opc_loader

Menu

Oté Saline

Oté Saline 2x 360 ml zoutoplossing te gebruiken bij zowel zachte als harde lenzen. Deze zoutoplossing bevat geen conserveermiddel.

23,50

De Oté Saline is een zoutoplossing zonder conserveringsmiddelen voor het afspoelen en inzetten van zowel zachte als harde lenzen. Deze spoelvloeistof bevat dus geen conserveringsmiddelen en is dus prima te combineren met het gebruik van een peroxide lenzenvloeistof zoals bijvoorbeeld de Oté Monosept of de Oté One Step. De Oté Saline zonder conserveringsmiddelen is zeer goed te gebruiken om reinigingsmiddel van je lenzen af te spoelen wanneer je een aparte reiniger gebruikt. Kies voor een natriumchloride Isotone spoelvloeistof zonder conservering om je lenzen mee af te spoelen en in te zetten zoals de Oté Saline, zeker als je allergisch bent voor conserveringsmiddel of als je last hebt van gevoelige ogen.


Zoutoplossing zonder conserveermiddel


De Oté Saline zoutoplossing zonder conserveermiddel leveren wij in een duo verpakking van 2x 360ML. Deze zoutoplossing is ook verkrijgbaar in kleinere verpakking en dit zijn de Oté Saline ampullen 30x 10ML.

Voor het gebruik van de Oté Saline of andere vloeistoffen raden wij altijd aan om eerst goed de beschrijving door te lezen, zeker als het product voor de eerste keer gebruikt wordt. Bij vragen over deze vloeistof of over andere lenzenvloeistoffen raden wij je aan om een opticien, contactlensspecialist of optometrist te raadplegen voor verdere informatie.

Oté Saline heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Oté Saline
Review plaatsen

Meest recente reviews