opc_loader

Menu

Precision 1 for astigmatism

Precision 1 for astigmatism, torische daglenzen van Alcon.

Let op! Niet alle as-standen van de cylinder kunnen met een plus-sterkte, dus kijk goed op de verpakking van je huidige lenzen wat mogelijk is!

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Cylinder

Cylinder As

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

32,95 29,75
U bespaart: 10%
Beschrijving

De Precision 1 for Astigmatism daglenzen van Alcon zijn torische silicone hydrogel daglenzen vervaardigd van het materiaal Verofilcon A. Deze zachte torische daglenzen zijn zeer geschikt voor de astigmaat die snel last heeft van droge ogen. Ook bieden de Precision 1 for astigmatism daglenzen duidelijk zicht aan de gebruiker en dit komt omdat deze daglens zeer stabiel op het oog zit en dus weinig verdraait gedurende de dag.

Hoe kan het dat de Precision 1 for astigmatism daglenzen van Alcon zo lekker zitten gedurende de hele dag? Dit komt omdat er bij deze torische daglenzen gebruik wordt gemaakt van de smartsurface technology. Smartsurface technology houdt in dat er een hoogwaardige dunne waterhoudende laag aan het lensoppervlak ligt die meer dan 80% water bevat. Hierdoor zijn de Precision 1 for astigmatism daglenzen zeer geschikt voor diegene die snel last krijgen van droge ogen door het dragen van lenzen. Ook voor diegene die veel achter een beeldscherm moet werken en daardoor weinig knippert, waardoor een lens snel zal uitdrogen is gebaat bij de Precision 1 for astigmatism daglens. Veel personen geven aan dat ze zelfs aan het einde van de dag nog geen last van droge ogen hebben wanneer ze de Precision 1 for astigmatism daglenzen dragen.

Precision 1 smartsurface technology

Ook hebben de Precision 1 for astigmatism daglenzen een prima vorm en daarmee is deze daglens dan ook makkelijk op het oog aan te brengen en het is ook een daglens die hierdoor weer gemakkelijk uit te halen is. Dus deze torische daglenzen zijn zeker ook geschikt voor de beginnende astigmatische lensdragers die wat moeite hebben met het inzetten en uithalen van zijn of haar torische lenzen.

Ook hebben de Precision 1 for astigmatism daglenzen een goede UV bescherming. Deze torische daglenzen bezitten namelijk een UV-filter klasse 1 (≥ 90% UVA, ≥ 99% UVB) om de lensdrager zoveel mogelijk te beschermen tegen schadelijk UV-licht. Een goede UV-filter op je lenzen is trouwens geen overbodige luxe, want het UV-licht kan namelijk op lange termijn schade aan de ogen veroorzaken (ook staarvorming op de ooglens kan een gevolg zijn van schadelijk UV-licht).

De Precision 1 for astigmatism daglenzen van Alcon laten ontzettend veel zuurstof door en dit komt omdat deze daglenzen gemaakt zijn van silicone hydrogel. Torische daglenzen met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zijn nu eenmaal een stuk beter voor de gezondheid van je ogen, dus wil je één van de beste torische daglenzen bestellen die er momenteel op de markt zijn? Kies dan voor de Precision 1 torische daglenzen van Alcon.


Torische daglenzen beter dan torische maandlenzen


Veel personen dragen tegenwoordig nog torische maandlenzen, maar eigenlijk kun je beter kiezen voor torische daglenzen zoals de Precision 1 for astigmatism. Het grote nadeel van een torische maandlens is dat je deze zeer grondig dagelijks moet schoonmaken anders zal deze lens in de loop van de maand vuil worden en dichtslibben. Is een lens vervuild dan zal hij zijn goede eigenschappen gaan verliezen, Een vervuilde lens zal minder prettig aanvoelen op het oog, ook zul je minder goed zicht hebben en de lens zal minder zuurstof naar het oog transporteren en dit komt de gezondheid van het oog niet ten goede. Het grote voordeel van torische daglenzen zoals de Precision 1 for astigmatism is dat je deze lenzen dus dagelijks vervangt en dit is dus de meest hygiënische manier van lenzen dragen. Elke dag schone lenzen, dus geweldig draagcomfort en bovendien bereikt er voldoende zuurstof het hoornvlies.

Torische daglenzen zijn van nature iets dunner dan torische maandlenzen dus ze zitten hierdoor fijner. Ook heb je geen extra flessen lenzenvloeistof meer nodig, want elke torische daglens zit verpakt in een houdertje met lenzenvloeistof. Torische daglenzen zijn misschien iets duurder in aanschaf dan maandlenzen, maar je krijgt zoveel meer voor terug!

De Alcon Precision 1 for astigmatism daglenzen zijn net zoals de sferische Precision 1 daglenzen te bestellen in een 30 stuks of 90 stuks verpakking.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Verofilcon A
Watergehalte 51 %
DK/T 90@-3.00D
Handlingtint VISITINT
UV UV filter Class1
Fabrikant Alcon
Beoordelingen ()
Precision 1 for astigmatism heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Precision 1 for astigmatism
Review plaatsen

Meest recente reviews