opc_loader

Menu

Biotrue ONEday

Biotrue ONEday daglenzen van Bausch & Lomb.

Betaalbare daglenzen die zijn ontworpen om het oog zo natuurlijk na te bootsen.

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

16,95

De Biotrue Oneday daglenzen van Bausch en Lomb zijn voorzien van een innovatief lensmateriaal en zijn zoveel mogelijk geïnspireerd op het oog zelf. De buitenste laag van deze daglens imiteert de werking van de lipidelaag in de traanfilm en voorkomt hiermee uitdroging. Zo blijven deze daglenzen de hele dag goed bevochtigd en zullen dus niet tijdens het dragen uitdrogen. Dit zal dan uiteindelijk ook resulteren in optimaal draagcomfort voor de gebruiker. Hiermee zijn de Biotrue Oneday lenzen van Bausch en Lomb dus ook ideale lenzen voor personen die van nature snel last hebben van droge ogen. Ook voor lensdragers die snel last krijgen van irritaties aan de ogen door het dragen van lenzen is het advies over te stappen naar de Biotrue daglenzen omdat deze daglenzen namelijk flinterdun zijn. Een dunne lens zit nu eenmaal beter omdat deze minder wrijving in het oog zal veroorzaken.

Naast dat deze daglenzen dun zijn en een goede hydratatie (bevochtiging) hebben zijn deze daglenzen ook nog eens hoog zuurstofdoorlatend. Een goede transport van zuurstof is namelijk erg belangrijk om de ogen in goede conditie te houden. Lenzen die namelijk te weinig zuurstof doorlaten kunnen de gezondheid van de ogen schaden en er kunnen oogklachten ontstaan zoals bijvoorbeeld vaatingroei. Dus wil je graag daglenzen dragen en ook je ogen in topconditie houden dan ligt de keuze voor de Biotrue Oneday daglenzen van Bausch en Lomb voor de hand.


De Biotrue OneDay daglenzen bieden extra bescherming


Een andere mooie eigenschap die de Biotrue daglenzen bezitten om je ogen in goede conditie te houden is de UV-blocker. Dankzij de UV-blocker in deze daglenzen wordt schadelijk UV-licht tegengehouden en kan zo het oog niet binnendringen. Langdurige blootstelling aan UV-licht zal je ogen namelijk in een sneller tempo doen verouderen, waardoor er o.a. netvliesproblemen en staar kan ontstaan.


Het dragen van UV-filter lenzen is geen vervanging van een goede zonnebril
 

De UV-bescherming die deze daglenzen bezitten is echter geen vervanging van een goede zonnebril, dit is omdat de lenzen namelijk niet het hele oog bedekken. Maar ons advies luidt altijd als je voor daglenzen wil kiezen, om voor een daglens met UV-blocker te kiezen om je de hele dag te beschermen tegen schadelijk UV-licht waaraan je dagelijks wordt blootgesteld.


Een doosje Biotrue Oneday per oog is goed voor een maand scherp zicht
 

De Biotrue Oneday daglenzen zitten in een doosje van 30 stuks. Dus bestel vandaag nog een doosje Biotrue Oneday voor zowel je rechteroog als linkeroog en geniet van een maand goed zicht en optimaal draagcomfort. Bij het bestellen van 3 x 30 stuks van dezelfde sterkte kan er één 90 stuks verpakking worden verzonden. Elke daglens zit apart verpakt in een blister met lenzenvloeistof, dus het kopen van een fles lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Biotrue lenzenvloeistof is ook niet meer nodig.

Dus kies je voor comfort, kwaliteit, gemak en bescherming? Kies dan voor de Biotrue Oneday daglenzen van Bausch en Lomb. Ook verkrijgbaar van Bausch en Lomb de Biotrue Oneday for astigmatism (torische daglenzen).


Hoe zet je de Biotrue Oneday daglenzen op de juiste manier in?


Bekijk hier de video en zie op welke wijze je de Biotrue Oneday lenzen op de juiste manier inzet.Biotrue Oneday informatie


Bekijk hier de informatievideo over de Biotrue Oneday lenzen.

Specificatie

Materiaal Nesofilcon B
Watergehalte 0,78
DK/T 42
Handlingtint Lichtblauw
Oxygen flux /
UV UV filter
Fabrikant Bausch + Lomb
Biotrue ONEday heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Biotrue ONEday
Review plaatsen

Meest recente reviews