opc_loader

Menu

Soflens daily disposable toric

Soflens daily disposable toric, 30 stuks torische daglenzen van Bausch en Lomb.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

29,90
Beschrijving

De Soflens daily disposable toric daglenzen van Bausch en Lomb zijn torische daglenzen voor de astigmaat. Heb je last van astigmatisme, dan betekent dit dat het oog niet in alle richtingen dezelfde kromming heeft. Deze oogfout kun je middels brillenglazen die een cylinder hebben corrigeren of draag je liever geen bril, dan kun je dit met torische lenzen corrigeren. Kies je voor lenzen? Dan zijn de Soflens daily disposable daglenzen misschien wel de beste keuze.

De Soflens daily disposable daglenzen hebben enkele mooie eigenschappen, in zowel de helderheid van de lenzen, als ook het draagcomfort. Deze torische daglenzen van Bausch en Lomb maken gebruik van high definition optics en door deze techniek heeft men minder last van vertekeningen in de lens (sferische aberraties). Deze torische daglenzen geven dus een zeer helder beeld, echter bij torische lenzen in het algemeen is het belangrijk dat de lens niet teveel draait op het oog. Torische lenzen die teveel verdraaien / bewegen op het oog zullen de gebruiker uiteindelijk geen constant scherp zicht geven, maar ook daar heeft Bausch en Lomb aan gedacht bij het ontwerp van de Soflens daily disposable toric daglenzen door het Lo-Torque design toe te passen. Door gebruik te maken van het Lo-Torque design blijven deze daglenzen zeer stabiel op de ogen zitten en zullen niet tot nauwelijks verdraaien.


De Soflens daily disposable zijn torische daglenzen die comfort bieden


Naast het scherpe zicht die deze daglenzen de lensdrager bieden, geven ze de gebruiker ook comfort tijdens het dragen van deze lenzen. Het comfort wat men zal ervaren wordt bereikt doordat er gebruik wordt gemaakt van de comfortmoist technologie. Deze techniek combineert een dun ontwerp van de lens met een lensoppervlak dat de hele dag vocht vasthoudt.

Over daglenzen in het algemeen kunnnen we zeggen dat ze vaak prettiger zitten dan bijvoorbeeld maandlenzen en dit komt omdat ze een stuk dunner zijn. Ook hoef je daglenzen niet te reinigen of te desinfecteren en maandlenzen moet je daarentegen wel dagelijks onderhouden. Natuurlijk zijn daglenzen in verhouding duurder dan maandlenzen, tenslotte zitten er ook 30 stuks in een doosje en allemaal apart verpakt in een blister met vloeistof, maar ben je op zoek naar gemak dan zijn daglenzen de beste keuze.

Ben je echter op zoek naar sferische daglenzen i.p.v. torische daglenzen? Dan heeft Bausch en Lomb naast de Soflens daily disposable toric ook de Soflens daily disposable in het assortiment.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Hilafilcon B
Watergehalte 0,59
DK/T 22
Handlingtint Geen
Oxygen flux /
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
Soflens daily disposable toric heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Soflens daily disposable toric
Review plaatsen

Meest recente reviews