opc_loader

Menu

Proclear 1 day multifocal

Proclear 1 day multifocal, 30 stuks multifocale daglenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

32,50
Beschrijving

De Coopervision Proclear 1 day multifocal daglenzen zijn de ideale multifocale daglenzen voor als men klachten heeft met het scherp zien van veraf en dichtbij (presbyopie ook genoemd ouderdomsverziendheid). Op alle afstanden weer scherp zien en het comfort hebben van een daglens is vanaf nu mogelijk met de multifocale daglenzen van Proclear.

Waarin blinken deze multifocale daglenzen uit t.o.v. andere multifocale lenzen die er te bestellen zijn? Ten eerste omdat het een multifocale daglens is en geen multifocale maandlens. Daglenzen dragen is namelijk de meest schone manier van lenzen dragen en dit komt natuurlijk omdat je elke dag een nieuw paar pakt. Bij maandlenzen moet je namelijk dagelijks intensief onderhoud plegen om je lenzen goed te reinigen en te desinfecteren, want vuil, vet en eiwitten kunnen zich namelijk aan de lenzen gaan hechten en hierdoor zal het zicht door de lenzen minder worden en zullen ze minder zuurstof doorlaten. Sowieso zullen maandlenzen de laatste paar dagen van de maand niet meer optimaal helder kijken en lekker zitten zoals ze dat in het begin van de maand deden. Bij daglenzen is dit dus niet het geval, gewoon elke morgen een nieuwe setje daglenzen inzetten, hierdoor heb je elke dag scherp zicht en onderhoud is niet nodig, dus super hygiënisch.


Een mooie eigenschap van de Proclear 1 day multifocal daglenzen


Buiten het algemene voordeel van daglenzen heeft de Proclear 1 day multifocal van Coopervision een andere hele mooie eigenschap. Er wordt bij deze multifocale daglenzen van Coopervision namelijk gebruikgemaakt van PC Technology™. Deze technology zorgt ervoor dat er water wordt aangetrokken en dit water bindt zich dan aan het oppervlak van deze multifocale daglens waardoor deze daglens goed gehydrateerd blijft. Zo blijven deze multifocale daglenzen dus de hele dag vochtig aanvoelen en hierdoor kan men ze prettig dragen en heeft men geen last meer van droge ogen.

Denk jij nu ook dat deze Proclear 1 day multifocale daglenzen van Coopervision voor jou geschikt zijn, omdat je zowel voor veraf als voor het lezen problemen hebt? Dan moet je deze lenzen wel eerst aan laten meten door een contactlensspecialist, dit omdat multifocale lenzen nu eenmaal zeer specialistische lenzen zijn. Het is niet eventjes overstappen van je verte lenzen naar multifocale lenzen, of van je multifocale bril naar multifocale lenzen, hier komt wel iets meer bij kijken. Draag jij de Proclear 1 day daglenzen al langer, dan kun je ze gewoon in onze webshop bestellen.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Omafilcon A
Watergehalte 0,62
DK/T 28
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
Fabrikant CooperVision
Beoordelingen ()
Proclear 1 day multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Proclear 1 day multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews