opc_loader

Menu

Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal

Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal

Multifocale daglenzen met maximale prestaties

Rechts of Links

Sterkte (Plus of Min)

Additie

Radius (BC)

Diameter (DIA)

45,00 42,95
U bespaart: 5%

De Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal van Johnson & Johnson zijn daglenzen die de presbyope gebruiker maximaal zicht, comfort en bescherming bieden. De Acuvue Oasys Max 1-day multifocal geven de gebruiker (personen boven de 40) niet alleen maximaal comfort en bescherming maar ook zijn deze multifocale daglenzen gericht op de huidige (digitale) tijd t.o.v. multifocale daglenzen afkomstig van andere fabrikanten. De Acuvue Oasys Max 1-day multifocal daglenzen zijn speciaal ontworpen om aan de behoefte te voldoen om in de huidige digitale wereld waarin we nu leven de lensdrager comfort, helderheid en bescherming te bieden op hoog niveau.

We brengen momenteel op een dag veel meer tijd door op digitale apparaten dan dat we vroeger deden en deze tijd is vaak langer dan dat je zou denken en dit vergt dan ook veel energie van je ogen.

Kijken we naar verschillende digitale apparaten zoals bijvoorbeeld beeldschermen van een computer, tablet of telefoon dan staan we iedere dag bloot aan Blauw-Violet licht. We weten ook dat als je langdurig naar een beeldscherm kijkt en of dat nu het scherm van je desktop is of het scherm van je tablet, dat de knipperfrequentie van beide ogen minder zal worden en hierdoor zal er dus droogte ontstaan wat zal leiden tot discomfort. Wil je dit discomfort dus niet ervaren? Kies dan voor de Acuvue Oasys Max 1-day multifocal van Johnson en Johnson.

De grootste pluspunten die de Acuvue Oasys Max 1-day multifocal daglenzen bezitten zijn: TearStable™, Techology OptiBlue™ Light Filter, UV-blocker (De Acuvue Oasys Max 1-day multifocal blokkeren maar liefst 99.9% van het UVB en ~96.1% van het UVA licht en deze bescherming komt de gezondheid van de ogen op lange termijn zeker ten goede.


Het draagcomfort van de Acuvue Oasys Max 1-day multifocal
 

Het draagcomfort van multifocale daglenzen van verschillende merken is niet altijd even goed en dit komt omdat het dagelijkse patroon van bijna iedereen momenteel anders is dan zoveel jaar terug. Veel gebruikers van lenzen en of dit nu daglenzen of maandlenzen zijn, geven duidelijk aan bijna iedere dag discomfort te ervaren met het dragen van zachte lenzen, omdat zij dagelijks namelijk veel op verschillende schermen moeten kijken gedurende de dag. Veel uren kijken op een scherm heeft een negatieve invloed op het oogcomfort van de lensdrager die nog steeds traditionele lenzen gebruikt. Voor deze mensen zijn dan ook de Acuvue Oasys Max 1-day multifocal daglenzen ontworpen

Bij onderzoeken met de Acuvue Max 1-day multifocal uit de Oasys serie van Johnson en Johnson toonde het rapport aan dat bijna 90% van de lensdragers door het dragen van de Acuvue Oasys Max 1-day multifocal daglenzen weer comfort te ervaren. Ook gaf deze groep aan minder last te hebben van vermoeide ogen als gevolg van het langdurig kijken op digitale apparaten.


Eigenschappen van de Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal
 

  • Tearstable technologie voor maximaal draagcomfort
  • OptiBlue lichtfilter voor vermindering van lichtverstrooiing, halo's en stervorming rondom verlichting
  • UV-blocker (99.9% UVB en 96.1% UVA)
  • Gemaakt van Silicone Hydrogel
  • Ook verkrijgbaar als sferische daglenzen
  • Verkrijgbaar in zowel plus al min sterkte

.

Specificatie

Materiaal Etafilcon A
Watergehalte 0.58
DK/T 28
Handlingtint Lichtblauw
UV Klasse 2
Fabrikant Johnson & Johnson
Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Acuvue Oasys Max 1-day Multifocal
Review plaatsen

Meest recente reviews