opc_loader

Menu

Dailies Total 1 for astigmatism

Dailies Total 1 for astigmatism 30 stuks torische daglenzen van Alcon in een verpakking.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

40,25 36,50
U bespaart: 9%

Ben je op zoek naar torische daglenzen die je de hele dag comfort bieden? Kies dan voor de Dailies Total 1 for astigmatism van Alcon, want deze lenzen zijn één van de beste daglenzen die er momenteel te bestellen zijn.

Heb je last van astigmatisme? Dan ben je vaak op zoek naar een lens die stabiel op het oog blijft zitten, want niks is er vervelender dan een torische lens die verdraait op het oog waardoor je zicht wazig wordt. Ook wil je een lens die super comfortabel op het oog zit en geen irritaties geeft. Deze combinatie van stabiel zicht en hoog draagcomfort vinden we terug bij de Dailies Total 1 for astigmatism van de fabrikant Alcon.

Het hoge comfort van de Dailies Total 1 for astigmatism wordt verkregen door de combinatie van watergradiënt en de SmarTears technologie. Door de watergradiënt wordt het watergehalte in de kern van deze daglens beperkt tot 33%, terwijl dit aan het lensoppervlak van deze daglens oploopt tot bijna 100%. Hierdoor geeft deze daglens de gebruiker hoog draagcomfort en heeft deze lens bovendien een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. De SmarTears technologie draagt tevens bij tot vermindering van het droogtegevoel en hierdoor zijn de Dailies Total 1 for astigmatism daglenzen uitermate geschikt voor de astigmatische lensdrager die snel last heeft van droge ogen tijdens het dragen van lenzen.


Dailies Total 1 for astigmatism daglenzen zitten als gegoten


De Dailies Total 1 for astigmatism daglenzen zitten als gegoten en dit komt omdat deze contactlenzen gebruik maken van het precision balance 8/4 lens ontwerp. Dit ontwerp zorgt ervoor dat deze torische daglenzen zeer stabiel op het oog blijven zitten en maar een minimale verdraaiing hebben bij ieder knipperslag. Hoe minder een lens zal verdraaien op het oog of te wel hoe stabieler de lens op het oog blijft zitten, hoe contstanter het scherpe zicht blijft. Ook zijn de Dailies Total 1 for astigmatism daglenzen zo ontworpen dat deze zo min mogelijk wrijving met het onderste ooglid zullen hebben en ook dit draagt mee aan het draagcomfort.


Dailies Total 1 for astigmatism bieden de uitkomst


Heb je al verschillende torische lenzen geprobeerd, maar heb je nog steeds niet de perfecte lens gevonden die aan je verwachting voldoet? Dan kunnen de Dailies Total 1 for astigmatism lenzen wel eens de juist keuze voor je zijn, omdat dit één van de beste torische daglenzen zijn die er momenteel te bestellen zijn. Wij raden je wel aan voordat je deze lenzen wil gaan bestellen, deze eerst te laten aanmeten door een contactlensspecialist of optometrist.

Dailies Total 1 for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Dailies Total 1 for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews