opc_loader

Menu

Biotrue ONEday for presbyopia

Biotrue ONEday for presbyopia, 30 of 90 stuks verpakking multifocale daglenzen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

27,50
Beschrijving

De Biotrue ONEday for presbyopia zijn multifocale daglenzen en zijn afkomstig van Bausch en Lomb. Deze multifocale daglenzen voor de presbyoop (personen met leesklachten) onderscheiden zich van andere soorten multifocale lenzen door het enorme fijne draagcomfort, het duidelijke zicht en de UV-bescherming

Het fijne draagcomfort dat je bij deze multifocale daglenzen zal ervaren komt omdat deze daglenzen voor maar liefst 78% uit water bestaan en dat is net zoveel als dat het hoornvlies bevat. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Surface Active Technology en door deze technology blijft de traanfilm van de lensdrager de hele dag stabiel, zodat men geen last meer heeft van droge ogen tijdens het lenzen dragen. Zelfs na 16 uur dragen bevatten deze daglenzen nog steeds 98% van het vocht. Hoe meer vocht des te beter het draagcomfort, dus de Biotrue ONEday for presbyopia daglenzen zijn hierdoor ideaal voor personen die snel last krijgen van droge of geïrriteerde ogen door het dragen van lenzen (deze klachten komen ook vaak voor bij langdurig beeldschermwerk of als men zich bevindt in een ruimte met airconditioning).


Biotrue ONEday for presbyopia voor helder zicht
 

Naast het geweldige draagcomfort van de Biotrue ONEday for presbyopia, hebben deze multifocale daglenzen ook een speciaal ontwerp om op alle afstanden scherp te zien. Men ziet niet alleen scherp op afstand en voor dichtbij, maar ook op alle afstanden hier tussenin en dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van 3 zones. De vertezone geeft een heel natuurlijke kijkervaring, de middenzone is een zeer brede zone en loopt heel geleidelijk over in zowel het vertedeel en het leesdeel. De leeszone is zeer ruim aanwezig in deze daglens en biedt dan puur gemak.

Dus ben je op zoek naar goede multifocale daglenzen? Kies dan voor de Biotrue ONEday for presbyopia daglenzen van Bausch en Lomb. Ook verkrijgbaar van Bausch en Lomb uit de Biotrue reeks: De Biotrue ONEday (sferische daglenzen) en de Biotrue ONEday for astigmatism (torische daglenzen).

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Nesofilcon A
Watergehalte 0.78
DK/T 42
Handlingtint Lichtblauw
UV UV filter
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
Biotrue ONEday for presbyopia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biotrue ONEday for presbyopia
Review plaatsen

Meest recente reviews