opc_loader


BESTELBEDRAG BOVEN 59 EURO = GEEN VERZENDKOSTEN

Lenzenvloeistof (hard)

Resultaat:1
Resultaat:1

Lenzenvloeistof harde lenzen


Op zoek naar goede lenzenvloeistof voor harde lenzen? Dan ben je hier op de juiste plek, want Contactlenzen.net heeft een zeer ruime collectie van lenzenvloeistof voor alle soorten harde lenzen in het assortiment. De lenzenvloeistof voor harde lenzen die je in onze webshop zoal vindt kan je gebruiken bij de zogeheten vormstabiele lenzen, hier vallen dus alle harde lenzen onder, dus ook nachtlenzen. Wij verkopen zowel inzetvloeistof voor alle type harde lenzen, maar ook reinigers voor alle type harde lenzen. Ook hebben wij de zogeheten alles in één lenzenvloeistof voor harde lenzen van verschillende merken in ons assortiment, speciaal voor diegene die een lenzenvloeistof voor harde lenzen zoekt die vooral gemak aan de gebruiker biedt, een voorbeeld hiervan is de Boston Simplus van Bausch en Lomb.

De lenzenvloeistof die je bij ons zoal kan bestellen voor harde lenzen, hoog zuurstofdoorlatende harde lenzen en nachtlenzen worden in de meeste gevallen door ons geleverd in grootverpakkingen of handige duo verpakkingen. Voor nachtlenzen adviseren wij onder andere de Menicare Plus of de verbeterde lenzenvloeistof de Menicare Pure beide afkomstig van Menicon. Ook de Oté Fine lenzenvloeistof van Oté Optics is prima te gebruiken met nachtlenzen. Een goede reiniger voor harde lenzen en dus ook geschikt voor nachtlenzen is de Menicon progent. Heb je last van eiwitaanslag op je harde lenzen? Dan kun je het aangehechte eiwit van je harde lenzen verwijderen met de Oté Wiper eiwit reinigingstabletten.

Lenzenvloeistof voor harde lenzen van gerenommeerde merken


De lenzenvloeistof voor harde lenzen die wij aanbieden in deze webshop van Contactlenzen.net zijn enkel en alleen van de beste merken die er verkrijgbaar zijn op het gebied van harde lenzen. Wij zijn dan ook van mening dat een goede lenzenvloeistof voor harde lenzen zeker het verschil kan maken in de verzorging van je harde lenzen en zeker in het draagcomfort wat je zal ervaren door gebruik te maken van een goede lenzenvloeistof.

Omdat wij het geen goede zaak vinden om te besparen op je ogen, bieden wij enkel en alleen de beste en kwalitatief meest hoogwaardige lenzenvloeistof aan voor harde lenzen, maar dan wel voor een heel voordelige prijzen. Wij laten zien dat premium lenzenvloeistof voor harde contactlenzen niet duur hoeft te zijn en bereikbaar is voor iedereen.