opc_loader

Menu

Precision 1

Precision 1 daglenzen, kijk ook haarscherp met deze daglenzen van Alcon.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

25,25

De Precision 1 daglenzen van Alcon zijn sferische silicone hydrogel daglenzen gemaakt van het materiaal Verofilcon A die de gebruiker uiterst scherp beeld bieden. Sommige daglenzen laten het net even afweten als het zicht in HD moet zijn, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken bij de Precision 1 daglenzen van Alcon. Buiten het haarscherpe zicht wat je met deze daglenzen hebt, zitten de Alcon Precision 1 daglenzen ook nog eens voortreffelijk en dit komt mede door de hoogwaardige dunne waterhoudende laag aan het lensoppervlak (smartsurface technology) die meer dan 80% water bevat. Hierdoor zijn de Precision 1 day lenzen zeer geschikt voor personen die snel last krijgen van droge ogen door het dragen van lenzen. Ook voor diegene die veel achter een beeldscherm zit en daardoor weinig knippert waardoor de lens snel kan uitdrogen is gebaat bij de Precision 1 daglens. Veel lensdragers geven aan dat ze zelfs aan het einde van de dag nog geen last van droge lenzen hebben wanneer ze de Precision 1 lenzen dragen.

Precision 1 smartsurface technology

Ook blijven de Precision 1 daglenzen prima in vorm en daarmee is dit ook een daglens die je makkelijk op het oog kan aanbrengen en ook een daglens die weer gemakkelijk uit te halen is. Dus deze daglenzen zijn zeker ook geschikt voor de beginnende lensdragers die moeite hebben met het inzetten en uithalen van zijn of haar lenzen.

Ook is er bij de Precision 1 daglenzen gedacht aan een goede UV bescherming voor de lensdrager. Deze daglenzen bevatten namelijk een UV filter klasse 1 (≥ 90% UVA, ≥ 99% UVB) om de gebruiker zoveel mogelijk te beschermen tegen schadelijk UV licht waar men dagelijks aan blootgesteld wordt. Als we kijken naar de duurdere Dailies Total 1 daglenzen van Alcon dan zijn de Precision 1 daglenzen van aardig dezelfde premium kwaliteit met het verschil dat de Precision 1 daglenzen wel een UV filter bevatten en de Total 1 daglenzen niet, dus je krijgt eigenlijk meer voor minder.

De Precision 1 lenzen van Alcon laten veel zuurstof door en dit komt omdat deze lenzen gemaakt zijn van een silicone hydrogel materiaal. Lenzen met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zijn beter voor de gezondheid van je ogen, dus wil je één van de beste daglenzen bestellen die er momenteel te koop zijn? Kies dan voor de Precision 1 van Alcon.


Kies voor daglenzen zoals de Precision 1


Veel mensen dragen tegenwoordig nog maandlenzen, maar eigenlijk is de keuze voor daglenzen zoals de Precision 1 beter en bovendien gemakkelijker in het gebruik. Het nadeel van een maandlens is dat je deze grondig dagelijks moet bijhouden anders zal deze in de loop van de maand vuil worden en dichtslibben. Vervuilt een lens dan zal hij zijn goede eigenschappen gaan verliezen, denk daarbij aan het minder prettig aanvoelen van de lens, minder goed zicht hebben en de lens zal minder zuurstof naar het oog transporteren. Hier komen we dus meteen bij de voordelen van daglenzen aan zoals ook de Precision 1 deze bezit. Deze lenzen vervang je dus dagelijks en dit is dus de meest hygiënische manier van lenzen dragen. Elke dag schone lenzen, dus op en top draagcomfort en elke dag bereikt er voldoende zuurstof het hoornvlies.

Ook zijn daglenzen van nature iets dunner dan maandlenzen dus ze zitten erg comfortabel. Lenzenvloeistof hoef je trouwens ook niet meer apart aan te schaffen want elke lens zit in een houdertje met lenzenvloeistof verpakt. Daglenzen zijn misschien in verhouding iets duurder dan maandlenzen, maar je krijgt eigenlijk zoveel meer!

De Alcon Precision 1 daglenzen zijn te bestellen in een 30 stuks of 90 stuks verpakking.

Specificatie

Materiaal Verofilcon
DK/T 100@ -3.00D
Handlingtint VISITINT
UV UV filter Class 1
Fabrikant Alcon
Precision 1 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Precision 1
Review plaatsen

Meest recente reviews