene die op zoek zijn naar een comfortabele contactlens.

De ultieme eigenschappen van de Bausch en Lomb Ultra One Day wordt mede verkregen door dat er gebruik wordt gemaakt van twee innovatieve en samenwerkende technologieën, namelijk de Advanced Moisterseal technology en de Comfortfeel technology. Deze samenwerking zorgt ervoor dat deze daglenzen tot wel 16 uur lang 96 procent van het vocht vasthouden en dat er tijdens het dragen van deze daglenzen stoffen worden afgegeven die de traanfilm in balans houden.


Enkele uitgelichte eigenschappen van de Ultra One Day daglenzen
 

  • Gemaakt van een silicone hydrogel materiaal en dus zeer hoog zuurstof doorlatend
  • Bevat een beschermende UV-filter en blokt minstens 95% UVB en 50% UVA-straling
  • Maakt gebruik van High Definition Optics, dus zeer scherp zicht, ook 's nachts tijdens het autorijden
  • De Ultra One Day bevat advanced moistureseal technology
  • Hoog draagcomfort dankzij de Comfortfeel technology.
     

De Bausch en Lomb Ultra One Day daglenzen zijn verkrijgbaar in de sterkte range van + 6.00 Dioptrie t/m - 12.00 Dioptrie in een verpakking van 30 of 90 stuks. Ondanks dat de Bausch en Lomb Ultra One Day goede UV-absorberende eigenschappen bezitten en een goede bescherming aan de gebruiker geven, zijn ze echter geen vervanger van een goede zonnebril of UV-absorberende bril omdat de diameter van deze daglens niet het hele oog zal bedekken.


Zijn de Ultra One Day daglenzen ook iets voor jou?


De Bausch en Lomb Ultra One Day daglenzen zijn kwalitatief hoogwaardige daglenzen en dit komt door de uitmuntende eigenschappen die deze daglenzen bezitten. Of deze daglenzen ook voor jouw ogen de meest geschikte daglenzen zijn hangt af van verschillende factoren. Wij adviseren dan ook om niet zelf te gaan experimenteren, maar je altijd te laten adviseren door een deskundige zoals bijvoorbeeld een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Beoordelingen ()
Ultra One Day heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ultra One Day
Review plaatsen

Meest recente reviews