opc_loader

Lenzenvloeistof (hard)

Lenzenvloeistof harde lenzen

Resultaat:1
Resultaat:1

Op zoek naar goede lenzenvloeistof voor harde lenzen? Contactlenzen.net heeft een zeer ruim aanbod lenzenvloeistof voor alle harde lenzen in het assortiment. De lenzenvloeistof voor harde lenzen kun je gebruiken bij de zogeheten vormstabiele lenzen, hier vallen dus alle harde lenzen onder, dus ook nachtlenzen. Wij verkopen zowel inzetvloeistof voor alle type harde lenzen, maar ook reinigers voor alle type harde lenzen.

De lenzenvloeistof die je bij ons kunt bestellen voor harde lenzen, hoog zuurstofdoorlatende harde lenzen en nachtlenzen worden in de meeste gevallen door ons geleverd in grootverpakkingen of handige duo verpakkingen. Voor nachtlenzen adviseren wij de Menicare Plus of de verbeterde lenzenvloeistof de Menicare Pure en ook de Oté Fine lenzenvloeistof is prima te gebruiken met nachtlenzen. Een goede reiniger voor harde lenzen en dus ook geschikt voor nachtlenzen is de Menicon progent. Heb je eiwitaanslag op je harde lenzen? Dan kun je het aangehechte eiwit van je harde lenzen verwijderen met de Oté Wiper eiwit reinigingstabletten.

De lenzenvloeistof voor harde lenzen die wij aanbieden in deze webshop zijn enkel en alleen van de beste merken op harde lenzenvloeistof gebied. Omdat wij het een kwalijke zaak vinden om te besparen op je ogen, bieden wij enkel en alleen de beste en kwalitatief meest hoogwaardige lenzenvloeistof aan voor harde lenzen, maar dan wel voor een heel voordelige prijs. Wij laten zien dat premium lenzenvloeistof voor harde contactlenzen niet duur hoeft te zijn.