opc_loader

Menu

Acuvue Oasys Max 1-day

Acuvue Oasys Max 1-day

Daglenzen met maximale prestaties

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Radius (BC)

Diameter (DIA)

Per Verpakking

39,00 31,95
U bespaart: 18%
Beschrijving

De Acuvue Oasys Max 1-day zijn de opvolger van de Acuvue Oasys 1 day daglenzen van Johnson & Johnson, Het grote verschil t.o.v. de Acuvue Oasys 1 day daglenzen geven de Acuvue Oasys Max 1-day de gebruiker maximaal comfort en bescherming en deze daglenzen zijn dan ook meer gericht op de huidige (digitale) tijd. De Acuvue Oasys Max 1-day lenzen zijn ontworpen om aan de behoefte te voldoen om in de huidige digitale wereld waarin we leven de lensdrager maximaal comfort, helderheid en bescherming te bieden.

We brengen tegenwoordig dagelijks veel meer tijd door op digitale apparaten en dit is vaak meer tijd dan dat je denkt en dit vergt dan ook veel van je ogen. Kijken we naar digitale apparaten zoals beeldschermen van een computer, laptop of telefoon dan staan we dagelijks bloot aan Blauw-Violet licht. Het is ook een gegeven als je naar beeldschermen kijkt en of dat nu van je computer is of het scherm van je mobieltje, dat de knipperfrequentie van de ogen minder wordt en er dus droogte kan ontstaan wat uiteindelijk zal leiden tot discomfort. Om al deze ongemakken weg te nemen, daarvoor zijn de Acuvue Oasys Max 1-day lenzen van Johnson en Johnson ontworpen.

De voornaamste eigenschappen en technologie die de Acuvue Oasys Max 1-day bezitten zijn: TearStable™, Techology OptiBlue™ Light Filter, UV-blocker (De Acuvue Oasys Max 1-day blokkeren 99.9% van het UVB en ~96.1% van het UVA en deze bescherming is dus hoger dan gewone Acuvue Oasys 1 day lenzen).


Het draagcomfort van lenzen in de huidige tijd
 

Het draagcomfort van lenzen in de huidige tijd laat nog wel eens te wensen over en dit komt omdat het dagelijkse patroon van de mens momenteel anders is dan vroeger. Veel dragers van lenzen en of dit nu daglenzen, weeklenzen of maandlenzen zijn, geven aan dagelijks discomfort te ervaren met het dragen van lenzen omdat zij veel op verschillende schermen kijken gedurende de dag. Het aantal uren schermtijd heeft een negatieve invloed op het oogcomfort van de gebruikers die nog steeds traditionele lenzen dragen en voor deze personen is dan ook de Acuvue Oasys Max 1-day ontworpen

Klinische onderzoeken met de Acuvue Max 1-day uit de Oasys serie van Johnson en Johnson toonde aan dat bijna 90% van de lensdragers aangaven de hele dag comfort te ervaren en minder last te hebben van vermoeide ogen als gevolg van het gebruik van digitale apparaten.


De belangrijkste kenmerken van de Acuvue Oasys Max 1-day
 

  • Tearstable technologie voor maximaal draagcomfort
  • OptiBlue lichtfilter voor vermindering van lichtverstrooiing, halo's en stervorming rondom verlichting
  • UV-blocker (99.9% UVB en 96.1% UVA)
  • Silicone Hydrogel daglenzen
  • Ook verkrijgbaar als multifocale daglenzen
  • Verkrijgbaar in een sterktebereik van +6.00 t/m -12.00 Dioptrie

.

Extra informatie

Specificatie

Materiaal Senofilcon A
Watergehalte 0.38
DK/T 121 (for -3.00D)
Handlingtint Ja
UV Class 1
Fabrikant Johnson & Johnson
Beoordelingen ()
Acuvue Oasys Max 1-day heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys Max 1-day
Review plaatsen

Meest recente reviews