opc_loader

Biotrue ONEday

Biotrue ONEday daglenzen 30 stuks daglenzen van Bausch & Lomb.

15,95

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

Levertijd indicatie:
Levertijd:
+/- 1 tot 4 werkdagen
Beschrijving

De Biotrue oneday daglenzen van Bausch en Lomb zijn voorzien van een innovatief lensmateriaal en ze zijn zoveel mogelijk geïnspireerd op het oog zelf. De buitenste laag van deze daglens imiteert de werking van de lipidelaag in de traanfilm en voorkomt hiermee dehydratatie. Zo blijven deze daglenzen de hele dag goed bevochtigd en zullen dus niet uitdrogen. Dit zal uiteindelijk resulteren in optimaal draagcomfort. De Biotrue oneday lenzen zijn dus ook de ideale lenzen voor personen die snel last hebben van droge ogen. Ook voor diegene die snel last krijgen van irritaties aan de ogen door het dragen van lenzen is het advies over te stappen naar de Biotrue daglenzen, dit komt omdat deze lenzen flinterdun zijn en hierdoor wordt wrijving geminimaliseerd en daardoor voel je deze zachte lenzen niet zitten.

Naast de goede hydratatie van deze daglenzen zijn deze daglenzen ook nog eens hoog zuurstofdoorlatend. Een goede transport van zuurstof is erg belangrijk om de ogen in goede conditie te houden. Lenzen die te weinig zuurstof doorlaten kunnen de gezondheid van de ogen schaden en er kunnen oogklachten ontstaan zoals vaatingroei. Dus wil je je ogen in topconditie houden en wil je lenzen dragen dan ligt de keuze voor de Biotrue oneday daglenzen voor de hand.

De Biotrue OneDay daglenzen bieden extra bescherming


Een andere mooie eigenschap die de Biotrue daglenzen hebben om je ogen in gezonde conditie te houden is de UV-blocker. Dankzij de UV-blocker wordt schadelijk UV-licht tegengehouden door de daglenzen en kan zo de ogen niet binnendringen. Langdurige blootstelling aan UV-licht zal de ogen in een sneller tempo doen verouderen, waardoor er o.a. netvliesproblemen en staar kunnen ontstaan. De UV-bescherming die deze daglenzen bezitten is echter geen vervanging van een goede zonnebril, dit omdat de lenzen ook niet het hele oog bedekken. Maar ons advies luidt altijd om voor een daglens met UV-blocker te kiezen om je de hele dag te beschermen tegen UV-licht waaraan je dagelijks wordt blootgesteld.

De Biotrue daglenzen zitten in een doosje van 30 stuks. Bij het bestellen van 3x 30 stuks van dezelfde sterkte kan er één 90 stuks verpakking worden verzonden. Elke daglens zit apart verpakt in een blister met lenzenvloeistof, dus het kopen van een fles lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Biotrue lenzenvloeistof is ook niet meer nodig.

Dus kies je voor comfort, kwaliteit, gemak en bescherming? Kies dan voor Biotrue Oneday daglenzen van Bausch en Lomb. Ook verkrijgbaar van Bausch en Lomb de Biotrue ONEday for astigmatism (torische daglenzen).

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Nesofilcon B
Watergehalte 0,78
DK/T 42
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
UV UV filter
Fabrikant Bausch + Lomb
Beoordelingen ()
Biotrue ONEday heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Biotrue ONEday